Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    03. Prosinac 2023. 19:56

M-P

https://files.fm/u/yx6gnjkvyb

🤣🤣🤣🤣
    Hjoj tako i meni jucer a danas nista ...isto mi je to uzas ko da sam jedan dan u 6 mj a drugi dan nista... evo uskoro polako ulazim u 15 tj halooo 15 tj😅😅😅 i dobila sam 1 kg sad dal je to jer imam problem sa stolicom iako i jedam pobekad sranja 🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    03. Prosinac 2023. 20:00

Ja se nekak nadam da ce mi sutra bit lakse 😂😂 doslovno mi tesko disat 😅

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

marta96
    03. Prosinac 2023. 20:04

Bazen big no no. Ja sam pokupila upalu isto, kasnije nakon poroda eserihija nemam pojma di, a sad smo bili u kolovozu i curica dobila eserihiju evo stvarno nebi riskirala pogotovo sad u zimi je hrpa ljudi po tim termama jer eto nejde se na more pa svi idu na ta kupanja nekud 😵

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

bopsich
    03. Prosinac 2023. 20:35

M-P pa preslatka si i ti i drobić 🥰🥰🥰  Samo neka raste ❤️
    .
    Ma i sama sam znala da ne trebam u bazen, ali eto, ne znam ni ja zašto sam pitala.. 🤷‍♀️🤦‍♀️
    Jako mi teško pada ova trudnoća, valjda mi treba nešto cemu bi se veselila. Imam osjećaj da ništa ne smijem i osjećam se kao da sam bolesna a ne trudna. Po cijele dane nosim onaj aparatić i bodem se i kad trebam i kad ne trebam. Užasno sam opterećena hranom, bojim se pojesti i malo dvopeka jer su mi rekli da u njemu ima šećera. O ostaloj hrani da ni ne govorim. A moji u kući jedu medenjake, čokoladu, danas sam im naručila pizzu jer sam zaboravila da nedjeljom ne rade dućani, a ja sam jela brokulu, piletinu i tikvicu.. 
    Moj problem je inače što neke lijepe događaje povezujem s određenom hranom. I muž govori da bi mogli na advent sutra, a moja prva pomisao je da će mi sve tamo mirisati, a neću ništa smjeti.. Znam da ovo nije najgora stvar na svijetu i da možda zvučim razmaženo, ali sva ta trudnoća od početka, i način na koji smo do nje došli, saznanje da su blizanci i automatski rizičnija trudnoća, i svi ljudi koji mi govore koliko ce nam teško biti s dvije bebe i starijom curom koja ulazi u pubertet, jednostavno su mi previše.
    Inače sam prva koja okiti sve za Božić, sad možda imam nekoliko ukrasa, nisam čak nabavila ni adventski vijenac.. Jedva se natjeram da malo sredim kuću, operem robu, neke osnovne stvari.. 
    Ne znam kako da se izvučem iz ovoga, toliko smo željeli dijete i sad kad se to ostvarilo ja bih najradije cijeli dan preležala i uglavnom proplakala.. Bojim se da ovo sve čak baca na laganu depresiju, a ja se jako loše nosim sa svime..
    Oprostite što ovdje pilam, ali valjda je nekako lakše napisati sve ovo tu gdje me zapravo nitko ne poznaje i izbaciti barem djelomično to iz sebe...

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Martina1931
    03. Prosinac 2023. 20:50

M-P 🤗❤️🤗
    Bopsich, razumijem te jer je i meni slicno. Znam da sam imala visok secer, i nije mi svejedno sad se opustit i pojest doslovno pola komada jebene pizze. Samo na to mislim sad, jbg...skroz je normalno sto tako razmisljas, tesko ste dosli do djeteta i svasta ste proali i sad kad ste tu di jeste, umjesto da uzivas max u tom, ti brines o hrani....mozda se ne trebamo toliko opterecivat oko tog😐
    Ja bas imam pritisak dns dole, i iskreno sam u panici i strahu jer mi bas nije ugodan osjecaj

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mala6
    03. Prosinac 2023. 20:59

bopsich

M-Ppapreslatka si i ti i drobić 🥰🥰🥰 Samo neka raste ❤️
    .
    Ma i sama sam znala da ne trebam u bazen, ali eto, ne znam ni ja zašto sam pitala.. 🤷‍♀️🤦‍♀️
    Jako mi teško pada ova trudnoća, valjda mi treba nešto cemu bi se veselila. Imam osjećaj da ništa ne smijem i osjećam se kao da sam bolesna a ne trudna. Po cijele dane nosim onaj aparatić i bodem se i kad trebam i kad ne trebam. Užasno sam opterećena hranom, bojim se pojesti i malo dvopeka jer su mi rekli da u njemu ima šećera. O ostaloj hrani da ni ne govorim. A moji u kući jedu medenjake, čokoladu, danas sam im naručila pizzu jer sam zaboravila da nedjeljom ne rade dućani, a ja sam jela brokulu, piletinu i tikvicu..
    Moj problem je inače što neke lijepe događaje povezujem s određenom hranom. I muž govori da bi mogli na advent sutra, a moja prva pomisao je da će mi sve tamo mirisati, a neću ništa smjeti.. Znam da ovo nije najgora stvar na svijetu i da možda zvučim razmaženo, ali sva ta trudnoća od početka, i način na koji smo do nje došli, saznanje da su blizanci i automatski rizičnija trudnoća, i svi ljudi koji mi govore koliko ce nam teško biti s dvije bebe i starijom curom koja ulazi u pubertet, jednostavno su mi previše.
    Inače sam prva koja okiti sve za Božić, sad možda imam nekoliko ukrasa, nisam čak nabavila ni adventski vijenac.. Jedva se natjeram da malo sredim kuću, operem robu, neke osnovne stvari..
    Ne znam kako da se izvučem iz ovoga, toliko smo željeli dijete i sad kad se to ostvarilo ja bih najradije cijeli dan preležala i uglavnom proplakala.. Bojim se da ovo sve čak baca na laganu depresiju, a ja se jako loše nosim sa svime..
    Oprostite što ovdje pilam, ali valjda je nekako lakše napisati sve ovo tu gdje me zapravo nitko ne poznaje i izbaciti barem djelomično to iz sebe…

Sto se mene tice ,mozes svakih 5 minuta "pilati". Ako ti je lakse da izbacis sve,izbaci. Ako ti je lakse da svakih 10 minuta pises i tome,pisi. Ne znan kako bi te drukcije podrzala osim da ti kazen da virujen da ces ti to izdrzati. Meni je prva trudnoca pa eto zbog tri dana povracanja nisan ni ja advent napravila,o boru necu ni pricati. Ako je ko razmazen ja sam. Nemoj to za sebe govoriti, ne znan te osobno ali virujen da si zena majka kraljica 🤗😍

• Hulala18
    03. Prosinac 2023. 21:00

Martina1931

M-P 🤗❤️🤗
    Bopsich, razumijem te jer je i meni slicno. Znam da sam imala visok secer, i nije mi svejedno sad se opustit i pojest doslovno pola komada jebene pizze. Samo na to mislim sad, jbg…skroz je normalno sto tako razmisljas, tesko ste dosli do djeteta i svasta ste proali i sad kad ste tu di jeste, umjesto da uzivas max u tom, ti brines o hrani….mozda se ne trebamo toliko opterecivat oko tog😐
    Ja bas imam pritisak dns dole, i iskreno sam u panici i strahu jer mi bas nije ugodan osjecaj

I meni je juče bilo i danas već kao rukom odneseno. 
    Ti si već sada u nedjeljama kad se maternica dobro kreće uvećavati i samim tim sve to dole rastezati. 
    Želim da se sutra probudiš bez toga 🙏

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

M-P
    03. Prosinac 2023. 21:04

Bopsich

♥️♥️ 

Vjerujem da ti je grozno .. sama i pomisao opcenito na blagdane vuce svu tu neku hranu. Tesko je psihicki sve to izdrzati. Mozda da probas nekako s necim drugim sto volis.. ako volis kicenje, okiti kucu sigurno ce ti bit milije, 
    Ja vjerujem da ce na kraju sve to biti dobro.. moja prijateljica je isla na bazene ali nije se kupala nego je nor kad joj je curica bila u malom bazenu ona samo nogama usla u bazen, ako je sjedila na rubu bazena stavila je kolut od curice i na njega rucnik i isto mocila noge. Vjerujem da ce ti biti opustanje samo time sto ces otici i biti sa svojim dragim ljudima. 
    Sto se tice drugih ljudi nemoj ih slusati. Netko je sposoban za puno djece, netko s jednim ne moze izac na kraj. 
    Nas je 5 cura i sestra i ja smo blizanke i najmlade, najstarija je tad imala 7 godina. Naravno da nije bilo lako al hendla se nekako. Kasnije kad krenu igre, vjerojatno neces znat za svoju djecu, igrat ce se medusobno, neces ti morat trazit svake sekunde neku zanimaciju. I nekako su neovisniji o tebi. Ne znam ti to opisat. Moja mama sigurno nije mogla stalno nosat i mene i sestru. I eto sta nam fali u zivotu .. nista. Vjerujem da ces bit odlicna mama!! Slobodno ti tu pisi ako treba svake sekunde.. to sto si trudna ne znaci da moras stalno biti vesela i odlicne volje.. treba izbaciti iz sebe ako se
    Lose osjecamo ♥️♥️♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Hulala18
    03. Prosinac 2023. 21:04

M-P,
    Ne dozvoljava mi da odgovorim na sliku, treći put pišem, ne znam gdje ode poruka hahaha.
    Ako se pojave sve tri, nemoj misliti da sam luđakinja 🤣
    Po treći put, baš si lijepa trudnica i stomo se fino vidi ☺️☺️
    Bilo je tu još neke priče, ali ne znam više da li se šalju poruke ili ne 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

NPelica
    03. Prosinac 2023. 21:08

bopsich

M-Ppapreslatka si i ti i drobić 🥰🥰🥰 Samo neka raste ❤️
    .
    Oprostite što ovdje pilam, ali valjda je nekako lakše napisati sve ovo tu gdje me zapravo nitko ne poznaje i izbaciti barem djelomično to iz sebe…

Draga moja, samo ti nama piši ❤️ 
    Suosjećam sa tobom, okej, nismo u istoj situaciji,  ali svakako obje smo teško došle do ovog. ❤️ I ja isto lijepe događaje povezujem sa hranom. Nemam trenutno zabranu ničega, ali ako nastavim kako sam krenula, pretpostavljam da ću imat. Kako radim dosta fizicki,  posao mi je zabranjen. A po prirodi sam velika hiperaktiva, i nemam mira. Imam crve u guzici,  i ovo mirovanje i ne radit ništa me ubija. Izluduje me to strašno, i vidim po sebi da jako loše utjece na mene. Sva sam se neka povukla u sebe, i skoro bi preplakala pol dana. Ne želim biti nezahvalna, ali izludit cu još minimum 5 tjedana "strogog" mirovanja. 😪 
    Eto, sad sam se ja ispraznila😅

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.