Evo ja završila sa pregledom.
Ne vidi se još ništa, to jest ima mali suspektni gestacijski mešak. Isto kao i sa L prvi pregled.
Ali kaže da je to za 4+6 nedelju i betu oko 1000 uredan nalaz, samo jako rano.
U ponedjeljak idem opet da potvrdi taj gestacijski samo ukoliko je sve u redu, a redovna kontrola za 2 nedelje.
Našao mi je i taj neki polip na grliću, isto sa L ga imala.
E obzirom da se sve ponavlja kao sa njom, potrudicu se biti pozitivnija.
Dao mi tonu nalaza da odradim i konsultovati hematologa kad vidimo u ponedjeljak.
Super, sad samo smireno🤞❤️
Hvala ❤️
Izdržaće se do ponedjeljka 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Bopsich citam u potpisu da su vam blastice zaledjene u dva dijela, gledaj to ovako i da budu oba decka naci ce se vremena i za jos jednu curku poslije zar ne 😜🙈
A ne, ne 😅 Ja sam svoje završila 🙈 Planirala sam još samo jedno dijete, i ova 2 su mi iznenađenje, ali sam pristala da vrate dva zbog veće šanse.. Iskreno, malo mi je čudno što će ostati ta 3 smrzlića, ali meni je troje djece sasvim dovoljno 🤣
..
Hula to je zbilja jako jako rano, tako da je normalno da se još ništa ne vidi. Nadam se da će se u ponedjeljak već vidjeti da ti bude lakše dalje čekati 😊 A i svakako je dobar znak što se sve ponavlja kao i u prvoj trudnoći 🥰🍀
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jesu vam krenuli stomačići?
Posebno 🤰sa blizancima.
Mene ima, rekla bih potaman sa malo viška zimi 🤣🤣 Iako vaga pokazuje više, niko mi nikad ne bi toliko dao kg. Kritična sam u rukama, ramenima, licu. Stomak stvarno nije, ali trenutno sam napuhana kao da sam 4 mjesec. U uskom ne bih mogla sakriti da sam trudna - navečer. A ni p od ploda još nema 🤣 strašno 🤣
Ujutru je bolja situacija.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Hula ne brini se, rano je i bit ce sve super ❤️❤️
Mene danas od ovog vremena bas glava boli a ne zelim popit lupocet ..
inace mjerila sam tlak, danas je 134/76 ..
Etooo.. jako me zanima razlika tlaka vikendom i preko tj zbog posla. Bas cemo vidjeti 🙈
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Posebno 🤰sa blizancima.
Mene ima, rekla bih potaman sa malo viška zimi 🤣🤣 Iako vaga pokazuje više, niko mi nikad ne bi toliko dao kg. Kritična sam u rukama, ramenima, licu. Stomak stvarno nije, ali trenutno sam napuhana kao da sam 4 mjesec. U uskom ne bih mogla sakriti da sam trudna - navečer. A ni p od ploda još nema 🤣 strašno 🤣
Meni kao da se malo kuži..sad neznam dal je to od hrane, progestereona, jednog bebaca ili dva (što cu znat u pon)😅 kad skuzim kak se dodaje fotka ovdje,stavim.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Posebno 🤰sa blizancima.
Meni kao da se malo kuži..sad neznam dal je to od hrane, progestereona, jednog bebaca ili dva (što cu znat u pon)😅 kad skuzim kak se dodaje fotka ovdje,stavim.
Tako i meni,al ipak mi se cini da je vise od hrane 😅🤭 jer otkad sam trudna stalno jedem sve zivo😃
A čini mi se da me dosta i progesteron napuhuje,nadam se da ce mi ga uskoro ukinuti 🙏
Evo da se i ja javim, danas sam napokon imala prvi pregled i kuca srceko ❤️
Doktorica kaze da je sve ok i da joj se cini da je trudnoca tjedan dana starija, ali provjerit ce jos iduci put.
Iduci pregled mi je 15.12.
👩 37
👨 38
6/2021 pokusavamo
AMH 0,4pmol/l
4/2022 biokemijska
22.10. +
23.10. Beta 45
25.10. Beta 152
Prvi pregled: 17.11.
Evo da se i ja javim, danas sam napokon imala prvi pregled i kuca srceko ❤️
Doktorica kaze da je sve ok i da joj se cini da je trudnoca tjedan dana starija, ali provjerit ce jos iduci put.
Iduci pregled mi je 15.12.
Dobrodošla 🤗
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Dobro jutro cure ☺☺☺☺☺☺☺
Reserved bude zahtjevnih dana. Kod nas se kaže: malo dijete-mala briga, veliko dijete-velika briga. Zapravo tako nekako i ide. Dok su mali ti si njihov cijeli svijet, kasnije više nije tako nego im treba pažnja kad će oni 😅😅
bopsich većinu vremena je super 🙉 svatko želi svoj prostor, a sad trenutno nemamo baš puno prostora i onda se tu malo poriječkaju tj. sin sa starijima. Mala nema ni 2 godine, pa njoj samo daj autiće i bagere (iako je cura ne voli barbike 😆)...
Ne brini se za slaganje, bit će to super 😁 sigurno će se međusobno obožavati ❤ i da..moji nećaci su blizanci i šogorici je bilo teško dok su bili bebe, ali kasnije dok su počeli sjediti bilo joj je puno lakše jer su zajedno bili u prijenosnom vrtiću, sa puno igračaka pa si je bez problema uspijela sve po kući obaviti. Nadam se će i tebi biti tako 🥰🥰😍
Hulala bit će to sve dobro 🤗 moj je ove godine krenuo u vrtić. Ima on svojih življih dana, ali neću se žaliti. Ide tvoja curka u vrtić?
Ja sam naduta od podne naprijed, ujutro je sve ok 😅
M-P ja vjerujem da ti je tad skočio od uzbuđenja i svega
Ka_Kate čestitam na dobrom pregledu 😁
.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutrooo cure
Ka_Kate cestitam na dobrom pregledu ♥️♥️♥️
Hellobaby ja isto mislim .. sad cemo vidjet oce nastavit tako. Nekako si mislim da mi je stalno toliki tlak pa morala bi nesto osjetit.
Bit ce to dobro 🤍
Ti si isto rano budna ko i ja 🤭🤭
Sto se stomaka tice meni se bas ne vidi tak.. al mi nekad zna onak bit tvrdi dosta. Mislim da je to ipak do hrane jos uvijek 😂😆
Ostale cure kako ste?
Martina kak mucnine? Meni jucer bilo cak okej al me pak glava bolila od tog vremena. Vidjet cemo danas 🙈
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji