Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    18. Studeni 2023. 18:15

Uhh ja ne znam za te simptome.. meni taman jedan dan nema pa opet krene 🙈 .. danas mi nije tak muka ali nemam ni bas apetit, sve se nesto tjeram da jedem 🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• manu11
    18. Studeni 2023. 18:45

Dalmatinka_u_zg

Mareeeee

Bok curke ja sam danas super😁😁😁😁radila lazanje…pojela lazanje…pojela gumene bonbone🤣🤣🤣cokoladu…jucer isla gladna u ducan kupila 3 velike milke🤣🤣🤣otvori muz frizider i kaze :nije trudnicu pustit gladnu u ducan🤣🤣🤣🤣🤣same pizdarije ali kupila nesto i hrane🤣…danas sam ko leptiric nemam osjecaj da sam trudna osim kaj sam napuhnuta i tu i tamo cicke bole i imam bjeli iscjedak al inace sam super

Hahahhahaha jesi me nasmijala🤣🤣🤣🤣 tješi me da nisam jedina koja tamani sve po redu😃😃🤭🤭

Ja imam mucnine ali od prejedanja 🙈🙈🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Mareeeee3112
    18. Studeni 2023. 19:53

🤣🤣🤣🤣🤣znaci da ste vi vidli kaj sam ja sve kupila znaci🤣🤣🤣jucer sam tak bila gladna nisam nista jela cijeli dan jer mi je gablec na poslu bio odvratan pa sam isla u shoping i kad sam obavila shoping zvala sam pizzeriu da mi dostave pizzu🤣🤣🤣a osim hrane kupila sam 3 velike milke ... gumene od jabuke...gumene one siroke kisele trakice... tuc od paprike...kokice... 2 protein pudinga od vanilije🤣🤣🤣🤣to pricam o slatkom i slanomm a ovo vam necu pisat jer bi se krizali🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    19. Studeni 2023. 01:36

Mareeeee

🤣🤣🤣🤣🤣znaci da ste vi vidli kaj sam ja sve kupila znaci🤣🤣🤣jucer sam tak bila gladna nisam nista jela cijeli dan jer mi je gablec na poslu bio odvratan pa sam isla u shoping i kad sam obavila shoping zvala sam pizzeriu da mi dostave pizzu🤣🤣🤣a osim hrane kupila sam 3 velike milke … gumene od jabuke…gumene one siroke kisele trakice… tuc od paprike…kokice… 2 protein pudinga od vanilije🤣🤣🤣🤣to pricam o slatkom i slanomm a ovo vam necu pisat jer bi se krizali🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂 najbolje sve imat da ne zafali 😆🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• LauraUna327
    19. Studeni 2023. 07:34

Evo da se i mi prijavimo 💕 Trenutno smo 5+1. 
    Prošli tjedan sam napravila test i odmah idući dan otišla kod ginice zbog biokemijske trudnoće koja je bila prošli mjesec pa mi je odmah dala terapiju Utrogestana 3*2 do pregleda 24.11. 
    Ostala je malo u šoku da se odmah idući ciklus primilo ponovno, a moram priznati i ja. Biokemijska je bila 14.10. i krvarenje je trajalo deset dana. Kod nje sam na pregledu bila 24.10. tada je endometrij bio 11mm i rekla je da je počeo novi ciklus.  I sad se ponovno primilo 🥳 
    Od simptoma, bolne cice na dodir nisu osjetljive. I to je to. Skužila sam da mi ne paše mlijeko nikako, ali ništa čudno jer ga ne pijem već više od dvije godine. I nemam potrebu za kavu. Malo češće idem na wc. Mučno mi nije, samo sam malo više gladna. Ne spavam mi se preko dana, ali kad legne odmah zaspim. 

It's a girl 💕

M-P
    19. Studeni 2023. 08:22

LauraUna327

Prošli tjedan sam napravila test i odmah idući dan otišla kod ginice zbog biokemijske trudnoće koja je bila prošli mjesec pa mi je odmah dala terapiju Utrogestana 3*2 do pregleda 24.11.
    Ostala je malo u šoku da se odmah idući ciklus primilo ponovno, a moram priznati i ja. Biokemijska je bila 14.10. i krvarenje je trajalo deset dana. Kod nje sam na pregledu bila 24.10. tada je endometrij bio 11mm i rekla je da je počeo novi ciklus. I sad se ponovno primilo 🥳
    Od simptoma, bolne cice na dodir nisu osjetljive. I to je to. Skužila sam da mi ne paše mlijeko nikako, ali ništa čudno jer ga ne pijem već više od dvije godine. I nemam potrebu za kavu. Malo češće idem na wc. Mučno mi nije, samo sam malo više gladna. Ne spavam mi se preko dana, ali kad legne odmah zaspim.

Dobrodosla 🥰
    Uff ja sam bas puno puta cula da se nekom nakon biokem. Odmah primilo. Sad ce sigurno sve biti dobro ..  💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ITM
    19. Studeni 2023. 09:20

LauraUna327

Ostala je malo u šoku da se odmah idući ciklus primilo ponovno, a moram priznati i ja. Biokemijska je bila 14.10. i krvarenje je trajalo deset dana. Kod nje sam na pregledu bila 24.10. tada je endometrij bio 11mm i rekla je da je počeo novi ciklus. I sad se ponovno primilo 🥳

Dobrodošla ☺️
    I ja sam ostala trudna odmah ciklus nakon biokemijske, tako da nisi sama...

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

marta96
    19. Studeni 2023. 09:26

Jutro cure, mi jučer bili u svatovima, sve bilo ok osim to da me nakon večere toliko bolio trbuh od napuhanosti da sam jedva čekala doći doma i leći🙈
    A sad je problem da nemam mučninu i da su ne cice prestale boljeti znali inače me bradavice bole dosta, sad nista, a danas mi je punih 7tt🥺

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Perpetua
    19. Studeni 2023. 09:48

Dobrodošle sve nove! 🤗 Neka su nam svima sretna i dosadne trudnoće! 😊
    Ja još čekam rezultate Panorame, a bila sam si skroz nekako zamislila da će stići jučer, pa sam cijeli dan pogledavala na mobitel i svako malo me scimao neki glupi newsletter ili drugi nebitni mail 🙈

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    19. Studeni 2023. 10:26

Perpetua

Dobrodošle sve nove! 🤗 Neka su nam svima sretna i dosadne trudnoće! 😊
    Ja još čekam rezultate Panorame, a bila sam si skroz nekako zamislila da će stići jučer, pa sam cijeli dan pogledavala na mobitel i svako malo me scimao neki glupi newsletter ili drugi nebitni mail 🙈

Jooooj mrzim to kad ti stigne i ponadas se a ono neke gluposti 😏😏😏 
    Najgore je kad nesto cekas .. nikak da vrijeme prode 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.