Pistacija i ja mislim da je to bilo iznimno taj dan. Mislim ja znam da sam se bojala cijeli dan za pregled ali opet treba provjeriti. Jutros je 115/71 .. mjerit cu i u jutro i navecer pamda cisto vidim razliku.
Dobar ti je plan za danas.. i ja bi ljencarila 😍 ali je mogu moram malo na kucu raditi ..
hellobaby sad smo u fazi krecenja i uredivanja. Inace je plan bio do kraja godine da uselimo, ali posto puno radimo sami i ja sam decku puno pomagala, sad vise neke stvari ne mogu pa smo produzili do 2. Mjeseca :)
Polako, ne zuri nam se .. ♥️
Kako ce te vi provesti vikend. Malo odmarati ili imate neke planove?
Martina ufff bas te ne ostavljaju na miru.
A mama je mama. Uvijek sve skuzi 🤭 🤍
Ajde super 😊 brzo će 2.mj ❤ svaka čast na trudu i pomaganju dečku 🥰
Ja sam naučena od malih nogu da je subota za detaljnije čišćenje kuće i pranje plahti, pa se toga držim. I onda mi djeca kažu da kuća izgleda gore nego kroz tjedan 🤣 upalim radio i čujem uzdah oooo neeee 😅
Muž i danas radi. Doma je samo nedjeljom i kada su crkveni blagdani, tako da od njega nema neke pomoći 🙈
Baš mi je mala poslala video neki dan od nekog lika na instagramu (kojeniko) kako glumi mamu koja čisti subotom i pjeva uz Doris Dragović uz opis: jel se vidiš 🤣🤣🤣🤣
Kada se djeca naspavaju i ručaju ćemo van jer je baš lijepo vrijeme danas..
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ja sam dopodne provela na pedijatriji sa svojim dječakom i još imam urinarnu. Pijem antibiotik, ali mi očito ne pomaže. 😭 Najgori osjećaj! 😵💫
Jedva čekam ponedjeljak da zovem doktoricu opet i vidim što ću dalje.
'21. 💙
'24. 💛
Pistacija i ja mislim da je to bilo iznimno taj dan. Mislim ja znam da sam se bojala cijeli dan za pregled ali opet treba provjeriti. Jutros je 115/71 .. mjerit cu i u jutro i navecer pamda cisto vidim razliku.
Dobar ti je plan za danas.. i ja bi ljencarila 😍 ali je mogu moram malo na kucu raditi ..
hellobaby sad smo u fazi krecenja i uredivanja. Inace je plan bio do kraja godine da uselimo, ali posto puno radimo sami i ja sam decku puno pomagala, sad vise neke stvari ne mogu pa smo produzili do 2. Mjeseca :)
Polako, ne zuri nam se .. ♥️
Kako ce te vi provesti vikend. Malo odmarati ili imate neke planove?
Martina ufff bas te ne ostavljaju na miru.
A mama je mama. Uvijek sve skuzi 🤭 🤍
Ajde super 😊 brzo će 2.mj ❤ svaka čast na trudu i pomaganju dečku 🥰
Ja sam naučena od malih nogu da je subota za detaljnije čišćenje kuće i pranje plahti, pa se toga držim. I onda mi djeca kažu da kuća izgleda gore nego kroz tjedan 🤣 upalim radio i čujem uzdah oooo neeee 😅
Muž i danas radi. Doma je samo nedjeljom i kada su crkveni blagdani, tako da od njega nema neke pomoći 🙈
Baš mi je mala poslala video neki dan od nekog lika na instagramu (kojeniko) kako glumi mamu koja čisti subotom i pjeva uz Doris Dragović uz opis: jel se vidiš 🤣🤣🤣🤣
Kada se djeca naspavaju i ručaju ćemo van jer je baš lijepo vrijeme danas..
Ja isto subotom volim spremuckati.. zapravo volim da je uvijek koliko toliko spremljeno. Onda sam nesto cistim ali preko tjedna ne stignem toliko 😂 pa mi je vikend super za to
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja isto subotom volim spremuckati.. zapravo volim da je uvijek koliko toliko spremljeno. Onda sam nesto cistim ali preko tjedna ne stignem toliko 😂 pa mi je vikend super za to
Tak i ja...rjesila sve do maloprije a sad ostatak dana chill.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Ja sam s mužem bila u šetnji po Maksimiru,popili kavicu na suncu,baš je prekrasan dan 🌼 sad odmaramo doma😊
Buduci da sam na bolovanju onda preko tjedna obavim doma pospremanje,tako da vikende provedem vise sa mužem jer on preko tjedna dosta radi...
Jeste probala čaj od mente pijuckati za mučninu? Malo po malo i bude bolje, barem na nekih sat, dva dok pijem
Mene cice malo manje bole...i sad me to brine...
Isto kao i kod nekih od vas koje su imale mučnine pa su prestale.. nije dobro kad imas nije dobro kad više nemaš..
I onda je trudnoća "blaženo stanje" 😅 a nikad više briga 😂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Bok curke ja sam danas super😁😁😁😁radila lazanje...pojela lazanje...pojela gumene bonbone🤣🤣🤣cokoladu...jucer isla gladna u ducan kupila 3 velike milke🤣🤣🤣otvori muz frizider i kaze :nije trudnicu pustit gladnu u ducan🤣🤣🤣🤣🤣same pizdarije ali kupila nesto i hrane🤣...danas sam ko leptiric nemam osjecaj da sam trudna osim kaj sam napuhnuta i tu i tamo cicke bole i imam bjeli iscjedak al inace sam super
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok curke ja sam danas super😁😁😁😁radila lazanje…pojela lazanje…pojela gumene bonbone🤣🤣🤣cokoladu…jucer isla gladna u ducan kupila 3 velike milke🤣🤣🤣otvori muz frizider i kaze :nije trudnicu pustit gladnu u ducan🤣🤣🤣🤣🤣same pizdarije ali kupila nesto i hrane🤣…danas sam ko leptiric nemam osjecaj da sam trudna osim kaj sam napuhnuta i tu i tamo cicke bole i imam bjeli iscjedak al inace sam super
Hahahhahaha jesi me nasmijala🤣🤣🤣🤣 tješi me da nisam jedina koja tamani sve po redu😃😃🤭🤭
Mene cice malo manje bole…i sad me to brine…
Isto kao i kod nekih od vas koje su imale mučnine pa su prestale.. nije dobro kad imas nije dobro kad više nemaš..
I onda je trudnoća "blaženo stanje" 😅 a nikad više briga 😂
Kad mi se mucnina smanji onda se diram po cicama i kao bole me sve ok i dalje😂 uzas
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji