Cure, imam pitanje, jeste se odrekle loših navika u trudnoći? Prvenstveno mislim na unos kofeina i nikotina.
Ja sam od 3 kave na dan došla na jednu, računam to je u redu, što se tiče cigareta, nisam ni prije bila neki strastveni pušač, a sada sam skroz prestala. Nekidan sam povukla dva dima i odmah me uhvatila grižnja savjesti.
Otkako su pocele mucnine kafu ne pijem, ne mogu je ni pomirisati. Meni se zapravo nista niti jede niti pije. Jedem jer moram i jedva cekam da se ovo stanje kod mene popravi. Bar se nadam da hoce. Cigarete ne konzumiram a sada mi jos jace smeta kad neko drugi pusi.

Ja sam isto pila puno kave ali od kad sam trudna nemogu .. bas mi nikak ne pase i ne pije mi se. Jednu kavu dnevno mozes bez problema popiti.
Sto se tice cigareta ja sam vikendom u drustvu znala zapalit onu elektricnu. Ali od kad sam trudna nikako. Pogotovo jer je ona jos gora nego obicna cigareta sto
Se trudnoce tice. A i iskreno nije mi ni prije to bilo nesto sto moram. Znala sam svakako kad budem trudna da necu pusit i super mi je. Cak sam inace od kave i tih cigara znala
Kao bit sita, pa me glava bolila. Od kad sam trudna mene glava zaboljela svega 2 puta.
Jednom kad su me nasekirale one doktorice sto me nisu htjele primit i jednom zbog vremena neki dan. Ostalo se osjecam predobro :)

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mareeeee ajme baš mi je drago što je sve super 🥰 a bebica je spavala..awwww baš slatko, ali kad joj je lijepo u maminom trbuhu ❤
bopsich mislila sam da sam ja krivo zapisala za pregled. Pokušavam da nikog ne izostavim..i ako slučajno neke cure nema na listi nek mi odmah javi 😊
marta kako se osjećaš?
Perpetua nadam se da će nalazi stići što prije 🤞🏻
maŠa ma znala sam da je sve super 🥰🥰🥰🥳🥳🥳
Freya i Martina kako ste vi?
ElisaDay nisam baš neki kavopija i ne pušim. Iskreno nemogu vidjeti trudnicu sa cigaretom u ustima 🤮🤢😤

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Uh pusenje i kava 🫠
U prosloj trudnoci sam stala s otp 7 tjedana
Sad neznam ... imam samo zelju pit kavu i pusit.
Onda ga zapalim i osjecam se lose i izgasim, onda sam nervozna zbog krvarenja i opet gs zapalim...
I tako u krug 🥴
Samu sebe nerviram

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Od kave mi pase samo iskljucivo turska kava i eventualno kapucino clasic... nesicu ne mogu jednostavno mi ne pase... ali ono sto mogu odnah rec je ogromna razlika ono sto mi se jede sad tamanim slatko a s prvim sam slano 🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Žene, pozdravljam vas! S vjerom se uključujem u ljetne bebe 🙏🏻
Od plusića je prošlo tjedan dana. Ginekologinja nije bila u ordinaciji do jučer, zamjenska je rekla da dođem samo ako je hitno. Moja gin naručila me za 1.12. Nije me poslala raditi betu. Aplikacija kaže: 5 tjedana i 6 dana. Imam duži ciklus, ovulacija je bila 21. dan, tako da ja sama sebi brojim da će sutra biti pravih 4 tjedna trudoće.
I molim se i nadam da je sve dobro. 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Mare, utješi me da su stale s ulaskom u 13.tjedan? Meni su prestale pa se vratile, popodne bude užas. Pa dokad ?!?
*
Nisam baš puno pisala, iskreno, trudila sam se i ne čitati puno iako pokleknem pa pročitam. Nekako ti svi vaši strahovi predu na mene da sam se dovela do toga da čitam o missed ab i slično i umišljam simptome.
Iskreno mi je žao zbog cura koje su to sad prošle, tugujem s vama ☹️

Ja onu malu kratku na kapsulu iz aparata, tursku sam skroz izbacila a pila sam je obavezno ujutro jaku u velikoj salici. A dobro, mirujem pa me to malo zivcira jer nisam navikla ali kada se sjetim da mi je dg abortus imminens odem leći
Kako si ti Hello?
Mare, mozda je onda curica
Mare, utješi me da su stale s ulaskom u 13.tjedan? Meni su prestale pa se vratile, popodne bude užas. Pa dokad ?!?
*
Nisam baš puno pisala, iskreno, trudila sam se i ne čitati puno iako pokleknem pa pročitam. Nekako ti svi vaši strahovi predu na mene da sam se dovela do toga da čitam o missed ab i slično i umišljam simptome.
Iskreno mi je žao zbog cura koje su to sad prošle, tugujem s vama ☹️
Meni je s prvim ko rukom odneseno u 13 tj...
Sad cu vidjet...danas sam imala blagu mucninu i jucer ....po njihivom sam sad u 13 tj svakako ti javim😁😁😁😅
Freya nekako sam odpocetka misla da je curka jer mi je sve bilo drugacije... mozda je samo drugaciji djecak iako po zeljama htjrli bi curku jer muz ima seku a ja brata 😊 iako moj brat sad ima 2 decka😊 ... tako da sve je moguce mislim da bi na sljedecem pregledu mogla saznati😁
Martina dobrodosla😍😍😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hellobaby, fizicki lose, danas slabo jedem i povracam. Psihicki sam jako nervozna jer je preglwd sutra. Kako si ti?
Mare., iel znaci da je mucnina prestala sa 12tjedana onda kod tebe?🙈
Tako je s prvim mi je stala krajem 12 tj ... a sad je jos imam kad stane javim vam🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji