A to kad ti pukne vodenjak pa moras ici odmah to je bas zeznuto😕 i jos ak si skoro nis otvorena, koma
Ja sam nadobudno dosla otvorena 4 prsta, imala nepravilne trudove od 5:30 a tek sam navecer otisla u 21:30 u rodiliste, a hrabro sam mislila rodit cu cim dodem tamo🤣 na kraju sam u 3 ujutro rodila, ali okej mi je iskustvo, samo sam imala primalju jako zlocestu, ali sto se samog tijeka tice, bolova i svega ja sam jako zadovoljna, nije mi bilo strašno. Treba se samo dobro pripremiti psihicki, disanje je pola svega 🤗
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
A to kad ti pukne vodenjak pa moras ici odmah to je bas zeznuto😕 i jos ak si skoro nis otvorena, koma
Ja sam nadobudno dosla otvorena 4 prsta, imala nepravilne trudove od 5:30 a tek sam navecer otisla u 21:30 u rodiliste, a hrabro sam mislila rodit cu cim dodem tamo🤣 na kraju sam u 3 ujutro rodila, ali okej mi je iskustvo, samo sam imala primalju jako zlocestu, ali sto se samog tijeka tice, bolova i svega ja sam jako zadovoljna, nije mi bilo strašno. Treba se samo dobro pripremiti psihicki, disanje je pola svega
Totalno, ovaj put bih išla tek kad skroz budem sigurna da je to to, bez onog mrcvarenja. Najgore je što te uplaše, kažu dođi odmah, kad dođeš ne smiješ kući. A tamo zapravo ih boli briga za tebe i ljuti su ako ih budiš noću jer se savijaš od bolova i krvariš.
Cure, nemojte me krivo shvatiti, ne bih vas htjela plašiti naravno, ali ja bih voljela da mi je netko rekao ovakve stvari, prvenstveno da slušate svoj instinkt, onaj prvi nagon i bit će sve ok 😊
Ja sam nadobudno dosla otvorena 4 prsta, imala nepravilne trudove od 5:30 a tek sam navecer otisla u 21:30 u rodiliste, a hrabro sam mislila rodit cu cim dodem tamo🤣 na kraju sam u 3 ujutro rodila, ali okej mi je iskustvo, samo sam imala primalju jako zlocestu, ali sto se samog tijeka tice, bolova i svega ja sam jako zadovoljna, nije mi bilo strašno. Treba se samo dobro pripremiti psihicki, disanje je pola svega 🤗
Je disanje je pola svega ako nemas 13 i pol h trudova na svakih 3 min a zadnjih 6 h svakih minutu s tim da su mi ga rucno morali namjestit 2 h ranije jer je otiso u lijevo i nije vise bio u karlici tu bol ne mogu s ni jednim trudom usporedit jebala sam im sve zivo..svi su me culi ta bol nema veze sa zivotom..nisam dobila epi jer sam glupaca rekla dajte prije jednoj zeni budem se ja jos malo strpila nakraju su me 2 x krivo piknuli i nisu uspjeli jer sam imala svaki minut trud ...i tocka na i sivanje na zivo ...ugl najmanje me je bolio izgon ... a ovo sve ostalo kazem kad bi pisala trebalo bi mi 2 strane a stvarno ne zelim nikog prestrasiti😅 jer ja kazem kako god to bilo najuzasnije iskustvo u mom zivotu isto tako je bilo najlijepse sto sam ikad prozivjela...jer mislim da nakon patnje vidjet nesto tako predivno i stave ti ga na prsa sva bol prode...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E pa to me zanimalo.
Ma ja sam ti to rekla jer nisam ni racunala nego sam pogledala samo u aplikaciju. I onda kad si ti rekla razmisljam kak mi je cudno .. al eto sad mi je jasnije :) i dalje ne kuzim tu aplikaciju al nije ni bitno :)
Mareee nadam se 😁😁
Hej, ako koristis slucajno P.C. aplikaciju kada udes u nju gore pokraj onoga sto pise Porodaj: jos xy dana ima ona mala ikonicu na koju klikni i tamo ce ti ponuditi prepraviti tjedne, i meni se isto dogodilo prvotno racunaju skroz tjedan prije posljednje menge kao prvi tjedan 🤷♀️
E bas ta da.. budem ispravila. Znam kak se racuna i da se uvijek gleda zadnja M. Nego mi aplikacija nije imala nikakvog smisla. Hvaaala ti sto si objasnila
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
E pa to me zanimalo.
Ma ja sam ti to rekla jer nisam ni racunala nego sam pogledala samo u aplikaciju. I onda kad si ti rekla razmisljam kak mi je cudno .. al eto sad mi je jasnije :) i dalje ne kuzim tu aplikaciju al nije ni bitno :)
Mareee nadam se 😁😁
Hej, ako koristis slucajno P.C. aplikaciju kada udes u nju gore pokraj onoga sto pise Porodaj: jos xy dana ima ona mala ikonicu na koju klikni i tamo ce ti ponuditi prepraviti tjedne, i meni se isto dogodilo prvotno racunaju skroz tjedan prije posljednje menge kao prvi tjedan 🤷♀️
E bas ta da.. budem ispravila. Znam kak se racuna i da se uvijek gleda zadnja M. Nego mi aplikacija nije imala nikakvog smisla. Hvaaala ti sto si objasnila
Koja ap? Meni jedna po kojoj sam upisivala ovulaciju i odnose pokazuje termin 7 dana poslije, 15. 6. Isto broj tjedana, samo je termin drugačiji, baš mi je to čudno.
Flo aplikacija, upisujem i simptome i sve te stvari
Ma ja sam ti uvijek u onoj aplikaciji moj kalendar biljezila menstruacije. Vec 2,3 godine tako da si znam pratiti. I ssd kad sam oznacila kao pozitivan test u njoj je pokazalo tj vise ali sam ispravila i sad broji nulti tj a ne kao prvi .. nisam ni ja kuzila al eto ☺️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro cure,
Otisla sam brzo odavde jer sam imala spontani prije mjesec dana, točnije 22.9 sam prokrvarila skroz 😶 i sad me vec 2 dana boli trbuh menga bolovi i jučer navečer napravim test odma pokaže 2 crte 😶 da napomenem da nismo radili na tome, ali smo imali jedan upsić 8 dana prije ovulacije pa sam mislila neće biti nista.. Ugl trebam idući tjedan krenuti na posao🙈 ne znam kaj i kak sad, inače znam kad mi je bila ovulacija i po njoj bi sutra ttrbala dobiti M.. Tako da je ovo onda bio rani test..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure,
Otisla sam brzo odavde jer sam imala spontani prije mjesec dana, točnije 22.9 sam prokrvarila skroz 😶 i sad me vec 2 dana boli trbuh menga bolovi i jučer navečer napravim test odma pokaže 2 crte 😶 da napomenem da nismo radili na tome, ali smo imali jedan upsić 8 dana prije ovulacije pa sam mislila neće biti nista.. Ugl trebam idući tjedan krenuti na posao🙈 ne znam kaj i kak sad, inače znam kad mi je bila ovulacija i po njoj bi sutra ttrbala dobiti M.. Tako da je ovo onda bio rani test..
Sjećam te se, pa to je odlicno! Pa najbolje bi ti bilo sutra i jos jednom izvaditi betu, za svaki slučaj da eliminiraš hcg u tijelu od prošlog puta. Držim fige!!
Jutro cure,
😍 stvarno se nadam da je :))) javi nam ak vadis betu ..
nisam skuzila ovo za posao.. mislim ak te muci kak ces moj ti je savijet da te treba bolit briga ko ce sta rec. Najbitnije je da vi budete dobro.. ako ne radis neki fizicki naporan posao radis dok mozes, iako ako si imala spontani pretpostavljam da onda odma kazu da mirujes. Ne znam. Svakako briga te ♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro cure,
Predivno Marta, jako mi je drago radi tebe jer sam te upratila na pocecima i bas mi je bilo zao radi spontanog..
Mozda da betu izvadis cisto da vidis jel sve ok? :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji