Dobrodošle nove cure! 🙂
Kada vidim vaše simptome skoro ništa još nemam.
Mučnine nisam imala ni u prvoj trudnoći, a nekako mislim da mi je rano i ako ću ih imati. Grudi mi nisu osjetljive uopće još. 😳 Jedino sam primijetila da mi se manje jede navečer. Prije sam mogla čuda pojesti. Povremeno imam neki čudan osjećaj, ne znam kako bih ga opisala. To je nešto drugačije od uobičajenog.
'21. 💙
'24. 💛
Dobrodosla Laurauna uvaau nek se cvrsto primi za mamicu u trbuhu ♥️
Pricate o mucninama
Ja ih nemam za sad iako je jos i rano
Ali u prosloj trudnocu mi je bila strasna muka koju sam mogla jedino rijesit da pojedem nesto. Cim bi pojela odmah muka i onda opet moram jest. Napunila 22 kg do kraja trudnoce 😂😂
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Freja jel jos krvaris?
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro cure, mi jučer bili u svatovima, sve bilo ok osim to da me nakon večere toliko bolio trbuh od napuhanosti da sam jedva čekala doći doma i leći🙈
A sad je problem da nemam mučninu i da su ne cice prestale boljeti znali inače me bradavice bole dosta, sad nista, a danas mi je punih 7tt🥺
Jučer sam i ja bas napisala kako me puno manje bole cice pa sam zabrinuta....al jaka bol se danas vratila...precudno..
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
I ja sam jutros napravila test jer su mi se svi simptomi povukli 😂
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
Radimo na 👣 od 1/23
Pozdrav cure, u 5 sam tjednu trudnoce i imam gljivicnu infekciju.
Sutra cu zvati ginekologa za savjet i da li smijem koristiti canesten. Zanima me da li se susrela koja s time i kako ste inace vi to rjesavale?
Imam kremu doma, smijem li namazati barem vanjski dio da ublazim taj neugodan svrbez i peckanje? Hvala
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Sutra cu zvati ginekologa za savjet i da li smijem koristiti canesten. Zanima me da li se susrela koja s time i kako ste inace vi to rjesavale?
Imam kremu doma, smijem li namazati barem vanjski dio da ublazim taj neugodan svrbez i peckanje? Hvala
Infekcija je normalnija stvar u trudnoci...javlja se pojacan iscjedak i nikako nemoj koristit dnevne uloske jer od njih ces ju jos jacu dobit...mjenjaj gacice cesto ..i jedi jogurte tj mlijecno...da ti se obnove dobre "gljivice"
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam u prosloj trudnoci namazala 2 x ali bolje je prehranom to rijesit😁😁😁😁😁mlijecno...mlijecno mlijecno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jeee pojacan mi je iscjedak, ali bez mirisa je i mljecni, nije sirast.
Joj cure moje ne smijem mljecno, intolerantna sam na laktozu🙁🙁🙁 eventualno cu probat kefir malo
Mislila sam pitat isto ginekologa da li smijem uzimat omni biotic flora plus..
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Infekcija je normalnija stvar u trudnoci…javlja se pojacan iscjedak i nikako nemoj koristit dnevne uloske jer od njih ces ju jos jacu dobit…mjenjaj gacice cesto ..i jedi jogurte tj mlijecno…da ti se obnove dobre "gljivice"
Nee, ulozak necu nikako.. mijenjam gacice al bas je neugodno, a ne usudim se tretirat nicim
Eventualno ako namazem malo vani s canestenom tolko da si pomognem ublazim
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji