Jutro cure
Hellobaby znam , vjerujem da te uhvati bed kad vidis koliko toga jos imas, ali neka te drzi da je tako uvijek kod selidbe. Kad budes tamo moci ce se i puno vise. A ovo sto je potrebno za normalan zivot ce se sigurno rijesiti do tad ..
Sjecam se jednom kad sam gledala jos gole cigle zidove i izgledalo mi je kad ce se to napravit, a onda se u jednom danu postavili podno po cijeloj kuci , iduci dan stavila glazura, a vec 10. Dan je bilo sve ogletano. Ide to, samo nama izgleda da nikad kraja jer su to neki grubi radovi.
Bit ce to sve super jako brzo..
sto se tice pregleda vjerujem da imas strah.. ja ga isto imam i mogu rec da sad kad sam izvadila krv za nifty i kad dodu ti rezultati cu stvarno malo predahnut do 8.1. Kad mi je iduci pregled. Bas mi treba malo opustanja. Upisala sam u jednu grupu da vidim kad dolaze rezultati niftija otprilike, svi pisu kroz 7 dana. Al sam onda citala opcenito za te prenatalne i kak je par njih pokazao neku vjerojatnost pa su morali na amnio i sva sam se usrala ( oprostite ). Ultrazvuk je bio top al svejedno strah dok cekas, uff. Jedva cekam da dode da sam mirna. Iako cu onda sigurno i dalje strahovat radi neceg drugog.. panicar sam i jbg.
Rekli su mi svi da ima pogreske al da je to toliko rijetko da ono.
I onda vidim kao od njih hrpu jedan to napise pa si mislim okej stvarno nije cesto. I vecinom uzv vec pokaze da nesto nije bas okej. N.nabor i to .. al svejedno cekam i tek cu onda se opustit ..
sad sam i ja udavila al do 3 nisam mogla spavat hahahahahahaha
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pistacija
Nadam se da te nece kasnije uhvatit zgaravica .. meni je bilo odvratno mucno a nisam povracala, al ovu zgaravicu. Bas me muci nocu i rano ujutro. Bas boli zeludac
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Eonaria, dobrodošla! ☺️
M-P, čisto da se ne prepadneš i pripremiš... Meni je Nifty nalaz stigao 12.dan od vađenja krvi. 😬
Jel netko imao problem da ne vidi nalaz krvne grupe u sustavu e-građani? Svi ostali nalazi su mi vidljivi 😏
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Eonaria, dobrodošla! ☺️
M-P, čisto da se ne prepadneš i pripremiš… Meni je Nifty nalaz stigao 12.dan od vađenja krvi. 😬
Jel netko imao problem da ne vidi nalaz krvne grupe u sustavu e-građani? Svi ostali nalazi su mi vidljivi 😏
E meni su ti dosli prvo nalazi oni za toksoolazmu i to , a iduci dan tek kg. Kad si bila?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Znam i sve si mislim garant cu cekati dugo. Rekla mi je kad mi je izvadila krv, brzo to bude. Ali kak ne shvacaju da je meni brzo jedino iduci dan 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Eonaria, dobrodošla! ☺️
M-P, čisto da se ne prepadneš i pripremiš… Meni je Nifty nalaz stigao 12.dan od vađenja krvi. 😬
E meni su ti dosli prvo nalazi oni za toksoolazmu i to , a iduci dan tek kg. Kad si bila?
30.11.
Svi nalazi koje sam radila poslije su vidljivi kao i pretraga koju sam radila istog dana. Samo mi taj nalaz fali
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Znam i sve si mislim garant cu cekati dugo. Rekla mi je kad mi je izvadila krv, brzo to bude. Ali kak ne shvacaju da je meni brzo jedino iduci dan 😂
Mislim da ne razume oni ovaj trudnički mozak kojem ne treba puno da počne izmišljat svašta 😂
Meni je prvih 8 dana prošlo brzo, a ona zadnja 4 nikako... Nadam se da ćeš ti manje čekat. Samo ne guglaj ništa 😂😂😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
A sve si te nalaze radila na istom mjestu ? Zato sto je meni rekla odma da se krvna grupa ceka tj dana, ja sam iz zg. Moja prijateljica je iz osijeka i ona je cekala 2 tj .. ne znam zasto tako dugo. Ja mislim da se sve salje za zg pa zato.. nemoj me drzat za rijec. Nadam se da ce brzo doci ili ih sutra nazovi. 🤍
Necu guglat vise sigurno. samo cu cekat 😬
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
A sve si te nalaze radila na istom mjestu ? Zato sto je meni rekla odma da se krvna grupa ceka tj dana, ja sam iz zg. Moja prijateljica je iz osijeka i ona je cekala 2 tj .. ne znam zasto tako dugo. Ja mislim da se sve salje za zg pa zato.. nemoj me drzat za rijec. Nadam se da ce brzo doci ili ih sutra nazovi. 🤍
Necu guglat vise sigurno. samo cu cekat 😬
A bome onda ću ja u Splitu čekat 3 tjedna 😂
Mi svaku pretragu radimo na drugoj lokaciji.. nije moguće sve obavit na istom mjestu.
Bar sam na vrime izvadila... Do pregleda će stić 😅
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Hoce, ja znam da je prijateljica njih zvala jer joj je bilo bitno dal je neg. Krvna grupa i odma su joj rekli i prije nego su joj stigli nalazi. Mozes probati ih zvati. Ali mislim da tj dana cekas svakako
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji