Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    24. Listopad 2023. 09:02

Znači imam sutra jos vađenje krvi vezano za trombofiliju nešto.. Tak da. A inače sam jos na porodiljnom na pola radnog vremena za curicu, a pola radim u svojoj firmi, ali sam bila na jednom razg na pola radnog vremena u t com jer mi ttrba odmak od svega i mislila sam početi idući tjedan 🙈 savjeti? 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Martina1931
    24. Listopad 2023. 09:05

marta96

Znači imam sutra jos vađenje krvi vezano za trombofiliju nešto.. Tak da. A inače sam jos na porodiljnom na pola radnog vremena za curicu, a pola radim u svojoj firmi, ali sam bila na jednom razg na pola radnog vremena u t com jer mi ttrba odmak od svega i mislila sam početi idući tjedan 🙈 savjeti?

Ja bih na tvom mjestu se cuvala vise..nakon zadnjeg spontanog sam sebi rekla da idem s posla odmah, cim saznam da sam trudna jer ne zelim vise nista prepustat slucaju...doduse ja radim u bolnici, pa sam izlozena svacemu.
    Za trombofiliju ces nazalost cekat rezultate barem 3tjedna 😐

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

marta96
    24. Listopad 2023. 09:45

Martina1931

marta96

Ja bih na tvom mjestu se cuvala vise..nakon zadnjeg spontanog sam sebi rekla da idem s posla odmah, cim saznam da sam trudna jer ne zelim vise nista prepustat slucaju…doduse ja radim u bolnici, pa sam izlozena svacemu.

Samo 2 parametra sutra vadim jer nisu vadili sve u Petrovoj, a ostali su uredni to mi je doslo prosli tj. 
    Ja sam doma vec sad 2 godine i kaos koji me doveo do anksioznosti i svega jednostavno moram otići od kuće i okupirati glavu s nečim drugim, a i mirovanje mi bude više tamo nego doma s damom od 16mj koja je na baterije 😵

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Martina1931
    24. Listopad 2023. 09:47

marta96

Martina1931

marta96

Ja bih na tvom mjestu se cuvala vise..nakon zadnjeg spontanog sam sebi rekla da idem s posla odmah, cim saznam da sam trudna jer ne zelim vise nista prepustat slucaju…doduse ja radim u bolnici, pa sam izlozena svacemu.

Samo 2 parametra sutra vadim jer nisu vadili sve u Petrovoj, a ostali su uredni to mi je doslo prosli tj.
    Ja sam doma vec sad 2 godine i kaos koji me doveo do anksioznosti i svega jednostavno moram otići od kuće i okupirati glavu s nečim drugim, a i mirovanje mi bude više tamo nego doma s damom od 16mj koja je na baterije 😵

Onda si sama sebi odgovorila na pitanje, ako mislis da ce ti to goditi super :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mare0722
    24. Listopad 2023. 10:42

marta96

Jutro cure,
    Otisla sam brzo odavde jer sam imala spontani prije mjesec dana, točnije 22.9 sam prokrvarila skroz 😶 i sad me vec 2 dana boli trbuh menga bolovi i jučer navečer napravim test odma pokaže 2 crte 😶 da napomenem da nismo radili na tome, ali smo imali jedan upsić 8 dana prije ovulacije pa sam mislila neće biti nista.. Ugl trebam idući tjedan krenuti na posao🙈 ne znam kaj i kak sad, inače znam kad mi je bila ovulacija i po njoj bi sutra ttrbala dobiti M.. Tako da je ovo onda bio rani test..

Moja ljetnica iz 2022-e🫶
    Bude sve okej, dobrodošla❤️❤️

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

M-P
    24. Listopad 2023. 10:54

Slazem se. Svakako napravi kako je tebi bolje. 
    Meni je uvijek kao taj posao bio na prvom mjestu , pa kak cu sta cu. Al sad iskreno.. ni malo me ne zanima. Nit cu bit gladna nit zedna tak da iskreno jedva i cekam malo doma odmarat. 10 god bez stanke i bolovanja .. 🤯🤯
    Jedino me malo jos muci kad bi rekla..i kako? Iako radim s ljudima kojima Ce sigurno nit drago, a i vec ocekuju to.. koliko ste vi cekale da kazete? Ili planirate cekat💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    24. Listopad 2023. 11:08

M-P

Meni je uvijek kao taj posao bio na prvom mjestu , pa kak cu sta cu. Al sad iskreno.. ni malo me ne zanima. Nit cu bit gladna nit zedna tak da iskreno jedva i cekam malo doma odmarat. 10 god bez stanke i bolovanja .. 🤯🤯
    Jedino me malo jos muci kad bi rekla..i kako? Iako radim s ljudima kojima Ce sigurno nit drago, a i vec ocekuju to.. koliko ste vi cekale da kazete? Ili planirate cekat💗

Ja sam rekla odmah, isti dan jer mi je takav opis posla, zona zracenja, i morala sam ae odmah maknuti. Svi su doslovno skakali od srece i grlili me😅 
    Ali samo moj odjel zna, i ravnateljica naravno koja mi je odobrila trudnicki dopust.
    Zbog ruznih iskustava, nitko nece znati za ovu trudnocu do akobogda 12tjedna od prijatelja isl :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    24. Listopad 2023. 11:11

Martina1931

M-P

Ja sam rekla odmah, isti dan jer mi je takav opis posla, zona zracenja, i morala sam ae odmah maknuti. Svi su doslovno skakali od srece i grlili me😅
    Ali samo moj odjel zna, i ravnateljica naravno koja mi je odobrila trudnicki dopust.
    Zbog ruznih iskustava, nitko nece znati za ovu trudnocu do akobogda 12tjedna od prijatelja isl :)

Da da naravno.. ma nas ima 5 na poslu tak da smo stvarno svi jako povezani i ono to su mi ujedno i sefovi 🤭 tak da nije mi problem. Nego mi je vise ono kad bi rekla. Mislim da cu kad vidim jel sve oke i napravim jos nifty. Za ubuduce ak slucajno moram otic il nesto da ih ne dovedem bas u poziciju da se ne snadu .. jer realno nikad ne znas sta moze bit. Iako mi je posao sjedecki tak da dokle ide ja planiram raditi . Nema napora fizickog 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

marta96
    24. Listopad 2023. 11:30

mare0722

marta96

Jutro cure,
    Otisla sam brzo odavde jer sam imala spontani prije mjesec dana, točnije 22.9 sam prokrvarila skroz 😶 i sad me vec 2 dana boli trbuh menga bolovi i jučer navečer napravim test odma pokaže 2 crte 😶 da napomenem da nismo radili na tome, ali smo imali jedan upsić 8 dana prije ovulacije pa sam mislila neće biti nista.. Ugl trebam idući tjedan krenuti na posao🙈 ne znam kaj i kak sad, inače znam kad mi je bila ovulacija i po njoj bi sutra ttrbala dobiti M.. Tako da je ovo onda bio rani test..

Moja ljetnica iz 2022-e🫶
    Bude sve okej, dobrodošla❤️❤️

A tu siiii❤️ isla sam provjerit ime, vec sam zaboravila ove nickove na forumu 🤣🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

marta96
    24. Listopad 2023. 11:31

M-P

Ja sam prije bila u maloj firmi pa sam rekla i prije testa tj šefica i ja ostale u isto vrijeme trudne zajedno i test radile 🤣 a sad jos nisam počela raditi hahah tak da ne znam, ali kak sam imala problem vec neću ni kod dr žuriti juriti i stresirati se nego pričekati pa vidjeti.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.