Da, ja sam imala pregled. Sve ok i sve super. Divno 😍 sad se mogu opustiti
Hej, pozdrav svima 👋 evo da se i ja javim... Imam + na testu, treća trudnoća, neplanirana ali itekako željena 🥰
Uglavnom, iako bi trebala bit pametnija nakon dvije uspješne trudnoće, ja panočarimmtotalno 😅😅😅 sutra tek punim 5 TT i čekam di su moji simptomi.. u prve dvije T je sve bilo školski, tu i tamo koja mukica, bilne cicke i tak to, a sada ništa osim da kasni M... Pregled imam tek 9.11... ima da poludim do tad od brige 😅
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Odlicno😍
Tocka i meni ti je ova trudnoca totalno razlicita od prve i nemam simptome tu i tamo muka po noci i to je sve ...totalno razlicito
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hej, pozdrav svima 👋 evo da se i ja javim… Imam + na testu, treća trudnoća, neplanirana ali itekako željena 🥰
Uglavnom, iako bi trebala bit pametnija nakon dvije uspješne trudnoće, ja panočarimmtotalno 😅😅😅 sutra tek punim 5 TT i čekam di su moji simptomi.. u prve dvije T je sve bilo školski, tu i tamo koja mukica, bilne cicke i tak to, a sada ništa osim da kasni M… Pregled imam tek 9.11… ima da poludim do tad od brige 😅
Dobrodosla:)
Meni je prva trudnoca ali ne mogu reci da imam ne znam kak simptome zasad. Umor, poneki grcevi, zgaravica dok ne jedem i to je to .. u pocetku sam samo imala umor i osjecaj da cu dobit svaki tren. I to je to
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Odlicnooo ♥️♥️♥️♥️ sad uzivaj 😘
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Supeeeeer 😍🥳🥳🥳👏🏻👏🏻
Dobrodošla, Točkica! 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure kakve simptome vi lmate od početka?
Mene samo već 3 dana menstrualni bolovi kao da će svaki čas krenuti doslovno mi dođe tabletu popiti da stane skroz 😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Tokcica, dobrodosla :) ❤️
Marta, mislim da je to normalno pogotovo u periodu kad ss menga ocekuje. Ako te muci to, stvarno trazi ginica utrogestane jer oni pruzaju relaksaciju uterusa i miometrija, meni su s njima kompletno prestali grcevi u prvoj trudnoci tako na pocetku.
Sad sam na njima od lutealne faze pa grceve uopce nisam imala
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Tokcica, dobrodosla :) ❤️
Marta, mislim da je to normalno pogotovo u periodu kad ss menga ocekuje. Ako te muci to, stvarno trazi ginica utrogestane jer oni pruzaju relaksaciju uterusa i miometrija, meni su s njima kompletno prestali grcevi u prvoj trudnoci tako na pocetku.
Sad sam na njima od lutealne faze pa grceve uopce nisam imala
Da bilo mi je i u trudnoći s curicom te prve dane tak u to vrijeme, nije da je sad to neizdrživo samo iritirajuće jer je bol moram li kakiti ili će M doći 🤣🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ma mislim da 90% cura ima te menga grceve u ranoj trudnoci. Dok god nije jaka bol, popracena krvi sve je ok :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji