Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    24. Listopad 2023. 13:21

Martina1931

Msm da neverlandima danas? :)))
    Joj i mene je do neba strah tog pregleda. U dubini duse imam osjecaj da ce stvarno biti ok sve, ali taj strah me nosi..uzas

Tako i ja.. vjerujem da ce biti dobro , ali dok ne dode nemogu se opustit.. ja vam inace imam
    Bas problema s ginekologom.. sve sto trebam idem privatno jer od kad sam se preselila iz rodnog grada, a to je bilo pred koronu , nitko me ne zeli primiti preko hzzoa. Kog god sam zvala nitko. Tako da je moj gin jos uvijek 300 km dalje od mene. Sad znam da me svako mora primiti  jer sam trudna i znam da bi svakako isla privatno na pocetku trudnoce ali me jako ljuti sto te tako otpile. Zelim imat i tu opciju na koju imam pravo.  Npr sto da ne mogu sve privatno rjesavati , hvala bogu nisam morala nista dodatno raditi. Ali bas me to frustrira. Morala sam se malo pojadat. 
    Naravno primao je samo onaj za kojeg sam procitala zaista lose recenzije .. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Teich56
    24. Listopad 2023. 13:51

Ja si razmisljam isto da vodim trudnoću privatno a tipa pretrage krvi i sl. na uputnicu. Samo neznam dal ce ova moja socijalna ginicka kaj glumatat oko toga. Nova je pa je još nisam "prokužila".😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• manu11
    24. Listopad 2023. 13:53

Marta predivno, čestitam na iznenadnom plusiću, lijepo te vidjeti opet 😍😃moj savjet ti je da postupas po osjecaju, nije fizicki posao pa ne vidim razlog da ne radis ☺️ 
    Ja sam jucer dobila rezultate krvne grupe i 0- sam pa cu morati svako 2 mjeseca kroz trudnocu nanovo vadit krv da mi provjere antitijela. 
    9 i po tjedana sam, sinoc sam se probudila 2x u noci da piskim po prvi put u zivotu znaci bubrezi rade ko ludi 😂 
    Svako jutro provjeravam ima li kakvog stomacica, barem malo, ali nista jos ravna ko daska a grudi duplo vece. Bas lijepo haha
    To je to od mojih simptoma, hvala vam cure koje ste vec rodile na podijeljenim iskustvima, sve to pomaze da stvaram sebi neku sliku u glavi i psihicki se pripremam kako bi na porodjaju moglo izgledati. 😊😊😊

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

M-P
    24. Listopad 2023. 13:53

E vidis sad ja ne znam kak bi mogla ici preko uputnice kad nemam tu gin nego 300 km dalje. Mislim sto se tice vadenja krvi kasnije. Al dobro necu se sekirat. I to cu privatno 🤭😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    24. Listopad 2023. 13:54

manu11

Marta predivno, čestitam na iznenadnom plusiću, lijepo te vidjeti opet 😍😃moj savjet ti je da postupas po osjecaju, nije fizicki posao pa ne vidim razlog da ne radis ☺️
    Ja sam jucer dobila rezultate krvne grupe i 0- sam pa cu morati svako 2 mjeseca kroz trudnocu nanovo vadit krv da mi provjere antitijela.
    9 i po tjedana sam, sinoc sam se probudila 2x u noci da piskim po prvi put u zivotu znaci bubrezi rade ko ludi 😂
    Svako jutro provjeravam ima li kakvog stomacica, barem malo, ali nista jos ravna ko daska a grudi duplo vece. Bas lijepo haha
    To je to od mojih simptoma, hvala vam cure koje ste vec rodile na podijeljenim iskustvima, sve to pomaze da stvaram sebi neku sliku u glavi i psihicki se pripremam kako bi na porodjaju moglo izgledati. 😊😊😊

Hihihi blago vama kad mozete po grudima vidjet. Najsmjesnije kad me neko pita jesu mi grudi narasle 🤭🤭🤭🤭😅 a ja i inace imam grudi tak da nedo bog da jos narastu, i tesko da cu po njima vidjet ista 😝

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• manu11
    24. Listopad 2023. 13:59

M-P

Hihihi blago vama kad mozete po grudima vidjet. Najsmjesnije kad me neko pita jesu mi grudi narasle 🤭🤭🤭🤭😅 a ja i inace imam grudi tak da nedo bog da jos narastu, i tesko da cu po njima vidjet ista 😝

Haha ja sam prije imala neki jad od B kosarice pa se sad i decko i ja divimo rezultatima naseg truda 😂😂😂

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Perpetua
    24. Listopad 2023. 14:00

M-P

Tako i ja.. vjerujem da ce biti dobro , ali dok ne dode nemogu se opustit.. ja vam inace imam
    Bas problema s ginekologom.. sve sto trebam idem privatno jer od kad sam se preselila iz rodnog grada, a to je bilo pred koronu , nitko me ne zeli primiti preko hzzoa. Kog god sam zvala nitko. Tako da je moj gin jos uvijek 300 km dalje od mene. Sad znam da me svako mora primiti jer sam trudna i znam da bi svakako isla privatno na pocetku trudnoce ali me jako ljuti sto te tako otpile. Zelim imat i tu opciju na koju imam pravo. Npr sto da ne mogu sve privatno rjesavati , hvala bogu nisam morala nista dodatno raditi. Ali bas me to frustrira. Morala sam se malo pojadat.
    Naravno primao je samo onaj za kojeg sam procitala zaista lose recenzije ..

Držim fige da ti taj soc. ginekolog bude korektan što se tiče uputnica i sl, kad već imaš riješeno bar privatno. Ja isto idem sve ginekološko privatno, i kad se prošle ili pretprošle godine promijenio nositelj ordinacije gdje sam prijavljena (za soc. gin.), recenzije su isto stvarno baš dosta loše što se tiče pregleda i sl. Ali ja se stvarno ne mogu požaliti, dr. nisam ni upoznala, slala sam dosad nekoliko puta molbe za uputnice i sl., proslijedim ono što mi privatna gin napiše, i stvarno sve korektno i brzo rješava i šalje uputnice i recepte. Tako da sam sretna bar zbog toga.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    24. Listopad 2023. 14:05

Moja ginekologica radi privatno i preko hzzo i ima odlican uzv i ctg i stvarno sam jako zadovoljna i moja mama ide kod nje obje smo tamo vec duze

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Perpetua
    24. Listopad 2023. 14:06

manu11

Sjećam se tog iščekivanja trbuščića, ono, daj neki fizički dokaz da se tu nešto događa 😄 I znam da sam tad sa sadašnjih 6-7 tt bila nekako stalno užasno napuhnuta i kao da imam trbuščić, a realno nisam imala, i onda mi je tek tamo s negdje 14-15 tt počelo biti stvarno vidljivije, sjećam se da me zaposlenica u HM-u pozvala u garderobu preko reda da ne čekam 😂

A s drugim trudnoćama je kod mojih frendica onako malo iskočilo puno ranije, već oko 8-9 tt. Ne toliko da ne bi mogle još sakriti da žele, i ne toliko da bude stvarno vidljivo nekome tko ne zna, ali onako, osjetno je bio tvrđi i zaokruženiji trbuščić. Tako da me baš zanima kako će biti i meni 😊 Doduše i ušla sam u ovu s trudnoću s jedno 7kg više nego u prvu, pa je možda i to neki faktor 😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    24. Listopad 2023. 14:15

A ne znam  jesam tu procitala ili u drugoj grupi da je netko napisao da ti moze izdat uputnicu i ako je u seugom gradu da ti obavis ovdje. Da se nekako zove ta uputnica. Ak ne znate o cemu pricam nema veze budem se raspitala :) 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.