Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    17. Studeni 2023. 17:23

marta96

Freya1

Ja sam jako prokrvarila ali kucajevi su i dalje tu hvala Bogu, samo sam pod sto novih briga. Još uvijek krvarim ali manje. Poduplali su mi dozu duphastona, nadam se da će sve biti dobro

Ajme, koliko si sad trudna? Nadam se da će sve bit dobro ❤️

7 tjedana i 5 dana 😊

• manu11
    17. Studeni 2023. 17:43

Freya1

Iskreno, prethodila je stresna situacija tijekom koje sam ostala bez zraka. Da, i iz mene je krv bas pukla. Uglavnom, dr kaže da po svemu sto vidi nema razloga da ovo ne bude uredna trudnoća i da se nekad jednostavno tako dogodi. Ne znam ima li doista neke veze ali hocu reci da nismo ni svjesni koliko je moguće da stres utječe na nas i na nas organizam niti kako se nas organizam s time nosi. Otisla sam na bolovanje, provela lijepe trenutke s partnerom i odlučila da neću dopustiti da me vise ista toliko dotakne. Hvala svima na podršci ❤️

Cuvaj se ❤️ svaka cast sto si odmah reagirala, prioritetiziraj si SEBE u sljedecim mjesecima 🥰

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Mareeeee3112
    17. Studeni 2023. 18:07

Evo me zenice usla u kucu obavila shoping kupila si 3cokolade🤣ugl... zao mi je freya da to prolazis ali znam da si se prestrasila bit ce sve ok...odmori sw..
    I vi curke odmorite ja se idem iskljuciti jer sam off😍😘puse svima

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Dalmatinka_u_zg
    17. Studeni 2023. 18:46

Freya1

marta96

Freya1

Ja sam jako prokrvarila ali kucajevi su i dalje tu hvala Bogu, samo sam pod sto novih briga. Još uvijek krvarim ali manje. Poduplali su mi dozu duphastona, nadam se da će sve biti dobro

Ajme, koliko si sad trudna? Nadam se da će sve bit dobro ❤️

7 tjedana i 5 dana 😊

Nadam se da ce sve biti dobro🙏 odmaraj se i cuvaj!

Teich56
    17. Studeni 2023. 18:46

Mareeeee

Evo me zenice usla u kucu obavila shoping kupila si 3cokolade🤣ugl… zao mi je freya da to prolazis ali znam da si se prestrasila bit ce sve ok…odmori sw..
    I vi curke odmorite ja se idem iskljuciti jer sam off😍😘puse svima

Haha to si se opskrbila za vikend 😁
    Ja udaram po keksima😂
    Freya samo optimisticno💪💜

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

bopsich
    17. Studeni 2023. 20:21

Freya drži se, biti će to sve dobro. Ja sam imala jako obilno krvarenje krajem 6. tjedna kojem su danima prethodile lagane sukrvice. I sve je dobro ispalo hvala Bogu. Nisu mi znali reći neki konkretni razlog tome, samo su mi prepisali još jaču terapiju i mirovanje.. 
    Hellobaby svaka čast 🥰 Kako se slažu mlađi sa starijima? Moja će curka imati 12 godina kad se blizanci rode i baš me brine tolika razlika, strah me da će se teže povezati nego što bi da je razlika manja 🤷‍♀️ Iako je ona divno, nježno dijete koje inače voli mlađu djecu i stvarno zna s njima..
    Hula istina je da bi bilo dobro da se beta podupla, ali vidjela sam i ovakvih slučajeva s dobrim ishodom ❤️ Ja bih na tvom mjestu izvadila još jednu da budem mirnija do pregleda, ali sigurna sam da će to sve biti u redu 🍀🤞
    Perpetua točno tako se i ja pripremam na mogućnost da budu oba dečka 😅 U prvoj trudnoći sam si jako željela djevojčicu i dobila sam je 🥰 Sad stalno govorim, s obzirom da je pravo čudo što sam ostala trudna s muževom dijagnozom, da je samo bitno da su živi i zdravi. Ali isto ne mogu pobjeći od nekih želja i teško se zamišljam s 2 sina 🙈 Ali mislim da nam je to svima bitno do onog trena kada djeca stignu i tada nam postaje apsolutno nevažno kojeg su spola ❤️
    ..
    Inače ja se družim s kviki perecima i iso sportom jer me danas mučnine ubijaju 🤦‍♀️ 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• manu11
    17. Studeni 2023. 20:55

Bopsich citam u potpisu da su vam blastice zaledjene u dva dijela, gledaj to ovako i da budu oba decka naci ce se vremena i za jos jednu curku poslije zar ne 😜🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Hulala18
    17. Studeni 2023. 20:57

Evo ja završila sa pregledom.

Ne vidi se još ništa, to jest ima mali suspektni gestacijski mešak. Isto kao i sa L prvi pregled. 
    Ali kaže da je to za 4+6 nedelju i betu oko 1000 uredan nalaz, samo jako rano.

U ponedjeljak idem opet da potvrdi taj gestacijski samo ukoliko je sve u redu, a redovna kontrola za 2 nedelje.
    Našao mi je i taj neki polip na grliću, isto sa L ga imala.
    E obzirom da se sve ponavlja kao sa njom, potrudicu se biti pozitivnija.

Dao mi tonu nalaza da odradim i konsultovati hematologa kad vidimo u ponedjeljak.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Martina1931
    17. Studeni 2023. 21:39

Hulala18

Evo ja završila sa pregledom.

Ne vidi se još ništa, to jest ima mali suspektni gestacijski mešak. Isto kao i sa L prvi pregled.
    Ali kaže da je to za 4+6 nedelju i betu oko 1000 uredan nalaz, samo jako rano.

U ponedjeljak idem opet da potvrdi taj gestacijski samo ukoliko je sve u redu, a redovna kontrola za 2 nedelje.
    Našao mi je i taj neki polip na grliću, isto sa L ga imala.
    E obzirom da se sve ponavlja kao sa njom, potrudicu se biti pozitivnija.

Dao mi tonu nalaza da odradim i konsultovati hematologa kad vidimo u ponedjeljak.

Super, sad samo smireno🤞❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Hulala18
    17. Studeni 2023. 21:41

Hellobaby

Što se tiče spola uopće nemam nikakvu želju 😀 samo da bude sve ok. Nekad sam si mislila da ću imati samo kćeri i nisam se mogla zamisliti kao mama dječaka 😅 ali evo imam pišulinca od 5 godina 😁

Ja sam se uvijek zamišljala kao mamu dječaka i prosto me blago šokiralo da je Lena curica 🤣 A sad se ne mogu zamisliti da imam dječaka 🤣 I moja je petogodišnjakinja, napunila prije dvije sedmice i nemoguća je 🥺🤣 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.