Nove cure, dobro dosle!🙃
Sto se simptoma tice, oni su cesto "fluktuirajuci". Meni je tipa mucnina uvijek prisutna, nekad blaze nekada jace. Dr mi je rekla da je to sve normalno, al i ako nestane cak na dan dva da to dosl nista ne znaci😇 al znam , sve se brinemo
Ja doslovno odbrojavam samo dane do iduceg pregleda, malo me vec panika lovi al valjda bude sve ok🤞
Lea, ja smatram da nijedna infekcija nije normalna u trudnoci, ali da jesu ceste 😅 i nisam pristasa lijecenja prirodom takve stvari, sigurno bih trazila misljenje ginekologa i vidjela s cime smijes rijesavati infekciju jer ipak si trudna. to je naravno samo moje misljenje, koje ne mora biti ispravno😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nove cure, dobro dosle!🙃
Sto se simptoma tice, oni su cesto "fluktuirajuci". Meni je tipa mucnina uvijek prisutna, nekad blaze nekada jace. Dr mi je rekla da je to sve normalno, al i ako nestane cak na dan dva da to dosl nista ne znaci😇 al znam , sve se brinemo
Ja doslovno odbrojavam samo dane do iduceg pregleda, malo me vec panika lovi al valjda bude sve ok🤞
Lea, ja smatram da nijedna infekcija nije normalna u trudnoci, ali da jesu ceste 😅 i nisam pristasa lijecenja prirodom takve stvari, sigurno bih trazila misljenje ginekologa i vidjela s cime smijes rijesavati infekciju jer ipak si trudna. to je naravno samo moje misljenje, koje ne mora biti ispravno😂
Hvala ti puno, naravno, konzultirat cu se sa ginekologom za dalje i kako to rjesavat😊
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Jeee pojacan mi je iscjedak, ali bez mirisa je i mljecni, nije sirast.
Joj cure moje ne smijem mljecno, intolerantna sam na laktozu🙁🙁🙁 eventualno cu probat kefir malo
Mislila sam pitat isto ginekologa da li smijem uzimat omni biotic flora plus..
Smiješ taj probiotik, ja ga pijem zbog infekcije.
Jeee pojacan mi je iscjedak, ali bez mirisa je i mljecni, nije sirast.
Joj cure moje ne smijem mljecno, intolerantna sam na laktozu🙁🙁🙁 eventualno cu probat kefir malo
Mislila sam pitat isto ginekologa da li smijem uzimat omni biotic flora plus..
Smiješ taj probiotik, ja ga pijem zbog infekcije.
E super, pila sam ga prije inace i super mi je bio. Al sad nisam bila sigurna smijem li 😊
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Drozd je normalan u trudnoci i dogada se cesto ko i bilokoja gljivicna bas zbog pojacanog iscjetka bas sam te htjela pitat za laktozu jer vecinom je i dobe zenice koje bas ne piju mlijecne proizvode iliti jedu.... svakako je keefir super opcija... ja sam isto stavila kremicu jednom ali mi je ginekolog reko bolje s prehranom i cesto mjenjanje gacica .... pazi na mokri rucnik uvijek poslije tusiranja uzmi suhi i to je to...govorim ti jer sam prosla to ...i sve ce bit super....iscjedak je normalan bijel i necu vas plasiti ali tek krece pravo mokro razdoblje😂😂😂😂za prve trudnice informacija.... ko da ste se popisale 🤣🤣🤣ma to mi je najgori dio u trudnoci ma uzas... ali to je normalan proces...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Drozd je normalan u trudnoci i dogada se cesto ko i bilokoja gljivicna bas zbog pojacanog iscjetka bas sam te htjela pitat za laktozu jer vecinom je i dobe zenice koje bas ne piju mlijecne proizvode iliti jedu…. svakako je keefir super opcija… ja sam isto stavila kremicu jednom ali mi je ginekolog reko bolje s prehranom i cesto mjenjanje gacica …. pazi na mokri rucnik uvijek poslije tusiranja uzmi suhi i to je to…govorim ti jer sam prosla to …i sve ce bit super….iscjedak je normalan bijel i necu vas plasiti ali tek krece pravo mokro razdoblje😂😂😂😂za prve trudnice informacija…. ko da ste se popisale 🤣🤣🤣ma to mi je najgori dio u trudnoci ma uzas… ali to je normalan proces…
Jaj bitno mi je da nije nis strasno😊
Je probat cu definitivno s kefirom, i izbalansirat s probiotikom. Nadam se da bude mi ok, i da me nece pratit svako malo kroz cijelu trudnocu jer cu poludittt kolko je to neugodno🙉🙉
Jeee, od danas mi pocelo bas bas obilno, znaci to je normalna pojava ma divno hahhaha😂😂
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Drozd je normalan u trudnoci i dogada se cesto ko i bilokoja gljivicna bas zbog pojacanog iscjetka bas sam te htjela pitat za laktozu jer vecinom je i dobe zenice koje bas ne piju mlijecne proizvode iliti jedu…. svakako je keefir super opcija… ja sam isto stavila kremicu jednom ali mi je ginekolog reko bolje s prehranom i cesto mjenjanje gacica …. pazi na mokri rucnik uvijek poslije tusiranja uzmi suhi i to je to…govorim ti jer sam prosla to …i sve ce bit super….iscjedak je normalan bijel i necu vas plasiti ali tek krece pravo mokro razdoblje😂😂😂😂za prve trudnice informacija…. ko da ste se popisale 🤣🤣🤣ma to mi je najgori dio u trudnoci ma uzas… ali to je normalan proces…
Je probat cu definitivno s kefirom, i izbalansirat s probiotikom. Nadam se da bude mi ok, i da me nece pratit svako malo kroz cijelu trudnocu jer cu poludittt kolko je to neugodno🙉🙉
Jeee, od danas mi pocelo bas bas obilno, znaci to je normalna pojava ma divno hahhaha😂😂
Ma hjojjjj tek krece 😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A ko i za sve, opet je to sve tako individualno, meni uglavnom nije ništa posebno mokro (ni sad ni u prvoj trudnoći). Da ne pomisli netko da tako 100% mora biti :D Sve kako padne grah 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ma hjojjjj tek krece 😁😁😁
Hahahhaah, al sve su to slatke muke ne?🙉🙈🙈🙈
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
A ko i za sve, opet je to sve tako individualno, meni uglavnom nije ništa posebno mokro (ni sad ni u prvoj trudnoći). Da ne pomisli netko da tako 100% mora biti :D Sve kako padne grah 😂
Daa, kuzim. Ma naravno da nije svako tijelo isto, nije svaka trudnoca ista, svako drugacije nes podnosi🙈 mah, kako god sam da izguramo to i da sve bude u najboljem reduu❤️🤗
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji