Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaykay
    15. Studeni 2023. 21:48

bopsich

Kaykay čestitam na pregledu 💖🍀🎉 Koliko si sada tjedana?

Hvala tiii! Prema pregledu sam 7+3, taman dan dva iza onog kako sam si sama računala ✨

M-P
    15. Studeni 2023. 21:54

bopsich

Štamplicana GUK me šalju jer mi je na KKS bio šećer 5.5, pa sam morala raditi OGTT, i to je ispalo sve na nekoj granici, ali ipak malo preko i sad doktor želi da odradim i GUK profil.. A bolje da je oprezan 🤷‍♀️
    M-P ma biti će sve super na pregledu, baš se veselim vijestima 🥰
    Mare tvoje mi je baš proletilo, sjećam se još kad si se javila na nekoj drugoj temi, baš vrijeme brzo ide, još malo i prošlo je tih prvih 12 tjedana ❤️
    Hulala ne brini za simptome, svi smo mi drugačiji. Beta je odlična, čestitam 💖 Ni ja na prvom pregledu nisam čula otkucaje jer je bilo rano. Biti će sljedeći put, ako ne bude ovaj 😊
    Hellobaby nisam se sjetila gledati na Zara home, baš ću malo baciti oko sto bi se reklo 🙈😅
    Freya cestitaam! 🎉💖🍀 I mene baš zanima koliko će biti djevojčica, a koliko dječaka, jedva čekam 🥰
    Kaykay čestitam na pregledu 💖🍀🎉 Koliko si sada tjedana?
    ..
    Ne znam tko uređuje listu pregleda, uglavnom moj se pomaknuo na 28.11. Tko će dočekati 🙈😅
    ..
    Ja ne znam kako vi, ali ja u ovoj trudnoći imam svakakve strahove. Da nešto neće biti u redu s bebama, ili da će se prerano roditi, da će se meni nešto zakomplicirati.. Kako se bliži NIPT testiranje, sve je veći strah. Najviše se bojim da se ne pokaže visoki rizik za neku bolest, a blizanci su i ne mogu znati jel to za oba ili samo za jednog, i što bi uopće u tom slučaju.
    U prvoj trudnoći nisam imala nikakve strahove, baš sam bila mirna, opuštena i uživala u trudnoći. Htjela bih se ponovno tako osjećati, ali baš mi i ne ide..

Nemoj se sekirat i razbijati glavu. Bit ce to sve dobro ..seka i  ja se nismo rodile ranije iako i to kazu da se blizanci cesto rode malo prije. Jedino eto sto je mama pustena kuci a mi smo jos bile ostavljene u inkubatoru ( zapravo zbog tezine), ali neka  te to ne brine jer su blizanci uvijek manje tezine. Ja mislim da smo mi svaka imale po 2 kile. 
    Sigurna sam da ce sve biti dobro .. vjerujem da imas strahove. Svaka od nas sigurno malo malo razmislja, zapita se jel sve okej, oce bit do kraja sve dobro .. ali trebamo naci nacin da se opustimo. Sto vise bez negativnih misli. I sama znam da je tesko, ali nemozemo na neke stvari utjecat. Koliko mozemo cemo se potrudit i napravit sve. I vjerovat da je sve savrseno jer sam sigurna i da ce biti ♥️♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

neverland
    15. Studeni 2023. 22:11

Martina1931

Btw. Jel ima koja problema sa kiselinom i refluksom? Ja sam mislila.da je to vise za zadnje tromjesecje karakteristicno

Super pregledi!
    Ja imam, užasno. Tako je, prošli put je kasnije počelo, sada odmah. Refluks mi spali jednjak pa užasno boli. Probaj piti hladno mlijeko guc po guc. Ja sada ne mogu jer već 3 godine ne pijem kravlje mlijeko, ali možda tebi pomogne.

Hellobaby
    16. Studeni 2023. 05:45

Jutro svima 😀 
    kaykay čestitke na pregledu 😃 
    bopsich šaljem ti veliki zagrljaj ❤ baš sam mužu neki dan rekla kako sam bila opuštena u prvoj trudnoći, a kasnije sa svakom trudnoćom sam u većem strah. Htjela bi te utješiti i reći ti da ta opuštenost dođe sa vremenom, ali neću te lagati..jedino će ti biti lakše kada budeš počela osjećati bebače. I kada dođu dobri rezultati NIPT-a opet ćeš naći nešto zbog čega ćeš razbijeti glavu 😅 ali to zapravo znači biti MAMA. Imaš curku i znaš da strahovi nikada ne nestanu. 
    Ali na koncu kad staviš na vagu s jedne strane svoje strahove i brige, a na drugu sve ono što dobiješ od djece..oni su u puno većoj prednosti 🤗 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    16. Studeni 2023. 05:48

Lista pregleda:

M-P - 16.11. u 19h 
    Ka_Kate - 17.11.     
    Teich56 - 20.11. u 13h              
    Mareeeee - 21.11.
    Freya1 - 22.11.
    Martina1931 - 22.11.
    Hellobaby - 24.11. u 9h
    marta96 - 27.11.
    dijana22 - 27.11.
    bopsich - 28.11.
    neverland - 1.12. 
    Perpetua - 4.12.
    pistacija13 - 8.12.
    mareo772 - 12.12.
    malaBubamara123 - 12.12.
    _
    M-P sretno danas ❤ 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Reserved123
    16. Studeni 2023. 06:56

Dobro jutro cure, Bogu hvala evo i mene s vama.
    Jučer napravila test i iznenadila se (inace ovo je jedini mjesec u kojem nisam bila imaginarna trudnica 😂😂
    Nadam se da ste sve dobro.
    Ako gin radi jutros idem kod njega vadit betu.
    Jer imam vec 5 dana neko lagano krvarenje zbpg kojeg sam i mislila da je stigla menga.

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Reserved123
    16. Studeni 2023. 06:57

Bopsic toliko mi je bilo drago kad sam te vidila na ovoj temi da ti nemogu opisat. I to s dva srceka. Cestitam ♥️♥️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

pistacija13
    16. Studeni 2023. 07:19

Dobro jutro svima ☀️
    Freya i Kay, drago mi je na odličnim pregledima, bravo ❤️
    Bopsich, šaljem hug 🥰
    M-P, sretno na pregledu, bit će sve odlično, sigurna sam 🤞
    Reserved, welcome to the team 😍
    .
    Ja zadnja 3-4 dana baš ne spavam dobro, nisam toliko ni umorna. Probudim se oko 4 i onda bacakanje po krevetu dok ne ustanem. Kad kreće taj umor, ja bi se naspavala 😬
    Je li si netko od vas ostavljao testić za uspomenu i ako jeste, koji? Prvi pozitivan je bila one step trakica, ali čini mi se da će ona kroz vrijeme izblijediti previše i osušiti se i izguliti. Kupila sam jučer Clearblue, misleći da je digitalni, zahebala sam se, to je onaj s plavim plusićem. Naravno plus se jutros pokazao prije kontrolne linije koliko je jak 😂 Hoće li on ostati ili isto blijedi?

Mareeeee3112
    16. Studeni 2023. 07:22

pistacija13

Dobro jutro svima ☀️
    Freya i Kay, drago mi je na odličnim pregledima, bravo ❤️
    Bopsich, šaljem hug 🥰
    M-P, sretno na pregledu, bit će sve odlično, sigurna sam 🤞
    Reserved, welcome to the team 😍
    .
    Ja zadnja 3-4 dana baš ne spavam dobro, nisam toliko ni umorna. Probudim se oko 4 i onda bacakanje po krevetu dok ne ustanem. Kad kreće taj umor, ja bi se naspavala 😬
    Je li si netko od vas ostavljao testić za uspomenu i ako jeste, koji? Prvi pozitivan je bila one step trakica, ali čini mi se da će ona kroz vrijeme izblijediti previše i osušiti se i izguliti. Kupila sam jučer Clearblue, misleći da je digitalni, zahebala sam se, to je onaj s plavim plusićem. Naravno plus se jutros pokazao prije kontrolne linije koliko je jak 😂 Hoće li on ostati ili isto blijedi?

Jutro nece nazalost i digitalni i klasican svi izbljede ja sam slikala svoje😀
    Kako ste curke?leda me jako bole od nosenja malog .... danas mi je uzas nisan cijelu noc spavala

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    16. Studeni 2023. 07:43

Jutro cure .. hvala vam 
    Javim se poslije pregleda. Tek je u 19 h. 
    Ja eto vise ne znam sta bi napravila s tom mucninom. Jucer cijeli dan i od jutra i dalje. Sve sam probala. Jel pomazu sta slani stapici sko netko zna? 

Reserved dobrodosla ❤️

Pistacija ne znam kad ce ti krenit umor. Mozda tebe bas preskoci .. mene muci jos od pocetka i nije prestalo .. samo su dosle jos mucnine 😣😅🤍

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI