Jutro cure,
Otisla sam brzo odavde jer sam imala spontani prije mjesec dana, točnije 22.9 sam prokrvarila skroz 😶 i sad me vec 2 dana boli trbuh menga bolovi i jučer navečer napravim test odma pokaže 2 crte 😶 da napomenem da nismo radili na tome, ali smo imali jedan upsić 8 dana prije ovulacije pa sam mislila neće biti nista.. Ugl trebam idući tjedan krenuti na posao🙈 ne znam kaj i kak sad, inače znam kad mi je bila ovulacija i po njoj bi sutra ttrbala dobiti M.. Tako da je ovo onda bio rani test..
😍 stvarno se nadam da je :))) javi nam ak vadis betu ..
nisam skuzila ovo za posao.. mislim ak te muci kak ces moj ti je savijet da te treba bolit briga ko ce sta rec. Najbitnije je da vi budete dobro.. ako ne radis neki fizicki naporan posao radis dok mozes, iako ako si imala spontani pretpostavljam da onda odma kazu da mirujes. Ne znam. Svakako briga te ♥️

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Znači imam sutra jos vađenje krvi vezano za trombofiliju nešto.. Tak da. A inače sam jos na porodiljnom na pola radnog vremena za curicu, a pola radim u svojoj firmi, ali sam bila na jednom razg na pola radnog vremena u t com jer mi ttrba odmak od svega i mislila sam početi idući tjedan 🙈 savjeti?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Znači imam sutra jos vađenje krvi vezano za trombofiliju nešto.. Tak da. A inače sam jos na porodiljnom na pola radnog vremena za curicu, a pola radim u svojoj firmi, ali sam bila na jednom razg na pola radnog vremena u t com jer mi ttrba odmak od svega i mislila sam početi idući tjedan 🙈 savjeti?
Ja bih na tvom mjestu se cuvala vise..nakon zadnjeg spontanog sam sebi rekla da idem s posla odmah, cim saznam da sam trudna jer ne zelim vise nista prepustat slucaju…doduse ja radim u bolnici, pa sam izlozena svacemu.
Za trombofiliju ces nazalost cekat rezultate barem 3tjedna 😐
Samo 2 parametra sutra vadim jer nisu vadili sve u Petrovoj, a ostali su uredni to mi je doslo prosli tj.
Ja sam doma vec sad 2 godine i kaos koji me doveo do anksioznosti i svega jednostavno moram otići od kuće i okupirati glavu s nečim drugim, a i mirovanje mi bude više tamo nego doma s damom od 16mj koja je na baterije 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure,
Otisla sam brzo odavde jer sam imala spontani prije mjesec dana, točnije 22.9 sam prokrvarila skroz 😶 i sad me vec 2 dana boli trbuh menga bolovi i jučer navečer napravim test odma pokaže 2 crte 😶 da napomenem da nismo radili na tome, ali smo imali jedan upsić 8 dana prije ovulacije pa sam mislila neće biti nista.. Ugl trebam idući tjedan krenuti na posao🙈 ne znam kaj i kak sad, inače znam kad mi je bila ovulacija i po njoj bi sutra ttrbala dobiti M.. Tako da je ovo onda bio rani test..
Moja ljetnica iz 2022-e🫶
Bude sve okej, dobrodošla❤️❤️

👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Slazem se. Svakako napravi kako je tebi bolje.
Meni je uvijek kao taj posao bio na prvom mjestu , pa kak cu sta cu. Al sad iskreno.. ni malo me ne zanima. Nit cu bit gladna nit zedna tak da iskreno jedva i cekam malo doma odmarat. 10 god bez stanke i bolovanja .. 🤯🤯
Jedino me malo jos muci kad bi rekla..i kako? Iako radim s ljudima kojima Ce sigurno nit drago, a i vec ocekuju to.. koliko ste vi cekale da kazete? Ili planirate cekat💗

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Meni je uvijek kao taj posao bio na prvom mjestu , pa kak cu sta cu. Al sad iskreno.. ni malo me ne zanima. Nit cu bit gladna nit zedna tak da iskreno jedva i cekam malo doma odmarat. 10 god bez stanke i bolovanja .. 🤯🤯
Jedino me malo jos muci kad bi rekla..i kako? Iako radim s ljudima kojima Ce sigurno nit drago, a i vec ocekuju to.. koliko ste vi cekale da kazete? Ili planirate cekat💗
Ja sam rekla odmah, isti dan jer mi je takav opis posla, zona zracenja, i morala sam ae odmah maknuti. Svi su doslovno skakali od srece i grlili me😅
Ali samo moj odjel zna, i ravnateljica naravno koja mi je odobrila trudnicki dopust.
Zbog ruznih iskustava, nitko nece znati za ovu trudnocu do akobogda 12tjedna od prijatelja isl :)
Da da naravno.. ma nas ima 5 na poslu tak da smo stvarno svi jako povezani i ono to su mi ujedno i sefovi 🤭 tak da nije mi problem. Nego mi je vise ono kad bi rekla. Mislim da cu kad vidim jel sve oke i napravim jos nifty. Za ubuduce ak slucajno moram otic il nesto da ih ne dovedem bas u poziciju da se ne snadu .. jer realno nikad ne znas sta moze bit. Iako mi je posao sjedecki tak da dokle ide ja planiram raditi . Nema napora fizickog

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro cure,
Moja ljetnica iz 2022-e🫶
Bude sve okej, dobrodošla❤️❤️
A tu siiii❤️ isla sam provjerit ime, vec sam zaboravila ove nickove na forumu 🤣🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja sam prije bila u maloj firmi pa sam rekla i prije testa tj šefica i ja ostale u isto vrijeme trudne zajedno i test radile 🤣 a sad jos nisam počela raditi hahah tak da ne znam, ali kak sam imala problem vec neću ni kod dr žuriti juriti i stresirati se nego pričekati pa vidjeti..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure evo bila na kod endokrinologice i vadila 3 ampule krvi d vitamin ....zeljezo ...stitnjaca itd ...ugl kompletno sve ...brzo sam bila gotova
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam prije bila u maloj firmi pa sam rekla i prije testa tj šefica i ja ostale u isto vrijeme trudne zajedno i test radile 🤣 a sad jos nisam počela raditi hahah tak da ne znam, ali kak sam imala problem vec neću ni kod dr žuriti juriti i stresirati se nego pričekati pa vidjeti..
Da ma ja ne zelim da ispadne da negativno mislim, nego da sad nedaj boze nesto bude svakako bi mi trebalo slobodno par dana,( i fizicki i paihicki) tak da, zapravo bi htjela cekat taj prvi pregled a onda dalje polako

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji