Helloo curke 👋👋
ITM meni su nalazi svi bili vidljivi. U utorak san vadila urin, KG, torch i toksikoplazmu. Do petka su mi svi nalazi bili na e građani. U Rijeci sam radila.
Hellobaby vjerujem da ti je muka od selidbe, svatko tko se selio zna kako je to, bit će to sve super, i vjerujem da će se sve rjesit i prije nego se uselite. A kada dođete, možete samo još više ❤️
Ja se danas probudila, i skroz drukčija osoba od jucer 🤣 nikakve brige me ne more, veselim se sutrašnjeg UZV, I znam da će sve biti dobro ❤️ ako potvrde moje divne misli, počastit cu se trakicom 🤗 upamtila sam da i korni ti imaš uzv, pa sretno i tebi ❤️ ako još netko ima pregledić, sretno ❤️
Curke zao mi je za mučnine, vjerujem da je teško, ponekad si ih priželjkujem, ali znam da bi plakala da ih imam. Nadam se da ce vam se uskoro smiriti ❤️ hvala vam puno na podrsci jučer ❤️ divne ste.
Nove curke dobrodošle, nisam upamtila nick. Mozak mi je baj baj 😅 ugodna nedjelja svima, bez stresa i velike muke ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Dobrodošle nove cure!
Moram priznati i ja da su mucnine definitivno najgori dio trudnoće, ravne porodu. Mislim da sam se zato i dvoumila za drugu trudnoću, a bome i treće mislim da neće biti upravo tog toga. Samo ležati i plakati, eto takvo stanje mene uhvati. Prvu sam trudnoću radila i čak mi je brže prošlo, a sada koma... od testa sam strahovala kad će se pojaviti i iscrpila sam se s tim strahom. Ugl, užas, želim vam svima da dođete u ove tjedne i da vam prestane!
Da li je neko od vas namjerno pokušavao povratiti i da mu je bilo bolje?
Ja ne znam da li je ovo proizvod što sam danas krme svašta pojela. Ubi me čitav dan.
Da li je bolje kad se ispovraca? Nemam iskustva sa povraćanjem, samo mučninama.
Je da kasno vidim ali mene su tjedan dana tukle uzasne mucnine. Ja inace iman iskustva s povracanjem na prazan zeludac jer iman divni jutarnji refluks,tako da mi je povratit pussy smoke. Ali nisan se natezala namjerno nego kad bi osjetila da je doslo do grla ,trci u wc i koliko izade(ako sam nekom srecom doma,bilo je povracanja u krilo u auti na semaforu,srica imala neku majicu). Ali mogu reci da mi bude lakse kad povratim i to debelo lakse,ne stoji vise u grlu. Nekad povratim apsolutno sve,nekad samo bljucnem i to je to. E i da,mucno mi bude tako kad triban povratit,ali mucno mi bude i kad san gladna
Ja ne znam da li je ovo proizvod što sam danas krme svašta pojela. Ubi me čitav dan.
Je da kasno vidim ali mene su tjedan dana tukle uzasne mucnine. Ja inace iman iskustva s povracanjem na prazan zeludac jer iman divni jutarnji refluks,tako da mi je povratit pussy smoke. Ali nisan se natezala namjerno nego kad bi osjetila da je doslo do grla ,trci u wc i koliko izade(ako sam nekom srecom doma,bilo je povracanja u krilo u auti na semaforu,srica imala neku majicu). Ali mogu reci da mi bude lakse kad povratim i to debelo lakse,ne stoji vise u grlu. Nekad povratim apsolutno sve,nekad samo bljucnem i to je to. E i da,mucno mi bude tako kad triban povratit,ali mucno mi bude i kad san gladna
Mislim da je juče bilo specifično jer mi želudac nije mogao da prevari te paprike crvene. A imam problem sa želucom mimo trudnoće, iako nikad nisam otišla do gastrologa. I pomoglo je da to izbacim.
A evo sad je ta neka muka bez glupog prejedanja kiselinom i ne mogu zamisliti da na silu povratim.
Samo lagano mučenje 🤣🤣🤣🤣😎👈💃
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Mislim da je juče bilo specifično jer mi želudac nije mogao da prevari te paprike crvene. A imam problem sa želucom mimo trudnoće, iako nikad nisam otišla do gastrologa. I pomoglo je da to izbacim.
A evo sad je ta neka muka bez glupog prejedanja kiselinom i ne mogu zamisliti da na silu povratim.
Samo lagano mučenje 🤣🤣🤣🤣😎👈💃
Da nisi gladna? 😆😆
Ja san se previse hvalila kako dva dana nista,ni muke ni niceg,evo od jutros pricam sa wc skoljkom pa je malo grlim i tako to 😆 ali bitno da san sinoc stukla dva hotdoga sa senfom na koncertu,to san uvatila priliku dok ne povracam 🤣
Cure moje kad čitam što vas sve muči mogu samo biti sretna evo u 9 sam tj niti povraćanje niti mucnine više ni bolova u grudima ma nistaa samo sam gladna i to je to 😆
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Cure moje kad čitam što vas sve muči mogu samo biti sretna evo u 9 sam tj niti povraćanje niti mucnine više ni bolova u grudima ma nistaa samo sam gladna i to je to 😆
I kod mene je tako 🙈 iako se žalim zašto nemam simptoma😅 ali kad cujem naše curke, i koliko se pate, lupim se po ustima, i bolje mi je da sutim😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja sam uzasno gladna,ali takva sam bila i prije trudnoce. Kao mulica sam imala ubrzanu stitnjacu,nisam pila terapiju jer se sama mijenjala i evo da zlo ne cuje zadnjih par god sve ok. To je povezano s mojim metabolizmom koji je ubrzan,meni je sad velik problem i velika nuzda,jer sam inace kao grlica,a sad ili nema sto ili nece ide. I sad s mojom gladi,samo gledan sto cu jesti,i jako dobro zvacem,tako da mi je lakse povracati. Grudnjak mrzim,a sad bez njega ne mogu. Curke,znan da vam je ono bauk kako to da nemate tih simptoma,neka bude sve u redu i neka budete i dalje bez simptoma jer ko je reka da je trudnoca blazeno stanje,bogami nije bia trudan. U setnji s pasima kako mi pasi zastanu pišati,tako ja svako malo sjedi cekat i onda uz put povracam. Srica zivim na selu 😆
I kod mene je tako 🙈 iako se žalim zašto nemam simptoma😅 ali kad cujem naše curke, i koliko se pate, lupim se po ustima, i bolje mi je da sutim😅
Slažem se,samo neka tako ostane i da bude sve u redu 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Hvala vam cure za utjehu!
Nego ja sam sva neka bez energije, pa me sve to skupa muči..
Nemojte prizivati mučnine. Ovo je prva trudnoća da ih imam i to je groooozno. Kako ih nikada nisam imala u trudnoći mislila sam da će me i ovaj put zaobići. Danas sam cijeli dan preležala osim skuhala ručak. Muž je bio po picu za večeru. Iskorištavam što je danas doma jer evo bit će opet doma u nedjelju. A djeca zahtjevaju svoje 🙂 zato vi koje možete odmarajte i budite sretne ako nema mučnina i povraćanja.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji