Marta prije ce biti da je implantacijsko, a taj tvoj stav da je sad 4.-5.tjedan i da je jednostavno biti ili ne biti je predivan! S tim razmisljanjem i neopterecavanjem samo dobro donosis sebi. I plus ti imas i malu djevojcicu pa te i ona sigurno puno okupira. Mi smo svakako ovdje uz tebe i navijamo da ostajes tu 🩷
Znaci nisam jedina lijencina 😂 pa dobro kad cemo uzet stvari laganini ako ne sad 🤷🏼♀️
Nisam kuhala 14 dana 🙈

Aha, a gle miruj i javi se gin mozda zbog terapije. Mozda je implatacija? Bas mi je zao
Vidjet ću ove dane, ma ovo 4-5tt je stvarno rano ono kako kaže ili bude ili ne bude. Sad je proziran iscjedak ostatak dana, vidjet ćemo 🤷♀️
Slazem se s manu11. Istog sam stava (ne zato sto mi je uspjelo u prvom ciklusi pa sad da ne bi bilo lako meni rec), ali radim u zdravstvu i ne bas na ginekologiji, ali dosta sam istrazivala i ako se pogledaju neke statistike ispada kao da je svaka zena u zivotu jednom imala neodrzivu trudnocu ( naravno nekome je odmah uspjelo netko je imao vise puta probleme), Samo je problem sto mislim da se sa zenama o tom jako slabo prica ili uopce ne prica i onda ih zatekne. Pogotovo prva tri mj kad tijelo samo odbaci nesto sto nije dobro. I samo ako si tako poslozis spremna si na sve i nema straha i stresa. Opusteniji si.
Tebi svakako zelim da je to to i da je u pitaju impl. ♥️♥️♥️♥️🙏

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja preko dana umorna jedva gledam.. onda zaspem i probudim se u noci i ne mogu zaspat iducih sat dva 🙈
Pocelo mi je biti dosta mucno ujutro, zasad jos ublazi kad jedem nesto.. nadam se da ce ostat tako.
Kako ste vi?

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam okej... Simptomi su mi jos uvijek isti, ubijaju me cice, moram često piskit i tu i tamo me zaboli kao da trebam dobit.
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Jutro curke.. buduci da ja ne radim, spavam po 12h hahha
Stalno se izlezavam, i iskreno briga me. Tu i tamo rucak napravim i tjt. Nemam djece pa si mogu to priustit sad :)
Sto se simptoma tice isto dost slabo, cice, cesto na wc, tu i tamo neka mucnina al ako je prazan zeludac ili sam se najela bas.
Nemam se na sta pozalit sto se toga tice🙏
Uh zavidim ti. Ja bi mogla lezat cijeli dan 🤭 i ja nocu sto puta idem na wc 😂

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure 🙂
Ja sam jucer imala pregled, sve je uredu, hematoma nema vise, za stitnjacu mi je rekla izvaditi detaljnije nalaze ali tek za 3 tjedna, i moram samo urinokulturu odraditi 🙂 jucer je bilo 10+0tt i termin poroda je 22.5.2024 🤗
Sto se tice spavanja, ajme ja sam pola trudnoce prve prespavala, i totalno mi je pasalo, tako da uzivajteee samo🥰
Sad spavam kad mi i curica spava, imam samo srece sto i ona inace dobro spava 🥰
Nadam se da ste mi sve dobro🫶

👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Marta prije ce biti da je implantacijsko, a taj tvoj stav da je sad 4.-5.tjedan i da je jednostavno biti ili ne biti je predivan! S tim razmisljanjem i neopterecavanjem samo dobro donosis sebi. I plus ti imas i malu djevojcicu pa te i ona sigurno puno okupira. Mi smo svakako ovdje uz tebe i navijamo da ostajes tu 🩷
Znaci nisam jedina lijencina 😂 pa dobro kad cemo uzet stvari laganini ako ne sad 🤷🏼♀️
Iskreno uvijek se previše zamaram sa svim i imala sam do sad dvije izgubljene trudnoće i jednu urednu u kojoj sam od straha dobila i tlak i probleme sa srcem i dio vučem i sad. Nekak si mislim da stvarno nema smisla sad odma skakati dr i opet se razočarati u sve, meni je oba puta sve samo izaslo bez kiretaže tak da vidjet ćemo, daj Bože da bude sve dobro 🙏 i da lakše mi je uz moju curicu prvi put mi je bilo jako jako jako teško nisam mogla pronaći utjehu u ničem.. Drugi put mi je sve bilo srušeno, ali sam imala njuu i to toliko daje snage jednostavno moras ići dalje ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta, jel ti stalno krvarenje?
Samo jučer ujutro je to bio neli smeđe crveni iscjedak više nista ni jučer ni danas makar sam mislila da će krenuti. Pa ću vidjeti 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure meni jaka mucnina jutros a jucer navecee bradavice i dalje sam samo napuhana i to je to...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I pada mi glava od umora....znaci djete gledam jednim okom kad sam kuci a drugim spavam ...dusa mi spava
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji