Evo me .. sve savrseno .. 55.8 mm veliki A nuhalni nabor 1.2…
Sve odgovara tjednima. Radila mini anomaly. Vidi se sve na rukama, svi prstići, na nogama stopala i prstići, Kralježnica, mjehur, svee.. Nosna kost i sve Super. Izvadila krv za nifty.. Idući pregled 8.1. I meni je radila preko stomaka
Čestitam ♥️
'21. 💙
'24. 💛
Mare čestitam na dječaku 💙🎉
Martina tebi čestitke na urednom nalazu, odmah se lakše diše 🥰🥰
M-P i tebi za super detaljan i uredan pregled 🥰 Nadam se da će nalaz Niftija što prije stići 😊
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Što mislite kad se najranije može na ultrazvuku vidjeti spol? Na sljedećem pregledu ću biti 13+5 tt, mogu li se nadati da će se možda nešto vidjeti ili da računam da ništa do onog pregleda nakon... 🤔
Veritas ✅️
Mare0722, čestitke na dečkiću
M-P i Martina, baš mi je drago za super preglede i uredne nalaze. Čekamo nifty da vidimo kakva će bit ljetna ekipa
Cestitke Martina i M-P!!! 🥰🥰
.
bopsich nemam pojma. Ako se ne varam, interneti kazu da od 11. tjedna se vide razlike između curica i deckica. E sad, samo treba imat srece uhvatit ih kako treba. 😁
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Cure moje, ja sam danas cijeli dan u hotelu na toplom. Malo gledam seriju, malo spavam, a malo mi se povraca. Dakle pocelo je definitivno, jucer sam mislila da je zbog pregleda, pa navecer zbog duge voznje, ali danas ne radim nista, a tu je, tako da ocito se ni ovaj put necu izvuc od toga. 😩
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Što mislite kad se najranije može na ultrazvuku vidjeti spol? Na sljedećem pregledu ću biti 13+5 tt, mogu li se nadati da će se možda nešto vidjeti ili da računam da ništa do onog pregleda nakon… 🤔
Ja sam na zadnjem pregledu bila 13+4 tt i nije se vidio spol,doduse moja gin ima preloš ultrazvuk...ali nadam se na iducem da cemo saznati🙏
Imam jedno pitanje vezano za prvo vadjenje krvi i davanje urina. Dodjem ujutro nataste, to mi je jasno za krv. A sta s urinom? Nije vazno da bude prvi? Tamo cu se popiskit? Nije mi to dr. nista rekla a ja se sad sjetila 🙈
Imam jedno pitanje vezano za prvo vadjenje krvi i davanje urina. Dodjem ujutro nataste, to mi je jasno za krv. A sta s urinom? Nije vazno da bude prvi? Tamo cu se popiskit? Nije mi to dr. nista rekla a ja se sad sjetila 🙈
Trebao bi biti prvi jutarnji. Najlakse ti je kupiti u ljekarni posudicu za urin i u miru kući to napraviti, pa poneseš sa sobom. Istuširaš se ujutro, pustiš prvi mlaz, a srednji loviš u posudicu.. U krajnjem slučaju možeš to i tamo napraviti, ali mislim da je lakše ovako..
Veritas ✅️
Trebao bi biti prvi jutarnji. Najlakse ti je kupiti u ljekarni posudicu za urin i u miru kući to napraviti, pa poneseš sa sobom. Istuširaš se ujutro, pustiš prvi mlaz, a srednji loviš u posudicu.. U krajnjem slučaju možeš to i tamo napraviti, ali mislim da je lakše ovako..
Ma da, onda definitivno kod kuce jer trpit do tamo necu moci 🙈 hvala ti na odgovoru ❤️ sto se tice vremena koje ce proci od trenutka kada se popiskim do trenutka kada predam (ne vjerujem da ce to biti vise od 45 min, sat vremena) - jel to igra kakvu ulogu? Ili urin moze stajati to nelo krace vrijeme?
Sortiraj odgovore
Najstariji