Jutro cure evo bila na kod endokrinologice i vadila 3 ampule krvi d vitamin ....zeljezo ...stitnjaca itd ...ugl kompletno sve ...brzo sam bila gotova
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Slazem se. Svakako napravi kako je tebi bolje.
Meni je uvijek kao taj posao bio na prvom mjestu , pa kak cu sta cu. Al sad iskreno.. ni malo me ne zanima. Nit cu bit gladna nit zedna tak da iskreno jedva i cekam malo doma odmarat. 10 god bez stanke i bolovanja .. 🤯🤯
Jedino me malo jos muci kad bi rekla..i kako? Iako radim s ljudima kojima Ce sigurno nit drago, a i vec ocekuju to.. koliko ste vi cekale da kazete? Ili planirate cekat💗
Ja sam prije bila u maloj firmi pa sam rekla i prije testa tj šefica i ja ostale u isto vrijeme trudne zajedno i test radile 🤣 a sad jos nisam počela raditi hahah tak da ne znam, ali kak sam imala problem vec neću ni kod dr žuriti juriti i stresirati se nego pričekati pa vidjeti..
Marta, mozda bi bilo ok da ti gin da utrogestane cisto za svaki slucaj...ako nisi vec na terapiji nikakvoj?
Mare supeeer :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni je uvijek kao taj posao bio na prvom mjestu , pa kak cu sta cu. Al sad iskreno.. ni malo me ne zanima. Nit cu bit gladna nit zedna tak da iskreno jedva i cekam malo doma odmarat. 10 god bez stanke i bolovanja .. 🤯🤯
Jedino me malo jos muci kad bi rekla..i kako? Iako radim s ljudima kojima Ce sigurno nit drago, a i vec ocekuju to.. koliko ste vi cekale da kazete? Ili planirate cekat💗
Ja sam prije bila u maloj firmi pa sam rekla i prije testa tj šefica i ja ostale u isto vrijeme trudne zajedno i test radile 🤣 a sad jos nisam počela raditi hahah tak da ne znam, ali kak sam imala problem vec neću ni kod dr žuriti juriti i stresirati se nego pričekati pa vidjeti..
Da ma ja ne zelim da ispadne da negativno mislim, nego da sad nedaj boze nesto bude svakako bi mi trebalo slobodno par dana,( i fizicki i paihicki) tak da, zapravo bi htjela cekat taj prvi pregled a onda dalje polako
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ima li koja curka danas pregled ili ovaj tjedan ? Da posaljemo lijepe vibrice
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ima li koja curka danas pregled ili ovaj tjedan ? Da posaljemo lijepe vibrice
Maree odlicno:) ❤️
Ja imam u subotu i sto je blize sve me vise strah 🥲💗
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Msm da neverland ima danas? :)))
Joj i mene je do neba strah tog pregleda. U dubini duse imam osjecaj da ce stvarno biti ok sve, ali taj strah me nosi..uzas
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma bit ce to sve ok...ali znam kakav vam je strah i meni je bilo uzasno... cim sam legla tamo oduzelo me🤣🙈a cim sam cula srceko plakala ko ludakinja😁 mislim da je to normalna reakcija ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Marta, mozda bi bilo ok da ti gin da utrogestane cisto za svaki slucaj…ako nisi vec na terapiji nikakvoj?
Mare supeeer :)
Nisam na nikakvoj terapiji, a zadnji put sam ga pitala da li bi se zbog toga morala odmah javiti pa jw rekao da oni progesteron ugl daju čisto da sebe pokriju da su dali, a da zapravo nema to neku ulogu u početku ili je dobar spoj ili nije 😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Slazem se da progesteron ne moze pomoci ako se dogodio "krivi spoj''. Ali ako je problem niskog progesterona, formiranje hematoma isl , onda naravno da pomaze. Postoji hrpa novih istrazivanja prema kojima stvarno se znacajno smanjuje rizik za spontani , pogotovo kod zena koje su ga vec prosle..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Slazem se da progesteron ne moze pomoci ako se dogodio "krivi spoj''. Ali ako je problem niskog progesterona, formiranje hematoma isl , onda naravno da pomaze. Postoji hrpa novih istrazivanja prema kojima stvarno se znacajno smanjuje rizik za spontani , pogotovo kod zena koje su ga vec prosle..
A vjerojatno da pomaže, ali npr u prosloj trudnoći sam ga pila od samog početka i svejedno dobila hematom krvaruckala i sl, iako je dobro završilo. Ne znam ni sama, makar imam ih doma jos kutiju 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji