Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    08. Prosinac 2023. 17:53

Pistacija 
    Nema veze. Ja sam odnijela u roku sat vremena ali mislim da bi trebalo kao u roku par sati. Sto prije naravno to bolje. INajbolje ti je doma jer sto kazes ja ne bi izdrzala a treba biti prvi jutarnji. Imas bas na netu upute kako da ne bude kontaminiran uzorak .. prije toga ne bi trebala ici na wc bar 4 sata.. meni je i to bilo uzas jer sam ja isla malo malo nocu .jedva izdrzala 😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    08. Prosinac 2023. 17:55

Hvalaaaa curice i ja se nadam sto prije rezultatu. 
    Rekli su mi u roku 5 dana 🤭 jedva cekam samo da jos to prode zasad a onda cu dalje nac na sta cu dramiti 😂♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ITM
    08. Prosinac 2023. 17:56

pistacija13

bopsich

pistacija13

Imam jedno pitanje vezano za prvo vadjenje krvi i davanje urina. Dodjem ujutro nataste, to mi je jasno za krv. A sta s urinom? Nije vazno da bude prvi? Tamo cu se popiskit? Nije mi to dr. nista rekla a ja se sad sjetila 🙈

Trebao bi biti prvi jutarnji. Najlakse ti je kupiti u ljekarni posudicu za urin i u miru kući to napraviti, pa poneseš sa sobom. Istuširaš se ujutro, pustiš prvi mlaz, a srednji loviš u posudicu.. U krajnjem slučaju možeš to i tamo napraviti, ali mislim da je lakše ovako..

Ma da, onda definitivno kod kuce jer trpit do tamo necu moci 🙈 hvala ti na odgovoru ❤️ sto se tice vremena koje ce proci od trenutka kada se popiskim do trenutka kada predam (ne vjerujem da ce to biti vise od 45 min, sat vremena) - jel to igra kakvu ulogu? Ili urin moze stajati to nelo krace vrijeme?

Evo ja sam danas obavila tu pretragu, pa friške informacije: popiškila sam se kući u 6 i 10, a na red sam došla odmah u 7 jer trudnice imaju prednost kod tih pretraga.

Čestitke Martina i M-P! 🥳

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

pistacija13
    08. Prosinac 2023. 18:00

Hvala svima cure, najbolje ste ❤️ ma kakav Google 🤣🤣

ElisaDay
    08. Prosinac 2023. 18:09

Imam pitanje za cure koje se farbaju, da li se u drugom tromjesečju smije ići na pramenove? Još malo sam u 12.tjednu i mislila sam se možda naručiti tamo poslije blagdana ali ne znam je li štetno?

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Martina1931
    08. Prosinac 2023. 18:14

Pistacija, urin bi trebalo odnijeti u roku od 2h od uzimanja uzorka. Do tad cuvaj na sobnoj temperaturi :)
    Prvi jutarnji urin, udji u kadu ili tus sto vec, otusiraj se vodom dolje, ocisti se haha i onda pusti prvi mlaz da prodje i srednji mlaz u casicu🙈
    Ja bi uvijek imala problema sa tim bakterijama u urinu, a urinokultura uredna. I onda mi je dr rekla da uzimam ovako kao gore uzorak i svaki put bude ok

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    08. Prosinac 2023. 18:26

ElisaDay

Imam pitanje za cure koje se farbaju, da li se u drugom tromjesečju smije ići na pramenove? Još malo sam u 12.tjednu i mislila sam se možda naručiti tamo poslije blagdana ali ne znam je li štetno?

Ja sam u trudnoci s malom jedne pramenove napravila dok jos nisam ni znala da sam trudna, i isla sam na jos jedne par mjeseci pred porod. S pramenovima ne bi trebalo biti problema jer ti farba ne dođe u dodir s tjemenom. Tako su barem meni rekli. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    08. Prosinac 2023. 18:30

Martina1931

Tenks Mare, sad sam jos mirnija 😊 mogu krenuti lagano dijeliti vijesti sa ljudima , pogotovo nakon ovog nalaza jelda?🙈

Naravno😁😘 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Haru
    08. Prosinac 2023. 18:40

bopsich

Što mislite kad se najranije može na ultrazvuku vidjeti spol? Na sljedećem pregledu ću biti 13+5 tt, mogu li se nadati da će se možda nešto vidjeti ili da računam da ništa do onog pregleda nakon… 🤔

Meni su vidjeli s 13 tjedana :) Ima nade 🤞🏻

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay
    08. Prosinac 2023. 19:53

Ja sam u trudnoci s malom jedne pramenove napravila dok jos nisam ni znala da sam trudna, i isla sam na jos jedne par mjeseci pred porod. S pramenovima ne bi trebalo biti problema jer ti farba ne dođe u dodir s tjemenom. Tako su barem meni rekli.

E to sam i ja pomislila, bolje nego klasično farbanje kad ti farba baš ide na tjeme. 
    Tnx!

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.