Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    09. Prosinac 2023. 13:27

Zabila sam glavu među ribe i ništa 😅 
    Ali osjetim laganu slabost, vrtnju, jer sam pametna izašla bez doručka.. ali sam sada lijepo pojela, I odmah mi je bolje. Mirnija sam puno, jer ponedjeljak je svakako blizu. 
    Ugodan vikend curke moje, hvala vam na podrsci ❤️ i dobru zabavu tko ide na Merlina ❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

korni
    09. Prosinac 2023. 13:48

Npelice ne smeta ni meni miris ribe 🤷 super da ideš u ponedjeljak, brzo će vikend proletiti i eto pregleda. Bit će sve okej 😘 Odmori se i opusti preko vikenda 🤗❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    09. Prosinac 2023. 13:53

korni

Npelice ne smeta ni meni miris ribe 🤷 super da ideš u ponedjeljak, brzo će vikend proletiti i eto pregleda. Bit će sve okej 😘 Odmori se i opusti preko vikenda 🤗❤️

😂😂😂 zavidim vam. Ja kad prodem pored dijela s ribama u ducanu prvo uhvatim dah i onda projurim .. uzasno mi smrdi .. ne pecena i kad ju jede,  Al sirova .. uff

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    09. Prosinac 2023. 14:39

Ovo je ocito takvo pravilo, tko nema mucnine zeli ih , tko ima zeli da prestanu😅
    Ja sam jucer prelezala dan u krevetu zbog mucnine i onda sam se samo ustala i povratila vjv sve sto sam jela taj dan. I danas mi je uzasna i odvratna mucnina i stvarno molim dragog Boga da ovo prestane vec jednom

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    09. Prosinac 2023. 14:55

Martina1931

Ovo je ocito takvo pravilo, tko nema mucnine zeli ih , tko ima zeli da prestanu😅
    Ja sam jucer prelezala dan u krevetu zbog mucnine i onda sam se samo ustala i povratila vjv sve sto sam jela taj dan. I danas mi je uzasna i odvratna mucnina i stvarno molim dragog Boga da ovo prestane vec jednom

A ima nas koji priželjkujemo, pa onda kukamo hahahhaha. 
    ....
    Što se tiče farbanja. Ja samo pređem vrh glave prednji dio gdje imam sijedih, dva puta mjesečno malo zamrljam, sa onom bez amonijaka. 
    Jedva čekam da dođem do drugog tromjesečja da ne hodam više ovakva sijeda hahahah. Mislim nije da imam pramenove, ali opet ih ima da ih ne mogu više čupkati i vide se. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    09. Prosinac 2023. 14:56

I imala sam prvi poriv pravi, crvene kisele paprike u bijelom luku. 
    Jao, teglu bih pojela, jedva čekam da ih opet uzmem predvece, ne smijem puno odjednom, kiselo je to 😂😂😂

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

Mareeeee3112
    09. Prosinac 2023. 16:47

Ja radim sa sushijem i isto mi ne smeta miris ribe ...i ne dize mi se na njega zeludac ...ali mi zna doc iz cista mira zlo...tipa u 2 ujutro il u 5 i 2 h mi zna bit bas lose....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Eonaria
    09. Prosinac 2023. 18:03

Drage trudnice, pozdrav svima. ❣️

Evo javljam se u 10 tt, termin krajem 6. mjeseca... 
    Čitam vas neko vrijeme, ali zbog sukrvice i krvarenja koje me stalno prate zadnjih tjedna nisam se usudila ranije pisati. Mislim da ću biti u strahu dok me prestane... 🙈
    Inače kod mene prva trudnoća (IVF) , i to visokorizična.
    Simptomi variraju, ali glavobolja i mučnine su skoro pa stalno prisutne. A zadnjih dana me lupaju i emocionalni rollercoasteri. 😅
    Što se averzija tiče, ista stvar mi je jedan dan odbojna, a drugi dan top. Ne kužim sami sebe. 😅

Čekam drugo tromjesečje za farbanje, jel se koja od vas farbala prije? Jer ima puno sijedih pa cijelo tjeme mora u akciju. 😅

• Hulala18
    09. Prosinac 2023. 18:14

Da li je neko od vas namjerno pokušavao povratiti i da mu je bilo bolje?
    Ja ne znam da li je ovo proizvod što sam danas krme svašta pojela. Ubi me čitav dan. 
    Da li je bolje kad se ispovraca? Nemam iskustva sa povraćanjem, samo mučninama. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Hulala18
    09. Prosinac 2023. 18:16

Eonaria

Drage trudnice, pozdrav svima. ❣️

Evo javljam se u 10 tt, termin krajem 6. mjeseca…
    Čitam vas neko vrijeme, ali zbog sukrvice i krvarenja koje me stalno prate zadnjih tjedna nisam se usudila ranije pisati. Mislim da ću biti u strahu dok me prestane… 🙈
    Inače kod mene prva trudnoća (IVF) , i to visokorizična.
    Simptomi variraju, ali glavobolja i mučnine su skoro pa stalno prisutne. A zadnjih dana me lupaju i emocionalni rollercoasteri. 😅
    Što se averzija tiče, ista stvar mi je jedan dan odbojna, a drugi dan top. Ne kužim sami sebe. 😅

Čekam drugo tromjesečje za farbanje, jel se koja od vas farbala prije? Jer ima puno sijedih pa cijelo tjeme mora u akciju. 😅

Dobrodošla ☺️☺️

Zna li se od čega je sukrvica? Možda si upratila da sam se i ja žalila, a imam decodualni polip i on je glavni osumnjičeni 😂 Nadam se da brzo staje i da je bezazleno sve. Mnoge žene imaju razna krvarenja u trudnoći. Pokušaj što više mirovati, što vjerojatno i radiš.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.