Ja sam u trudnoci s malom jedne pramenove napravila dok jos nisam ni znala da sam trudna, i isla sam na jos jedne par mjeseci pred porod. S pramenovima ne bi trebalo biti problema jer ti farba ne dođe u dodir s tjemenom. Tako su barem meni rekli.
E to sam i ja pomislila, bolje nego klasično farbanje kad ti farba baš ide na tjeme.
Tnx!
Ne znam zašto mi je ispalo ovako ko da sam ja napisala post, a ne odg na tvoj ali okej.
Ugl hvala! 😂
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Meni je rekla da mogu se farbati, ali ja nekako izbjegavam. Bas me briga jer mi se ne vidi jos tak velika razlika, znam da ce kasnije bit uzas ali sam vidjela da imaju te boje bez amonijaka. Nisam bas proucavala al ak cu se htjet farbat malo cu si to proucit
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Bopsich ako se sjecas slike moje bebe, bila sam 13+4 i vidjelo se fino jer se pokazao 🙈
I idem na pramenove za par dana pa planiram opet pred porod 😊
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Bopsich, msm da ce ti se vidjeti ak je decko tako rano🤣 njih tesko fulis
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Što mislite kad se najranije može na ultrazvuku vidjeti spol? Na sljedećem pregledu ću biti 13+5 tt, mogu li se nadati da će se možda nešto vidjeti ili da računam da ništa do onog pregleda nakon… 🤔
Moja nema bas tak dobar uzv da vidi vec u 14 tj ali s prvim mi je vidla u 17 tako cu negdje bit u sljedecem pregledu 19.12 ... ali ako ti ima 4d vidjet ce sigurno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bobsich ti si jarac jel tako ...i ja sam i to dupli🤣🤣🤣koji si datum? Jel ti rodendan uskoro kao i meni😁
Ima jos koja zimska curka😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ej cure ja ću izluditi, boli me od umnjaka cijela strana glava i uho lagano, zvala zubarku kaže ona da pitam ginekologa za antibiotik, ali da nebi ona jos preporučila antibiotik dok ne prođe prvo tromjesečje, da ispirem s vodicom i sl.. Znači ne znam do kad će to trajati spojila mi se i viroza ta pun nos zaštopana uha i sve, kaže jos više od toga me boli i sad trpi.. Jučer navečer kad sam prala zube cijela ta strana mi je bas dosta krvarila, a inače mi nikad ne krvare desni... Očito hormoni evo ne znam, jel imala koja s tim problema i kak je riješila? Mučnine da ne spominjem jos mi je super kad povraćam jer ovo jučer me tako ubije cijeli dan zlo do spavanjaa..
Curica je bolje nema temp, bili kod ped, virus isto..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure! Primjetila sam da, od pocetka trudnoce, ujutro kad odem piskiti osjecam nelagodu u donjem dijelu trbuha ili prema jajnicima, ne znam tocno opisati. Kasnije kroz dan je to manje izrazeno. Pa me zanima desava li se nekoj to?
Jutro cure!
mareo772 čestitam na dečkiću a ostalim curama na super pregledima 😀
marta a joj 😔 baš mi je žao. Meni inače desni krvare u trudnoći i to se kao smatra pod normalno. Obavezno imaj full mekanu četkicu, ako već nemaš.
Nadam se da će ti tegobe što prije proći 🤞🏻 i drago mi je što je curici bolje 😀
Tejkili vjerojatno jer je mjehur pun. Ja u tvojim tjednima uvijek imam pritisak, probadanja, bolove i sl. Sada je to sve skupa već bolje..
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ej cure ja ću izluditi, boli me od umnjaka cijela strana glava i uho lagano, zvala zubarku kaže ona da pitam ginekologa za antibiotik, ali da nebi ona jos preporučila antibiotik dok ne prođe prvo tromjesečje, da ispirem s vodicom i sl.. Znači ne znam do kad će to trajati spojila mi se i viroza ta pun nos zaštopana uha i sve, kaže jos više od toga me boli i sad trpi.. Jučer navečer kad sam prala zube cijela ta strana mi je bas dosta krvarila, a inače mi nikad ne krvare desni… Očito hormoni evo ne znam, jel imala koja s tim problema i kak je riješila? Mučnine da ne spominjem jos mi je super kad povraćam jer ovo jučer me tako ubije cijeli dan zlo do spavanjaa..
Curica je bolje nema temp, bili kod ped, virus isto..
Ja sam imala prije nekih 2 tjedna baš gadnu situaciju sa upaljenim desnima. Krenulo je od jednog zuba i kroz par dana se proširilo na cijela usta. Zubar mi je rekao da ispirem usta sa beloseptom 2 puta dnevno ali ne duže od 14 dana i obavezno čistiti zube sa koncem ili interdentalnom četkicom. Upala mi je trajala nekih 6 dana i bolovi su mi bili takvi da bi mi suze krenule na oči kad idem prati zube, a i svako jelo je bilo bolno jer sva hrana dodiruje zubno meso. A može se kupiti i nešto kao gengigel pa s time mazati desni, bude malo lakše.
Evo do sada nisam imala problema sa desnima, prošla 2 trudnoće bez ikakvih problema s time i sad me baš uhvatilo tako da baš moram posebno paziti na higijenu zubi
34👩❤️👨35 👨👩👧👧
💝 7/2020
💝 11/2022
🤍 7/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji