Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    19. Studeni 2023. 17:16

Hvala cureke 💕
    I ja vama želim sretne o dosadne trudnoće 🥰

It's a girl 💕

Mareeeee3112
    19. Studeni 2023. 17:53

Perpetua

Mareeeee

Drozd je normalan u trudnoci i dogada se cesto ko i bilokoja gljivicna bas zbog pojacanog iscjetka bas sam te htjela pitat za laktozu jer vecinom je i dobe zenice koje bas ne piju mlijecne proizvode iliti jedu…. svakako je keefir super opcija… ja sam isto stavila kremicu jednom ali mi je ginekolog reko bolje s prehranom i cesto mjenjanje gacica …. pazi na mokri rucnik uvijek poslije tusiranja uzmi suhi i to je to…govorim ti jer sam prosla to …i sve ce bit super….iscjedak je normalan bijel i necu vas plasiti ali tek krece pravo mokro razdoblje😂😂😂😂za prve trudnice informacija…. ko da ste se popisale 🤣🤣🤣ma to mi je najgori dio u trudnoci ma uzas… ali to je normalan proces…

A ko i za sve, opet je to sve tako individualno, meni uglavnom nije ništa posebno mokro (ni sad ni u prvoj trudnoći). Da ne pomisli netko da tako 100% mora biti :D Sve kako padne grah 😂

Istinaa no ako odpocetka krene "mokre gace"stalno su mokre gace🤣🤣🤣🤣🤣da bar meni grah nije tak pal

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    19. Studeni 2023. 17:54

leaa96

Mareeeee

leaa96

Pozdrav cure, u 5 sam tjednu trudnoce i imam gljivicnu infekciju.
    Sutra cu zvati ginekologa za savjet i da li smijem koristiti canesten. Zanima me da li se susrela koja s time i kako ste inace vi to rjesavale?
    Imam kremu doma, smijem li namazati barem vanjski dio da ublazim taj neugodan svrbez i peckanje? Hvala

Infekcija je normalnija stvar u trudnoci…javlja se pojacan iscjedak i nikako nemoj koristit dnevne uloske jer od njih ces ju jos jacu dobit…mjenjaj gacice cesto ..i jedi jogurte tj mlijecno…da ti se obnove dobre "gljivice"

Nee, ulozak necu nikako.. mijenjam gacice al bas je neugodno, a ne usudim se tretirat nicim
    Eventualno ako namazem malo vani s canestenom tolko da si pomognem ublazim

Uff jadna zovi ti gin i pitaj odmah ujutro ako ti radi. Bar da ti pomogne. Ja nikad nisam imala nikakvih problema ali se sjecam jedan jedini put sam dobila gljivice kao nuspojavu antibiotika nekih ( i pise u njima to kao nuspojava ).. znaci uzas. Neugodan osjecaj .. sve te pece svrbi, ne znas sta bi sa sobom. Samo tad nisam bila trudna i canesten 3 vaginalete su mi pomogle odmah. Nadam se da smijes barem kremu da ti malo to ublazi i da te ne iritira toliko. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• dijana22
    19. Studeni 2023. 18:03

Bok curke mene nije bilo par dana,pitanjce vi koje ste prošle i koje ste u tome tjednu meni je 6+5 ja nemam apsolutno nikakvih simptoma 2 večeri mi je bilo malo mučno i to je to prije 2-3 tjedna su me boljele bradavice sada je i to prestalo malo me nekad boli na dodir ali zanemarivo, sve se bojim da nešto ne bude u redu

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• dijana22
    19. Studeni 2023. 18:08

ITM

LauraUna327

Evo da se i mi prijavimo 💕 Trenutno smo 5+1.
    Prošli tjedan sam napravila test i odmah idući dan otišla kod ginice zbog biokemijske trudnoće koja je bila prošli mjesec pa mi je odmah dala terapiju Utrogestana 3*2 do pregleda 24.11.
    Ostala je malo u šoku da se odmah idući ciklus primilo ponovno, a moram priznati i ja. Biokemijska je bila 14.10. i krvarenje je trajalo deset dana. Kod nje sam na pregledu bila 24.10. tada je endometrij bio 11mm i rekla je da je počeo novi ciklus. I sad se ponovno primilo 🥳
    Od simptoma, bolne cice na dodir nisu osjetljive. I to je to. Skužila sam da mi ne paše mlijeko nikako, ali ništa čudno jer ga ne pijem već više od dvije godine. I nemam potrebu za kavu. Malo češće idem na wc. Mučno mi nije, samo sam malo više gladna. Ne spavam mi se preko dana, ali kad legne odmah zaspim.

Dobrodošla ☺️
    I ja sam ostala trudna odmah ciklus nakon biokemijske, tako da nisi sama…

Također i ja 😁

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• Dalmatinka_u_zg
    19. Studeni 2023. 18:12

dijana22

Bok curke mene nije bilo par dana,pitanjce vi koje ste prošle i koje ste u tome tjednu meni je 6+5 ja nemam apsolutno nikakvih simptoma 2 večeri mi je bilo malo mučno i to je to prije 2-3 tjedna su me boljele bradavice sada je i to prestalo malo me nekad boli na dodir ali zanemarivo, sve se bojim da nešto ne bude u redu

Nisam ni ja imala nekih posebnih simptoma, niti čestih mučnina,malo mi je znalo biti mučno,isto tako par večeri pa prođe...jedino sam osjećala kao pritisak i stezanje u donjem dijelu trbuha,što i sad još uvijek povremeno osjetim... tako da vjerujem da je i kod tebe sve ok i sve je to normalno. Netko uopce nema simptoma,netko ih ima više ili manje, mislim da je stvarno najveca istina da je svaka trudnoca baš individualna. 
    Razumijem brigu,jer i ja strepim od pregleda do pregleda da dobijem potvrdu da je sve ok i tek onda budem mirnija...
    Drzim fige da nam svima bude sve ok🙏😊

• Hulala18
    19. Studeni 2023. 18:13

Haru

Dobrodošle nove cure! 🙂
    Kada vidim vaše simptome skoro ništa još nemam.
    Mučnine nisam imala ni u prvoj trudnoći, a nekako mislim da mi je rano i ako ću ih imati. Grudi mi nisu osjetljive uopće još. 😳 Jedino sam primijetila da mi se manje jede navečer. Prije sam mogla čuda pojesti. Povremeno imam neki čudan osjećaj, ne znam kako bih ga opisala. To je nešto drugačije od uobičajenog.

Ja sam u trudnoći sa curicom dobila mučnine oko 9-10 nedelje. Drugima prestaje tad možda, meni krenulo. 😂
    Ali većinski je to bio miris kuhanja hrane što nisam mogla podnijeti, pogotovo piletine (čitavu trudnoću me držala ta odbojnost prema piletini), ali nisam povraćala.
    Zato kažem da sam se baš obradovala kad su došle, da znam da je u redu 🤣🤣🤣

Ja da vam mogu poslati sliku svog stomaka navečer, strašno, koja nadutost, sve je veći, kao pravi trudnicki stomak, a ujutru splasne 50% od toga, ali opet ima.

To i bolne grudi je jedino kod mene. I to grudi nekad više nekad manje. 

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    19. Studeni 2023. 18:16

dijana22

Ovo se i meni dešava sa grudima, čak sam pisala ovdje. Jedan dan je skroz stalo i cure rekle, čekaj, vratiće se i vrati se 😂
    Tako to šeta, ali da mislim da bi nam u neku ruku bilo lakše da nešto više osjećamo.  

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• dijana22
    19. Studeni 2023. 18:25

Dalmatinka_u_zg

dijana22

Nisam ni ja imala nekih posebnih simptoma, niti čestih mučnina,malo mi je znalo biti mučno,isto tako par večeri pa prođe…jedino sam osjećala kao pritisak i stezanje u donjem dijelu trbuha,što i sad još uvijek povremeno osjetim… tako da vjerujem da je i kod tebe sve ok i sve je to normalno. Netko uopce nema simptoma,netko ih ima više ili manje, mislim da je stvarno najveca istina da je svaka trudnoca baš individualna.
    Razumijem brigu,jer i ja strepim od pregleda do pregleda da dobijem potvrdu da je sve ok i tek onda budem mirnija…
    Drzim fige da nam svima bude sve ok🙏😊

Joj hvala ti malo si me sad umirila 😊

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• Freya1
    19. Studeni 2023. 18:25

Bok cure i dobrodosle nove trudnice :)
    meni je bolje i ne krvarim vise, eventualno malo smeđeg iscjetka 
    ja sam odmah na pocetku imala gljivice i dobila sam rojazol vaginalete i rojazol kremom sam si namazala izvan , inace sam sklona tome pa i ja namjeravam piti neke probiotike :)
    uvela sam magnezij po vasoj prepruci i osjecam se kao da nisam vise toliko umorna:)
    Tako je i meni Dijana, nemam nekih posebnih simptoma,nekad me malo vise bole grudi, nekad malo manje i tu i tamo neka mucnina... jedino umor a sada mi je i to bolje :)
    Nadam se da ste sve dobro :)
    I imam mozda glupo pitanje ali jbg.. kada kupujem trudnicku odjecu jel kupujem u svojoj velicini? :D do sad sam nosila M, kupujem li i dalje M ali trudnicki jer me sve hlace stezu i ne mogu ih bas zakopcati, kao da sam se malo prosirila... ili je jos rano za trudnicko pa da kupim jednostavno L? malo sam izgubljena :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.