Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarTina=)
    21. Studeni 2023. 16:55

Hvala, Freja! 
    Mislila sam da to ide uvijek, jer sam po komentarima posvuda toliko puta vidjela da ljudi vade betu. 🤭

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

leaa96
    21. Studeni 2023. 17:01

MarTina=)

Žene, pozdravljam vas! S vjerom se uključujem u ljetne bebe 🙏🏼
    Od plusića je prošlo tjedan dana. Ginekologinja nije bila u ordinaciji do jučer, zamjenska je rekla da dođem samo ako je hitno. Moja gin naručila me za 1.12. Nije me poslala raditi betu. Aplikacija kaže: 5 tjedana i 6 dana. Imam duži ciklus, ovulacija je bila 21. dan, tako da ja sama sebi brojim da će sutra biti pravih 4 tjedna trudoće.
    I molim se i nadam da je sve dobro. 😊

Hej Martina, dobrodošla. Mi smo tu negdje s terminom, pretpostavila bih. Drzim palceve da bude sve okej❤️ 

👩🏼27, blagi pcos
    👱🏼‍♂️28, oligoastenozoospermia
    16.11.’23. ➕

pistacija13
    21. Studeni 2023. 17:04

Hej žene! 
    Čitam vas danas cijeli dan, ali nikako da se javim.
    Moj prvi pregled će biti na 7+4 (po zadnjoj M) i također me dr. nije slala na betu. Mučnina nemam. Jedini trenutni simptomi su osjetljive grudi i grčići kao za vrijeme menge.
    .
    Moram se osvrnuti na ovo što pišete kako ste uplašene, zabrinute ili anksiozne zbog trudnoće i pregleda. Zbog toga i malo s odstojanjem čitam forum da me ne bi to povuklo, jer ja naime nemam nikakvih strahova. Prvih par dana sam bila super sretna i sada sam se priviknula na taj osjećaj i kao svaki drugi obični dan mi je. Ne razmišljam puno o pregledu niti samoj trudnoći, trudim se živjeti kako sam i do sada. Nisam pila, nisam pušila, redovno treniram, krećem se i jedem tri cjelovita obroka na dan, pijem vode oko 3 litre, šećem, čitam, radim... Općenito osjećam pozitivne vibre. Ne kažem da me u jednom trenutku neće oprati negativne emocije i zabrinutost, ali evo u ovom trenutku toga nema. Što je malo neobično za osobu koja je inače paničar i perfekcionist 😏 Zapravo, otkako sam saznala za trudnoću u glavi mi je stalno jedna misao: sve će biti dobro, moje tijelo je za ovo spremno i sve intuitivno zna. Neću dopustiti glavi da mi to upropasti ✌️ Odo sad u špeceraj, kiss

• Dalmatinka_u_zg
    21. Studeni 2023. 17:06

Ja sam prvi UZV radila u 7.tj, a betu sam vadila jer smo mi isli na IVF, pa te oni salju da 2 tjedna nakon transfera vadis betu i onda ponovno nakon 2 dana da se vidi jel se poduplala.

Hellobaby
    21. Studeni 2023. 17:08

Martina neznam ako se sjećaš kako sam si ja ok sa mučninama jer ih nisam imala ni u jednoj trudnoći. Ali zadnjih par dana ih imam, cijeli dan pomalo , tako da povlačim sve što sam rekla 😅 
    neverland samo glavu gore 🙂 ti si već u super tjednima, sve će biti odlično i na ljeto ćeš imati svoju bebicu u rukama 🥰 
    Freya evo tako ti je to kod mene, odjednom se mučnine pojavile. I sada bi već mogla ići spavati a taman očekujem goste 😅  
    MarTina=) dobrodošla! Na uzv sam bila prošli tjedan zbog prijašnjih spontanih samo da utvrdimo dal je sve na svome mjestu. A betu nisam vadila jer dr nije smatrao da treba. Petak imam pregled i nadam se da ću vidjeti srčeko kako kuca
    ..sve koje ste u strepnji, strahu i panici zbog pregleda..suosjećam 😬 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

ElisaDay
    21. Studeni 2023. 17:42

Mene baš čudi kako mi nalazi krvi još nisu došli na portal zdravlja. Ujutro zovem gin. Cijeli dan gledam oće, neće

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• mare0722
    21. Studeni 2023. 18:01

ElisaDay

Mene baš čudi kako mi nalazi krvi još nisu došli na portal zdravlja. Ujutro zovem gin. Cijeli dan gledam oće, neće

I ja sam jucer bila na vadenju krvi, kontrolno za stitnjacu i isto mi nema nalaza na portalu, ali javila mi je gin mailom da je nalaz uredan pa vjerojatno onda steka Portal zdravlja😅
    Mare sretan rođendan tvome djecaku, zelim mu od srca sve najljepse 🙂 
    Sjecam se da sam danima pred Klarin rockas ronila suze, nisam mogla vjerovati da nam je tako brzo prosla godina 🥰

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

marta96
    21. Studeni 2023. 18:08

Hej cure, ja bome imam kaj čitati dok dodem na forum 🙈 inače kako sam hellobaby u mučninama, sve mogu jesti, ali čim pojedem mi je tako zlo i cijelo vrijeme tak. Ono pijem minimalno tekućine jer jednostavno ne mogu. Ujutro imam vađenje krvi, umor me sve više lovi, teško mi je ujutro ustati iz kreveta +moja anksioznost od prije i sve ovo sad blago rečeno kaos🥺

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Haru
    21. Studeni 2023. 18:18

Dobrodošla Martina! 
    Ja se još nisam ni naručila na prvi pregled jer sam u prethodnim trudnoćama išla ranije i nije se vidjelo što je trebalo pa sam bila u strahu. Nazvat ću tek idući utorak i naručiti se kada će biti 6 tjedana. 

'21. 💙
    '24. 💛

neverland
    21. Studeni 2023. 18:18

Mareeeee

neverland

Mare, utješi me da su stale s ulaskom u 13.tjedan? Meni su prestale pa se vratile, popodne bude užas. Pa dokad ?!?
    *
    Nisam baš puno pisala, iskreno, trudila sam se i ne čitati puno iako pokleknem pa pročitam. Nekako ti svi vaši strahovi predu na mene da sam se dovela do toga da čitam o missed ab i slično i umišljam simptome.
    Iskreno mi je žao zbog cura koje su to sad prošle, tugujem s vama ☹️

Meni je s prvim ko rukom odneseno u 13 tj…
    Sad cu vidjet…danas sam imala blagu mucninu i jucer ….po njihivom sam sad u 13 tj svakako ti javim😁😁😁😅
    Freya nekako sam odpocetka misla da je curka jer mi je sve bilo drugacije… mozda je samo drugaciji djecak iako po zeljama htjrli bi curku jer muz ima seku a ja brata 😊 iako moj brat sad ima 2 decka😊 … tako da sve je moguce mislim da bi na sljedecem pregledu mogla saznati😁
    Martina dobrodosla😍😍😍

I ja mislim da je dečko ovaj put jer mi je s njom prestalo u desetom. 
    *
    Ma Martina, do mene je više. Užasno sam anksiozna, 200 puta više nego prošli put jer mi suprug odlazi i vraća se tek u svibnju. Činjenica da ću biti sama i onaj strah kako ću sama sve ako se nešto dogodi me paralizira. Čekam pregled za 10 dana da se smirim. Hvala ti 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI