I ja sam lezala u vinogradskoj 2 tj zbog navodnog zastoja u razvoju kojeg nije bilo ali su me tamo doslovno tovili dobila sam u 2 tj 9 kg prestrasno ... a beba i dalje mala nije bilo do nicega sve je bilo prohodno jednostavno je bio manji jer smo svi mi manji nitko nije div u familiji brat mi je malo veci al ja sam metar i 60 ... mislim i ja sam dosla gore u 36 tj na redovni pregled nakraju me tak neka glupaca pregledala i rekla to tako hladno da ja nisam mogla k sebi doc plakala ko kisna godina uzas ...ono hospitalizacija ma koma....nakraju sve bilo ok i bilo nas je gore dosta curka koje smo jednostavno imale manje bebe rodio se imao je 10 /10 apgar i to je jedino bitno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A je, nažalost ima hrpa takvih situacija, a ne bi smjelo biti. :( Ima puno toga što oni ne znaju ili što krivo procijene, pa na kraju mi ispaštamo, to je istina.
Neki dan vidim na Instagramu reel neke žene (izvana) kojoj na dan poroda nisu vidjeli na UZV da ima dvije bebe unutra, a ne samo jednu?! Ni cijelu trudnoću ni na sam dan, eto, šta reći 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
I ja sam lezala u vinogradskoj 2 tj zbog navodnog zastoja u razvoju kojeg nije bilo ali su me tamo doslovno tovili dobila sam u 2 tj 9 kg prestrasno … a beba i dalje mala nije bilo do nicega sve je bilo prohodno jednostavno je bio manji jer smo svi mi manji nitko nije div u familiji brat mi je malo veci al ja sam metar i 60 … mislim i ja sam dosla gore u 36 tj na redovni pregled nakraju me tak neka glupaca pregledala i rekla to tako hladno da ja nisam mogla k sebi doc plakala ko kisna godina uzas …ono hospitalizacija ma koma….nakraju sve bilo ok i bilo nas je gore dosta curka koje smo jednostavno imale manje bebe rodio se imao je 10 /10 apgar i to je jedino bitno
Žao mi je, baš koma iskustvo :( Super da je sve super ispalo, ali nije ok da si morala to prolaziti i još na takav način.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
I ja sam lezala u vinogradskoj 2 tj zbog navodnog zastoja u razvoju kojeg nije bilo ali su me tamo doslovno tovili dobila sam u 2 tj 9 kg prestrasno … a beba i dalje mala nije bilo do nicega sve je bilo prohodno jednostavno je bio manji jer smo svi mi manji nitko nije div u familiji brat mi je malo veci al ja sam metar i 60 … mislim i ja sam dosla gore u 36 tj na redovni pregled nakraju me tak neka glupaca pregledala i rekla to tako hladno da ja nisam mogla k sebi doc plakala ko kisna godina uzas …ono hospitalizacija ma koma….nakraju sve bilo ok i bilo nas je gore dosta curka koje smo jednostavno imale manje bebe rodio se imao je 10 /10 apgar i to je jedino bitno
Žao mi je, baš koma iskustvo :( Super da je sve super ispalo, ali nije ok da si morala to prolaziti i još na takav način.
Ma da on je lijepo dobivao na tezini al eto nadam se da necu ponovo to prolazit
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A sto se tice doktora i mjerenja po njihovom uzv-u ja sam bas tu s dozom opreza. Evo i sad me panika opere kad se sjetim kako sam dosla na pregled redovan 26tt je bio, i sad pregled i dr mi kaze da po njenim mjerenjima ispada da beba nije nista napredovala u posljednja 4tjedna, i da hitno odem sutra ujutro u bolnicu na njihov uzv jer bi se trebalo bolje vidjeti, ja sam plakala cijeli dan i cijelu noc, znaci nikada to necu zaboraviti, na kraju sve odgovaralo tjednima i sve bilo okej, rodila sam svoju curku 40+6tt 3530g i 52cm
Tocno to. Ma meni su fulali bebu za skoro 700grama, na dan poroda 😬 ništa im ja ne vjerujem, sori, ali tako je.
Sutra sam 7+2 i idem na prvi pregled.
Meni su prognozirali ogroooomnu bebu 🤷♀️
Joj kad se sjetim koliko sam se stresirala kako cu ja roditi veliku bebu, na kraju sve normalno bilo🫣 mah, sad mi je stvarno psihicki puno lakse podnijeti sve 🙂
Sretno sutraa 🤗🤗
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Meni su prognozirali veliku bebu…pa je takva i bila, 4100g 😄 Doduše završila sam na hitnom carskom, do trudova praktički nisam ni stigla.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Hvala, javim se 😃 Tek kad je izašla im je bilo jasno zašto je toliko trajalo hahah meni nije bilo smiješno 🙈
Meni su prognozirali veliku bebu…pa je takva i bila, 4100g 😄 Doduše završila sam na hitnom carskom, do trudova praktički nisam ni stigla.
Blago ti se ja sam imala 13 i pol h agonije .... dosla s jednim prstom otvorena samo a puknut vodenjak ugl šou program bez iceg protiv bolova i namjestanjem bebice ...necu o tom pricat no bilo je kako se kaze za pamcenje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Blago ti se ja sam imala 13 i pol h agonije …. dosla s jednim prstom otvorena samo a puknut vodenjak ugl šou program bez iceg protiv bolova i namjestanjem bebice …necu o tom pricat no bilo je kako se kaze za pamcenje
Dižem ulog na 33 sata 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji