Ode mi pol poruke 😡
Više neznam šta sam napisala a šta nisam. 🐬
Boopsic svakako ne sumnjam da ti to nećeš ishendlat. I starija curka će ti pomoć, sigurno ❤️ ti si već jednu odgojila, ove dve će ti bit maciji kašalj ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
M-Ppapreslatka si i ti i drobić 🥰🥰🥰 Samo neka raste ❤️
.
Ma i sama sam znala da ne trebam u bazen, ali eto, ne znam ni ja zašto sam pitala.. 🤷♀️🤦♀️
Jako mi teško pada ova trudnoća, valjda mi treba nešto cemu bi se veselila. Imam osjećaj da ništa ne smijem i osjećam se kao da sam bolesna a ne trudna. Po cijele dane nosim onaj aparatić i bodem se i kad trebam i kad ne trebam. Užasno sam opterećena hranom, bojim se pojesti i malo dvopeka jer su mi rekli da u njemu ima šećera. O ostaloj hrani da ni ne govorim. A moji u kući jedu medenjake, čokoladu, danas sam im naručila pizzu jer sam zaboravila da nedjeljom ne rade dućani, a ja sam jela brokulu, piletinu i tikvicu..
Moj problem je inače što neke lijepe događaje povezujem s određenom hranom. I muž govori da bi mogli na advent sutra, a moja prva pomisao je da će mi sve tamo mirisati, a neću ništa smjeti.. Znam da ovo nije najgora stvar na svijetu i da možda zvučim razmaženo, ali sva ta trudnoća od početka, i način na koji smo do nje došli, saznanje da su blizanci i automatski rizičnija trudnoća, i svi ljudi koji mi govore koliko ce nam teško biti s dvije bebe i starijom curom koja ulazi u pubertet, jednostavno su mi previše.
Inače sam prva koja okiti sve za Božić, sad možda imam nekoliko ukrasa, nisam čak nabavila ni adventski vijenac.. Jedva se natjeram da malo sredim kuću, operem robu, neke osnovne stvari..
Ne znam kako da se izvučem iz ovoga, toliko smo željeli dijete i sad kad se to ostvarilo ja bih najradije cijeli dan preležala i uglavnom proplakala.. Bojim se da ovo sve čak baca na laganu depresiju, a ja se jako loše nosim sa svime..
Oprostite što ovdje pilam, ali valjda je nekako lakše napisati sve ovo tu gdje me zapravo nitko ne poznaje i izbaciti barem djelomično to iz sebe…
Vjerujem da će ovo proći kada bebe krenu da lupaju, kada krene spremanje za iste. Malo je sad monoton period ovo. I ja sam u nekoj bezvolji, ali vjerujem da će proći.
Slobodno piši, forum zato i služi najviše, da se podižemo i pomažemo u težim danima.
Npr, ja se bojim trudnoće od 20-te do 30-te nedelje. Uvijek sam probleme neke tu imala, izludiću vas tad 🤣 I previše znam šta sve može poći krivo i ono samo mi dođe na tren: u šta se uvalih ponovo.
Presrećne trudnice i novopečene majke koje cvjetaju svaki moment su mit 🤣🤣🤣🤣🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Da vi vidite moj stomak danas.. ja ne znam, osjecam se ko da sam pojela 3 tone hrane a doslovno sam doruckovala i rucala rizu i piletinu. Znaci ko kugla .. decko i ja se zezali sta ce bit kasnije. Bas mi je napuhan danas i sve mi je uzasno tesko 😂😬poslat cu sliku
.
https://ibb.co/M1PpYXQ
Kakva slatkica 😻❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Neznam kako je vama no ja zadnja 2 tj i konstantno pisam...pa to nije normalno.... ne mogu nigdje otic tipa u ducan samo razmisljam kako cu doc doma da odem na wc🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure ♥️♥️♥️
Ja mislim da nas dosta i emocije peru.
Vidim to i po sebi. Ja sam npr jucer proplakala pola dana radi komentara nekog tako nebitnog ( sto me inace taklo ne bi ) … al sta plakala. Jecala 😂 i onda sam si sam rekla dobro moram se smirit koji mi je vrag. Opet ce mi skocit tlak🙈 al stvar je u tom da sam inace takva flegma za takve stvari i ne dira me niti najmanje. Decko jadan nije znao sta bi samnom. Danas smo se oboje bas smijali mojoj reakciji jer sam mu samo rekla da ne znam sta je mene opralo jucer 🤪 i danas sam tak sretna i vesela ko da sam hrpu neg emocija jucer izbacila. Strasno .. mislim da ti hormoni bas jako operu osobu .. imat cemo puno takvih trenutaka. Bitno da se mozemo ispuhat i izbacit to iz sebe ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Bopsich tak sam se raspisala da mi nije htjelo poslati komentar jer je predugačak. Htjela sam ti reci da je lijepo negdje se otvoriti. Ne zvučiš razmaženo, ovo su tvoji problemi s kojima se ti nosiš i oni su važni. Ponekad se teško općenito nositi s promjenama, pogotovo u ovom razdoblju trudnoće kada se mijenja i tijelo i psiha i još vrvi zabranama. Vrijeme je adventa, hrana je svuda oko nas i još je teze odoljeti. Budi ponosna na sebe svaki put kada uspiješ oduprijeti se nečemu. Nakon par tjedana možda te skroz prođe volja. Porazgovaraj sa dr kada budes nosila rezultate guka ima li nešto loše u tome ako si dozvoliš kolač ili nešto dnevno. Također sam bezvoljna, nismo još uselili u stan, u fazi je radova i nadamo se da će do Božića biti gotovo. Želim u našem, u miru provesti Božić. Mama misli da idem krivim putem jer sam trudna a nismo se vjenčali i ne staje s time. Prije sam sve to mogla odj… a sada je teze nekako. Doslovno sam se nekim ljudima objašnjavala da je dijete željeno…strašno.
Otiđi u šetnju po svježem zraku, kupi proteinsku čokoladicu, okiti kuću, izradi s kćeri adventski vijenac. Iako se ne znamo, imam osjećaj da si uzasno draga osoba. Vjerojatno znaš sve i sama ali nekada je potrebno da te netko podrži. I imaš našu podršku, kukaj ovdje koliko god zelis, mozes ti to ❤️
Hvala vam svima na divnim riječima, ali prije svega na razumijevanju ❤️ Nadam se da će sve ovo biti lakše kada prođe još nekoliko tjedana i kada sve bude izgledalo malo stvarnije. Na dane mi se čini da nisam ni svjesna trudnoće, ali kao što kažete, hormoni su tu da nas podsjete 😅
Svaka riječ koju ste mi napisale puno znači i hvala vam na tome ❤️ Sutra će sigurno biti bolji dan 🍀
Divne ste sve redom i baš je lijepo imati jednu ovakvu zajednicu punu podrške 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Hvala cure ♥️♥️♥️
Vidim to i po sebi. Ja sam npr jucer proplakala pola dana radi komentara nekog tako nebitnog ( sto me inace taklo ne bi ) … al sta plakala. Jecala 😂 i onda sam si sam rekla dobro moram se smirit koji mi je vrag. Opet ce mi skocit tlak🙈 al stvar je u tom da sam inace takva flegma za takve stvari i ne dira me niti najmanje. Decko jadan nije znao sta bi samnom. Danas smo se oboje bas smijali mojoj reakciji jer sam mu samo rekla da ne znam sta je mene opralo jucer 🤪 i danas sam tak sretna i vesela ko da sam hrpu neg emocija jucer izbacila. Strasno .. mislim da ti hormoni bas jako operu osobu .. imat cemo puno takvih trenutaka. Bitno da se mozemo ispuhat i izbacit to iz sebe ..
Mene danas oprala tuga i plac zbog onog slona na Filipinima koji je cijeli život proveo sam a slonovi su inače društvene životinje koje se kreću u krdima. I inače bi me to pogodilo ali sam to tak primila srcu pa je tuga prerasla u bijes pa sam komentirala na Facebook članak sto inače NIKAD ne radim da jadne životinje i da imamo i mi takvu situaciju na Brijunima. I patila sam još 2 sata, nisam mogla izbiti iz glave bijes na čovječanstvo. Tako da se slazem da emocije kreću prati. Ovo je tek početak, u redu se nekada i rasplakati ☺️
Bopsich tak sam se raspisala da mi nije htjelo poslati komentar jer je predugačak.Htjela sam ti reci da je lijepo negdje se otvoriti. Ne zvučiš razmaženo, ovo su tvoji problemi s kojima se ti nosiš i oni su važni. Ponekad se teško općenito nositi s promjenama, pogotovo u ovom razdoblju trudnoće kada se mijenja i tijelo i psiha i još vrvi zabranama. Vrijeme je adventa, hrana je svuda oko nas i još je teze odoljeti. Budi ponosna na sebe svaki put kada uspiješ oduprijeti se nečemu. Nakon par tjedana možda te skroz prođe volja. Porazgovaraj sa dr kada budes nosila rezultate guka ima li nešto loše u tome ako si dozvoliš kolač ili nešto dnevno. Također sam bezvoljna, nismo još uselili u stan, u fazi je radova i nadamo se da će do Božića biti gotovo. Želim u našem, u miru provesti Božić. Mama misli da idem krivim putem jer sam trudna a nismo se vjenčali i ne staje s time. Prije sam sve to mogla odj… a sada je teze nekako. Doslovno sam se nekim ljudima objašnjavala da je dijete željeno…strašno.
Otiđi u šetnju po svježem zraku, kupi proteinsku čokoladicu, okiti kuću, izradi s kćeri adventski vijenac. Iako se ne znamo, imam osjećaj da si uzasno draga osoba. Vjerojatno znaš sve i sama ali nekada je potrebno da te netko podrži. I imaš našu podršku, kukaj ovdje koliko god zelis, mozes ti to ❤️
Joj žao mi je što nekim ljudima i dalje nije jasno da taj papir ništa ne predstavlja.. Tim je teže to slušati kada dolazi od vlastite mame. Ni ja nisam udana, iako svog partnera nazivam mužem već duže vrijeme, i stalno kao planiramo pa zaključimo da ima vremena 😅
Nadam se da ćete uskoro useliti u svoje, znam koliko to znači. I da ćete se vjenčati kad i ako to vi budete htjeli 🥰 Mi smo krenuli u prodaju stana i kupnju novog pa se sve to zaustavilo jer sam i za to trenutno izgubila volju..
A sto se tiče hrane, rekli su mi da mogu zapravo sve jesti ali da je bitna količina i šetnja nakon toga. I da slobodno uzmem neki kolač ili nešto slično tu i tamo. Ali google i čitanje o mogućim problemima kod gestacijskog dijabetesa mi nisu baš pomogli pa bježim od svega 😅🙈
Veritas ✅️
Hvala cure ♥️♥️♥️
Mene danas oprala tuga i plac zbog onog slona na Filipinima koji je cijeli život proveo sam a slonovi su inače društvene životinje koje se kreću u krdima. I inače bi me to pogodilo ali sam to tak primila srcu pa je tuga prerasla u bijes pa sam komentirala na Facebook članak sto inače NIKAD ne radim da jadne životinje i da imamo i mi takvu situaciju na Brijunima. I patila sam još 2 sata, nisam mogla izbiti iz glave bijes na čovječanstvo. Tako da se slazem da emocije kreću prati. Ovo je tek početak, u redu se nekada i rasplakati ☺️
Propustila sam tu vijest o slonu, srećom, jer na životinje sam posebno osjetljiva. Ne mogu zamisliti da se takve stvari i dalje dopustaju u današnje vrijeme i ne mogu podnijeti pomisao da neka životinja pati. Brijune neću ni komentirati, nije mi jasno što te životinje tamo rade u onim uvjetima. Tako da apsolutno razumijem tvoju reakciju..
Neka si ti napisala komentar ako ti je bilo lakše nakon toga 😊
Veritas ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji