Bok curke mene nije bilo par dana,pitanjce vi koje ste prošle i koje ste u tome tjednu meni je 6+5 ja nemam apsolutno nikakvih simptoma 2 večeri mi je bilo malo mučno i to je to prije 2-3 tjedna su me boljele bradavice sada je i to prestalo malo me nekad boli na dodir ali zanemarivo, sve se bojim da nešto ne bude u redu
Ovo se i meni dešava sa grudima, čak sam pisala ovdje. Jedan dan je skroz stalo i cure rekle, čekaj, vratiće se i vrati se 😂
Tako to šeta, ali da mislim da bi nam u neku ruku bilo lakše da nešto više osjećamo.
Pa da bilo bi lakše ovako imam osjećaj da nešto nije u redu,svi neke teške mucnine povraćanje bolne grudi a mi ništa 😆
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Bok cure i dobrodosle nove trudnice :)
meni je bolje i ne krvarim vise, eventualno malo smeđeg iscjetka
ja sam odmah na pocetku imala gljivice i dobila sam rojazol vaginalete i rojazol kremom sam si namazala izvan , inace sam sklona tome pa i ja namjeravam piti neke probiotike :)
uvela sam magnezij po vasoj prepruci i osjecam se kao da nisam vise toliko umorna:)
Tako je i meni Dijana, nemam nekih posebnih simptoma,nekad me malo vise bole grudi, nekad malo manje i tu i tamo neka mucnina… jedino umor a sada mi je i to bolje :)
Nadam se da ste sve dobro :)
I imam mozda glupo pitanje ali jbg.. kada kupujem trudnicku odjecu jel kupujem u svojoj velicini? :D do sad sam nosila M, kupujem li i dalje M ali trudnicki jer me sve hlace stezu i ne mogu ih bas zakopcati, kao da sam se malo prosirila… ili je jos rano za trudnicko pa da kupim jednostavno L? malo sam izgubljena :D
Kupi vece😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja taman kad krenem panicariti da nemam mucninu na par sati, pojedem rucak i ispovracam sve. Kao da mi beba salje poruku mama luda si, evo ti malo da se smiris😂
Sad sam na jednom dnevno povracanju, dosl kao poruka sve je ok haha
Iako, imala sam i u zadnjoj trudnoci mucnine i svejedno nije bilo dobro🤷♀️doslovno sam povracala jutro na dan pregleda znaci! A bebi stalo srce tipa prije tjedan dana..
.
hocu reci, nasa tijela i trudnoce su tooliko individualne i nema nikakvog pravila i da je bas sve u Bozjim rukama🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Večer cure!
Danas sam cijeli dan u nekom pokretu 😅 djeca idu na spavanje sad, a mislim si da ću i ja 😆
LauraUna dobrodošla 😀
marta jesi odmorila danas?
Perpetua ajme tako kad se nadaš da će doći nalazi, a ono nebitne gluposti dolaze 😳
lea nadam se da ćeš se riješiti infekcije što prije 🤞🏻 nisam sklona tome, pa ti baš nemogu pomoći..mene iscjedak ni u jednoj trudnoći nije baš mučio... nije da sam baš neka mokra 🙈🙈
dijana ja sam jedna od onih žena koje baš nemaju simptome..bradavice me nikada ne bole, sisama su djeca "isisala" muskulaturu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣, nemam mučnine..tako da nemoj brinuti 🥰
freya baš mi je drago što si se javila i što je krvarenje stalo ❤❤❤ a što se tiče odjeće, nosim XS-S, ovisi o modelu. Trudničku odjeću nosim u svojoj veličini. Sve ovisi koliko se dobije kilograma u trudnoći, pa ako je više kg u pitanju, a odjeća kupljena u redovnoj veličini nemože biti skroz do kraja trudnoće 🙈
Martina jadna ti sa tim povraćanjem 😪 nadam se da će ti mučnine što prije stati 🤗
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Netko sutra ima pregled curke? Ak da. Sretnoouou🩷🫂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav cure, u 5 sam tjednu trudnoce i imam gljivicnu infekciju.
Sutra cu zvati ginekologa za savjet i da li smijem koristiti canesten. Zanima me da li se susrela koja s time i kako ste inace vi to rjesavale?
Imam kremu doma, smijem li namazati barem vanjski dio da ublazim taj neugodan svrbez i peckanje? Hvala
Infekcija je normalnija stvar u trudnoci…javlja se pojacan iscjedak i nikako nemoj koristit dnevne uloske jer od njih ces ju jos jacu dobit…mjenjaj gacice cesto ..i jedi jogurte tj mlijecno…da ti se obnove dobre "gljivice"
Nee, ulozak necu nikako.. mijenjam gacice al bas je neugodno, a ne usudim se tretirat nicim
Eventualno ako namazem malo vani s canestenom tolko da si pomognem ublazim
Uff jadna zovi ti gin i pitaj odmah ujutro ako ti radi. Bar da ti pomogne. Ja nikad nisam imala nikakvih problema ali se sjecam jedan jedini put sam dobila gljivice kao nuspojavu antibiotika nekih ( i pise u njima to kao nuspojava ).. znaci uzas. Neugodan osjecaj .. sve te pece svrbi, ne znas sta bi sa sobom. Samo tad nisam bila trudna i canesten 3 vaginalete su mi pomogle odmah. Nadam se da smijes barem kremu da ti malo to ublazi i da te ne iritira toliko.
Jee zvati cu odma ujutro, jer je bas ruznoo i neugodno i stvarno necu to prolazit skrooz. Inace i ja sam jako sklona tome bila i prije trudnoce, i pocela sam piti omni biotic flora plus i proslo mi je s tim i dosla sam s toga kaj sam imala svaki mj skoro, na to da se okrenula godina pa je nisam imala. Tak da stvarno djelujee i preporucam od srca! Da se rijesis toga. Ja se nadam da ce mi gin odobriti isto da uzimam😊
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Bok curke mene nije bilo par dana,pitanjce vi koje ste prošle i koje ste u tome tjednu meni je 6+5 ja nemam apsolutno nikakvih simptoma 2 večeri mi je bilo malo mučno i to je to prije 2-3 tjedna su me boljele bradavice sada je i to prestalo malo me nekad boli na dodir ali zanemarivo, sve se bojim da nešto ne bude u redu
Ovo se i meni dešava sa grudima, čak sam pisala ovdje. Jedan dan je skroz stalo i cure rekle, čekaj, vratiće se i vrati se 😂
Tako to šeta, ali da mislim da bi nam u neku ruku bilo lakše da nešto više osjećamo.
Pa da bilo bi lakše ovako imam osjećaj da nešto nije u redu,svi neke teške mucnine povraćanje bolne grudi a mi ništa 😆
Slazem se sa curama sto se tice toga da je stvarno sve individualno… nemoj se zamarati time, a osim toga jos stignes imati🙈
Svi oko mene imaju djecu i sad meni je cudno kak nikad nisam od njih cula, joj grcici me muce i tak neke stvari. Kad mi je krenula mucnina i ti grcevi mislim si pa boze, sta se nikad nitko nije imao potrebu pozalit na to.. jesu to svi normalno prihvacali a samo ja na te grceve skacem i gledam jesam procurila .. al onda sam cula da su normalni. Samo sto eto oko mene su svi nekako preko tog prelazili i ne komentirali to previse. A ja misla ne dobijes M i ostalo sve glatko .. ahaaa mos mislit 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mene bole onako jajnici cak znam imat grc u jajniku tak mi je bilo i s malim a cice su mi ogromne nosim D kosaru koju cu uskoro morat zamjenit za vecu😂🤣prestrasno...ugl imam pregled u utorak 21 tad mi je sinu prvi rodendan😊😊😊 a slavimo za vikend... iskreno se nadam lijepim vjestima da je sve ok...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I da napravila sam si vocnu salatu 😁😁😁😁i sad to idem potamanit tako da mi bude ujutro lose🤣🤣🤣🤣🤣
Odmorite se.. naspavajte barem neki ...moje dijete je nepredvidljivo... 🙄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji