Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    07. Prosinac 2023. 08:38

Wtf je s tim fejsom. Znaci na laptopu bez problema otvorim link. Martina pise mi ovako "tvoje ime i prezime, poziva vas da se pridruzite ovoj grupi. Istjece za 2 dana".
    I vise ne vidim broj clanova niti administaratore. Pise da samo clanovi mogu pronaci grupu i vidjeti tko je u njoj i sto se objavljuje

M-P
    07. Prosinac 2023. 08:38

Tejkili 
    Mozda je do uloska. Meni su rekli da izbjegavam te uloske :/ da je bolje promijenjti rublje .. 
    bebade dobrodosla♥️ zelim to urednu i skolsku trudnocu i da se druzimo dooo kraja 💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

NPelica
    07. Prosinac 2023. 08:39

I ovaj google i guglanje.  Izludila bi samu sebe 😅 sinoć čitam rast ploda, I brinem se dali je moj dobro rastao 😅 
    24.11- 3 mm- vidjeli se titraji
    1.12- 9mm -kuća srce 
    Ah.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

M-P
    07. Prosinac 2023. 08:43

NPelica

I ovaj google i guglanje. Izludila bi samu sebe 😅 sinoć čitam rast ploda, I brinem se dali je moj dobro rastao 😅
    24.11- 3 mm- vidjeli se titraji
    1.12- 9mm -kuća srce
    Ah..

Nemoj citat.. znam da je tesko. Ali tamo stvarno svasta pise .. probaj se ne brinuti toliko iako je i to lako reci ali mozes samo cekati :/ 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Bebade
    07. Prosinac 2023. 08:45

MarTina=)

Čestitam bebade!
    Imaš li već datum pregleda? 😊

Hvala 😊 da, 18.12 i 02.01 🥰
    M-P hvala 😊

Jedno pitanje, ovo mi je prva trudnoća. Postoji li kakav rizik od uzimanja lijekova? Popila sam Lupocet od 500 jučer i danas dvije Septolete. 

NPelica
    07. Prosinac 2023. 08:46

A znam i sama da svasta piše, al opet čitam  😅 i znam da nebi trebala brinuti, ali brinem 😅 
    Možda bih manje brinula da imam koji simptom.. mislim,  ne želim prizivati neke mučnine, nego daj mi nešto da se ulovim 😅
    No dobro, hvala vam curke ❤️ 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

• Tejkili
    07. Prosinac 2023. 08:47

NPelica

Jutro curke 😊
    Ponovit ću nalaz urina, pa ćemo vidjeti za dalje..
    Nismo se dogovorili za pregled, pun je do kraja godine, nezna ni di bi me ubacio 🤷‍♀️
    Razumije moju brigu, kaže da će javit ako mu se šta oslobodi 😪
    U svakom slučaju, sva sam zabrinuta, pa da su me baš svi simptomi zaobisli 😅 evo neznam. No dobro, neću si kvarit blagdane, barem ću pokušati. 😅
    Mislim da bi privatnija bila grupa/zajednica na wappu, jer ne djelis niti svoj broj telefona ako ne želiš. I ako ne dozvolis, nitko ti ne može poslat poruku.
    Ne kužim se baš u fb, koristim ga unazad koju godinu isključivo za grupe o neplodnosti.
    Sretno svima danas ako netko ima nešto 😊

Ne brini, normalno je da simptomi dolaze i nestaju i tako u krug🙈
    I ja sam vise za wapp grupu, fejs jako malo koristim i wapp je svakako privatniji po meni! 

NPelica
    07. Prosinac 2023. 08:50

Tejkili

NPelica

Jutro curke 😊
    Ponovit ću nalaz urina, pa ćemo vidjeti za dalje..
    Nismo se dogovorili za pregled, pun je do kraja godine, nezna ni di bi me ubacio 🤷‍♀️
    Razumije moju brigu, kaže da će javit ako mu se šta oslobodi 😪
    U svakom slučaju, sva sam zabrinuta, pa da su me baš svi simptomi zaobisli 😅 evo neznam. No dobro, neću si kvarit blagdane, barem ću pokušati. 😅
    Mislim da bi privatnija bila grupa/zajednica na wappu, jer ne djelis niti svoj broj telefona ako ne želiš. I ako ne dozvolis, nitko ti ne može poslat poruku.
    Ne kužim se baš u fb, koristim ga unazad koju godinu isključivo za grupe o neplodnosti.
    Sretno svima danas ako netko ima nešto 😊

Ne brini, normalno je da simptomi dolaze i nestaju i tako u krug🙈
    I ja sam vise za wapp grupu, fejs jako malo koristim i wapp je svakako privatniji po meni!

🤣 kod mene nema simptoma.. osim eventualnog umora, ali to više neznam dali sam umorna od života ili trudnoce 😅 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

Lela91
    07. Prosinac 2023. 08:51

Cestitke bebade! 🥰
    .
    Mene danas takva panika ulovila od tog pregleda. Ja ne znam. Nije me toliko strah ni operacije bilo. 😅
    Bas se preznojavam. Ne znam kako cu izdrzat do 17.30. 
    Jesu jos nekome ovako rano simptomi malo bili tu malo ne? Cicke su mi najveci problem, na momente ful peku, na momente ih gnjecim i nista ne boli, i onda naravno krene panika. I tako svaki dan u krug jedno 3-4 puta. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Bebade
    07. Prosinac 2023. 08:53

Lela91

Cestitke bebade! 🥰
    .
    Mene danas takva panika ulovila od tog pregleda. Ja ne znam. Nije me toliko strah ni operacije bilo. 😅
    Bas se preznojavam. Ne znam kako cu izdrzat do 17.30.
    Jesu jos nekome ovako rano simptomi malo bili tu malo ne? Cicke su mi najveci problem, na momente ful peku, na momente ih gnjecim i nista ne boli, i onda naravno krene panika. I tako svaki dan u krug jedno 3-4 puta. 😅

Od srca hvala!

Da.. Kod mene također tako. Isto cice 🤣 1 dan super a drugi ih ne smijem pogledat već me bole 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI