Hvala cure, ja sam kao otišla prvenstveno jer imam neki unutarnji strah da nije na dobrom mjestu, jer sam po prirodi takav tip koji sve overthinkam i čita u nedogled(naravno u negativnu stranu) i onda mi prvo kaže da je sve pet da je na dobrom mjestu i ja sva sretna sad će i ostatak, al onda da još nema odjeka. Al nekak mi je to manje panično kad sve ovo ostalo štima, pa se nadam da kroz dva tjedna tipkam o otkucajima <3
Kako tek peti tjedan kao tek si usla u peti il si 5 +nesto sta su ti rekli
6+5 sam po mengi, a doktor je rekao da je po njemu to 5+5
Dobro, to mi već i nije tako velika razlika, tjedan dana, nekako kako si bila rekla originalno ja sam bila zamislila da si ti po ZM 6+5, a da su ti rekli tipa 5+0 pa me zato zanimalo imaš li ti neku ideju kako ti se to uklapa s obzirom na ono što znaš o svom ciklusu :) Ne kažem uopće ni da bi bilo nužno loše i da su rekli 5+0, nismo mi ipak doktori ovdje 😄
Super je da je na pravom mjestu, za ostalo se onda strpiti još do sljedećeg pregleda, držim fige da otkucaji budu snažni i divni 🥰 I definitivno suosjećam za overthinkanje 🙈
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sve mi imamo velike strahove, vecina barem😅 puno razmisljamo i mucimo samu sebe
Al mislim da doslovno nam ne preostaje nista drugo nego cekati i vjerovati da ce biti ok :)
.
Koja sam ja divljakusa, pojela sam vrecu bobi flipsa i sad mi je takva muka da sam na rubu povracanja🤦♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Kako tek peti tjedan kao tek si usla u peti il si 5 +nesto sta su ti rekli
6+5 sam po mengi, a doktor je rekao da je po njemu to 5+5
Dobro, to mi već i nije tako velika razlika, tjedan dana, nekako kako si bila rekla originalno ja sam bila zamislila da si ti po ZM 6+5, a da su ti rekli tipa 5+0 pa me zato zanimalo imaš li ti neku ideju kako ti se to uklapa s obzirom na ono što znaš o svom ciklusu :) Ne kažem uopće ni da bi bilo nužno loše i da su rekli 5+0, nismo mi ipak doktori ovdje 😄
Super je da je na pravom mjestu, za ostalo se onda strpiti još do sljedećeg pregleda, držim fige da otkucaji budu snažni i divni 🥰 I definitivno suosjećam za overthinkanje 🙈
Pa da zato sam i ja pitala jer je peti tj zapravo vec 4+1 a 5+4 je vec 6 tjedan il 5+1... pa mi nije bilo jasno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sve mi imamo velike strahove, vecina barem😅 puno razmisljamo i mucimo samu sebe
Al mislim da doslovno nam ne preostaje nista drugo nego cekati i vjerovati da ce biti ok :)
.
Koja sam ja divljakusa, pojela sam vrecu bobi flipsa i sad mi je takva muka da sam na rubu povracanja🤦♀️
🤣🤣🤣🤣 a ja kajzericu s nutelom🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure, ja sam kao otišla prvenstveno jer imam neki unutarnji strah da nije na dobrom mjestu, jer sam po prirodi takav tip koji sve overthinkam i čita u nedogled(naravno u negativnu stranu) i onda mi prvo kaže da je sve pet da je na dobrom mjestu i ja sva sretna sad će i ostatak, al onda da još nema odjeka. Al nekak mi je to manje panično kad sve ovo ostalo štima, pa se nadam da kroz dva tjedna tipkam o otkucajima <3
I ja sam overthinker...ali pokušavam samu sebe nekako zaustavit i otrgnuti se potrebi za guglanjem i svime jer mi onda bude jos samo gore.
Nekako mislim da je vec sve negdje zapisano kako ce bit i da mi na ishode ne možemo previše utjecati. Pa zar nije onda bolje i za nas a i za bebu da razmišljamo pozitivno i o lijepim stvarima umjesto da smo nervozne i da se zivciramo🙂 teško je al nekad se treba izboriti i sam sa sobom.😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cure da se prikljucim. Meni isto nikak nije jasno.. neki dan sam napisala da sam 6+2 jer mi je tako kao aplikacija izbacila po zadnjoj m. A kad odem na kalkulator neke poliklinike ispadne tj manje. Sto mi i ima vise
Smisla. Isla sam to gledat jer znam da je martina bila dosta blizu mene, razlika par dana s tim da sam ja ranije napravila test. Tako da mji nikak nije bilo jasno da sam kao dva tj naprijed od nje. I sad vidim da i nisam nego tj dana. Majke mi nis mi nije jasno
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cekat cu sad subotu al nis ne kuzim kak moze pisat 6+
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cekat cu sad subotu al nis ne kuzim kak moze pisat 6+
Kad ti je bio prvi dan zadnje menstruacije?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
E sad mene brine hoce se uopce vidjeti onda posto je to 6. Tj onda .. tj kao 6+ 2
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji