14.9.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Znaci da si sada trudna 5+4, ja imam krace cikluse i raniju O. Zato mi je i bilo cudno kako si vec 6i nest tjedana jer znam.da smo u dan skoro testove radile🤣
Ne znam hoce li ti se tad i otkucaji vidjeti, za vikend jel, al gv i zumanjcana hoce sigurno🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hoce jer sam ja sad po njenom bila 6+2i sve se vidjelo... i otkucaji i sve po mom sam bila 7+2 a po njenom 6+2 a s malim mi se na 6+4sve vidlo s prvom bebom
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E pa to me zanimalo.
Ma ja sam ti to rekla jer nisam ni racunala nego sam pogledala samo u aplikaciju. I onda kad si ti rekla razmisljam kak mi je cudno .. al eto sad mi je jasnije :) i dalje ne kuzim tu aplikaciju al nije ni bitno :)
Mareee nadam se 😁😁
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja iduci pregled imam sa 6+1 (2.11.) i ocekujem da ce se otkucaji vec cuti s obzirom da se gestacijska.vidjela sa 4+1🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma hoce mojoj frendici se vec na 5+4sve culo i vidlo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
14.9.
Meni ti je ZM bila 7.9., danas sam 6+4, tako da taman kak ti kaže Martina, ti si 5+4. Ali ne znam koja ti to aplikacija izbacuje drugačije, to mi je neobično 😂
U biti za to formalno računanje tjedana nema neki utjecaj ni trajanje ciklusa ni ništa, jer se gleda samo taj prvi dan zadnje menstruacije, i onda doslovno ide brojanje po kalendaru tjednima. A druga je stvar što nije svima ovulacija u isto vrijeme pa onda stvarna dob i veličina bebe može odstupati, pa odgovarati manjem ili većem broju tjedana. Ali koliko znam službeno se uvijek gleda ova prva brojka, kalendarski tjedni, pa se onda eventualno stavi kao napomena stvarna veličina bebe, i može se to uzeti u obzir za promjenu očekivanog termina, ali ne mijenja se to brojanje tjedana.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
E pa to me zanimalo.
Ma ja sam ti to rekla jer nisam ni racunala nego sam pogledala samo u aplikaciju. I onda kad si ti rekla razmisljam kak mi je cudno .. al eto sad mi je jasnije :) i dalje ne kuzim tu aplikaciju al nije ni bitno :)
Mareee nadam se 😁😁
Hej, ako koristis slucajno P.C. aplikaciju kada udes u nju gore pokraj onoga sto pise Porodaj: jos xy dana ima ona mala ikonicu na koju klikni i tamo ce ti ponuditi prepraviti tjedne, i meni se isto dogodilo prvotno racunaju skroz tjedan prije posljednje menge kao prvi tjedan 🤷♀️
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
A sto se tice doktora i mjerenja po njihovom uzv-u ja sam bas tu s dozom opreza. Evo i sad me panika opere kad se sjetim kako sam dosla na pregled redovan 26tt je bio, i sad pregled i dr mi kaze da po njenim mjerenjima ispada da beba nije nista napredovala u posljednja 4tjedna, i da hitno odem sutra ujutro u bolnicu na njihov uzv jer bi se trebalo bolje vidjeti, ja sam plakala cijeli dan i cijelu noc, znaci nikada to necu zaboraviti, na kraju sve odgovaralo tjednima i sve bilo okej, rodila sam svoju curku 40+6tt 3530g i 52cm
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
A sto se tice doktora i mjerenja po njihovom uzv-u ja sam bas tu s dozom opreza. Evo i sad me panika opere kad se sjetim kako sam dosla na pregled redovan 26tt je bio, i sad pregled i dr mi kaze da po njenim mjerenjima ispada da beba nije nista napredovala u posljednja 4tjedna, i da hitno odem sutra ujutro u bolnicu na njihov uzv jer bi se trebalo bolje vidjeti, ja sam plakala cijeli dan i cijelu noc, znaci nikada to necu zaboraviti, na kraju sve odgovaralo tjednima i sve bilo okej, rodila sam svoju curku 40+6tt 3530g i 52cm
Tocno to. Ma meni su fulali bebu za skoro 700grama, na dan poroda 😬 ništa im ja ne vjerujem, sori, ali tako je.
Sutra sam 7+2 i idem na prvi pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji