Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pistacija13
    18. Studeni 2023. 07:16

Jutro! ☀️
    Ja sam se rekordno kasno danas probudila. 6:20 😂😂🙄
    M-P, super za tlak, vjerojatno je to bila iznimna situacija. Najvažnije da se ti dobro osjećaš
    Hula, žao mi je što si se stresirala i nadam se da će sve biti dobro 
    Ka Kate, dobrodošla i čestitke na dobrom pregledu!
    .
    Moj plan za danas je raditi ništa. Apsolutno ništa. Serija, knjiga, odmor. I moram reći da su mi prestala ona oštra i neugodna probadanja dolje, sad samo osjetim pritisak i povremene lagane grčeve. I dalje sve mogu jesti, ne odbija me hrana i nadam se da će tako ostati 🤞
    Ugodan vikend svima želim ❤️

Hellobaby
    18. Studeni 2023. 07:24

M-P jesi li ti rekla da ste u izgradnji ili renovaciji kuće? Ako sam u pravu, kako idu radovi? 
    pistacija odmaraj dok možeš 😅 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Martina1931
    18. Studeni 2023. 09:05

Jutro cureee🤗
    M-P, moje mucnine su i dalje na zavidnoj razini ali manje povracam i rekla bih da je to posljedica bolje kontrole. U smislu lijevi bok mi odgovara kad mi se krene hrana dizat, vjezbe disanja, antimetil isl
    Inace nikom nismo govorili, i jucer mi mama dosla nakon ono 2mj jer ne zivimo blizu i doslovno nakon 3min odem povratit i skuzila me logicno🙈 al nema veze, mama mi je 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    18. Studeni 2023. 09:07

pistacija13

Jutro! ☀️
    M-P, super za tlak, vjerojatno je to bila iznimna situacija. Najvažnije da se ti dobro osjećaš
    .
    Moj plan za danas je raditi ništa. Apsolutno ništa. Serija, knjiga, odmor. I moram reći da su mi prestala ona oštra i neugodna probadanja dolje, sad samo osjetim pritisak i povremene lagane grčeve. I dalje sve mogu jesti, ne odbija me hrana i nadam se da će tako ostati 🤞

A ja radim dva posla na računaru.
    Jedan sam skoro započela i svakako mi nije sjeo nevezano za trudnoću, poslala sam obavijest o otkazu. 
    A drugi sam external za jednu firmu, povremeno upadam, što mi je sad idealno. I moram ih zadržati. 
    I tako se potrefi danas oboje 😵‍💫
    A pojavilo mi se smeđkasto mrljanje od jutra, skroz minimalno, samo malo vidim, nadam se da je samo od pregleda, jer mi je uzeo i papu sinoć. Plus taj trudnicki polip zna da izaziva takav iscjedak, čak i krvarenje.

Divan dan danas 🤣🤣🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    18. Studeni 2023. 09:10

Martina1931

Jutro cureee🤗
    M-P, moje mucnine su i dalje na zavidnoj razini ali manje povracam i rekla bih da je to posljedica bolje kontrole. U smislu lijevi bok mi odgovara kad mi se krene hrana dizat, vjezbe disanja, antimetil isl
    Inace nikom nismo govorili, i jucer mi mama dosla nakon ono 2mj jer ne zivimo blizu i doslovno nakon 3min odem povratit i skuzila me logicno🙈 al nema veze, mama mi je

Super, neka je makar manje povraćanja. Mučnine su mi jedna stvar, ali povraćanja sasvim druga. 
    To mi je bilo lako samo kad se par puta pretjeralo u tinejdžerskom dobu, pa onako pod gasom i ne osjetiš nelagodu 🤣 Inače imam osjećaj da ću se ugušiti 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

Martina1931
    18. Studeni 2023. 09:11

Hulala18

pistacija13

Jutro! ☀️
    .

Jedan sam skoro započela i svakako mi nije sjeo nevezano za trudnoću, poslala sam obavijest o otkazu.
    A drugi sam external za jednu firmu, povremeno upadam, što mi je sad idealno. I moram ih zadržati.
    A pojavilo mi se smeđkasto mrljanje od jutra, skroz minimalno, samo malo vidim, nadam se da je samo od pregleda, jer mi je uzeo i papu sinoć. Plus taj trudnicki polip zna da izaziva takav iscjedak, čak i krvarenje.

Divan dan danas 🤣🤣🤣

Ja cesto znam imati sukrvicu od uzimanja pape. A nasa Mara je imala cistu krv u 7tt nedavno, od polipa joj receno. Tako da ne brini, al gledaj mirovati vise u svakom slucaju ❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    18. Studeni 2023. 09:17

Martina1931

Hulala18

pistacija13

Jutro! ☀️
    .

Divan dan danas 🤣🤣🤣

Ja cesto znam imati sukrvicu od uzimanja pape. A nasa Mara je imala cistu krv u 7tt nedavno, od polipa joj receno. Tako da ne brini, al gledaj mirovati vise u svakom slucaju ❤️

Da, ja sam imala i sa L ovaj polip, samo je tad otkriven u 16 nedelji na redovnom brisu, do tad me nije pregledao akuserski. 
    I sjećam se smeđkastog mrljanja malo malo do jedno 15-20 nedelje. 
    Dalje mislim da nije bilo. Oni se obično apsorbuju do prve polovine trudnoće ili ako ostanu, odu na porodu. 

Nadam se da neće izazvati takvo krvarenje ni meni ni njoj više, to krvarenje nije opasno po trudnoću, ali šok je i ajde znaj tačno. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična

marta96
    18. Studeni 2023. 09:43

Ej cure, ja ujutro popila tu tabletu za mučninu, ali zacas sam bila iznad školjke, želudac prazan, nista izaslo, napinjanje, suze, tahikardija.. Ajme uzas.. Odma mi je dan u banani🥺

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

M-P
    18. Studeni 2023. 09:45

Pistacija i ja mislim da je to bilo iznimno taj dan. Mislim ja znam da sam se bojala cijeli dan za pregled ali opet treba provjeriti. Jutros je 115/71 .. mjerit cu i u jutro i navecer pamda cisto vidim razliku. 
    Dobar ti je plan za danas.. i ja bi ljencarila 😍 ali je mogu moram malo na kucu raditi .. 
    hellobaby sad smo u fazi krecenja i uredivanja. Inace je plan bio do kraja godine da uselimo, ali posto puno radimo sami i ja sam decku puno pomagala, sad vise neke stvari ne mogu pa smo produzili do 2. Mjeseca :) 
    Polako, ne zuri nam se .. ♥️
    Kako ce te vi provesti vikend. Malo odmarati ili imate neke planove?

Martina ufff bas te ne ostavljaju na miru. 
    A mama je mama. Uvijek sve skuzi 🤭 🤍 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    18. Studeni 2023. 09:52

M-P

Pistacija i ja mislim da je to bilo iznimno taj dan. Mislim ja znam da sam se bojala cijeli dan za pregled ali opet treba provjeriti. Jutros je 115/71 .. mjerit cu i u jutro i navecer pamda cisto vidim razliku.
    Dobar ti je plan za danas.. i ja bi ljencarila 😍 ali je mogu moram malo na kucu raditi ..
    hellobaby sad smo u fazi krecenja i uredivanja. Inace je plan bio do kraja godine da uselimo, ali posto puno radimo sami i ja sam decku puno pomagala, sad vise neke stvari ne mogu pa smo produzili do 2. Mjeseca :)
    Polako, ne zuri nam se .. ♥️
    Kako ce te vi provesti vikend. Malo odmarati ili imate neke planove?

Martina ufff bas te ne ostavljaju na miru.
    A mama je mama. Uvijek sve skuzi 🤭 🤍

Ma tebi je to onda od straha. Uostalom tlak se mora mjeriti nakon sto sjedis tipa 5min u miru, ruka mora biti u razini srca itd itd. Vjerujem da su ti ga i mjerili u hodu onako sto cesto se i radi. Cim je sad ok, bit ce to ok.
    Ja sam znala sebi od stresa izmjerili 190/110 i anksioznosti , al doslovno. Iduci dan bi bio 110/70🤷‍♀️ 
    Strah je cudo!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.