Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    13. Studeni 2023. 14:03

Martina1931

Freya1

Mareeeee

Znaci osoba koja radi u privatnom sektoru tesko da ce dobit to jer to isplacuje poslodavac ne hzzo… u drzavnoj sluzbi je to puno lakse tj puno laksa pozicija dok evo kad neko radi u privatnoj oni ce sve napravit da joj nadu drugu adekvatnu poziciju😏true… znaci uzas ..po meni su to svakako trebali dici komplikacije jer nije normalno da netko s 1000 e padne na 4200 kn uzas… a i ako se sve diglo trebalo se i to

Definitivno, ma trebalo bi dici i plaće i komplikacije i mirovine….
    Ma pretpotstavljam da je u privatnom gotovo nemoguce, a nije bas ni da ce u državnoj potpisati s osmjehom na licu.
    Ponekad kad tražiš svoja prava ispada da nisi normalan, treba se samo oglušiti na to…

Meni je dr medicine rada rekao da on suradjuje osim sa mojom ustanovom i sa dubravom i vinogradskom. Da on napise za zene bez obzira na struku da se moraju maknuti(sestre, laboranti, inzenjeri, fizio), i da su nesposobne za obavljati te pozicije i onda ravnatelji bolnice ih otpile.
    Rekao mi je da je tipa da klaiceva odobrava to svojim trudnicama isl. Bas ovisi o ravnatelju. Moja je ravnateljica pa vjerujem da i to ima utjecaja😅

Moguće da i to ima utjecaja, da 😬 ništa, budem probala, nemam sto izgubiti 😂 hvala 🤗🤗🤗🤗

Mareeeee3112
    13. Studeni 2023. 14:47

Martina1931

Freya1

Mareeeee

Znaci osoba koja radi u privatnom sektoru tesko da ce dobit to jer to isplacuje poslodavac ne hzzo… u drzavnoj sluzbi je to puno lakse tj puno laksa pozicija dok evo kad neko radi u privatnoj oni ce sve napravit da joj nadu drugu adekvatnu poziciju😏true… znaci uzas ..po meni su to svakako trebali dici komplikacije jer nije normalno da netko s 1000 e padne na 4200 kn uzas… a i ako se sve diglo trebalo se i to

Definitivno, ma trebalo bi dici i plaće i komplikacije i mirovine….
    Ma pretpotstavljam da je u privatnom gotovo nemoguce, a nije bas ni da ce u državnoj potpisati s osmjehom na licu.
    Ponekad kad tražiš svoja prava ispada da nisi normalan, treba se samo oglušiti na to…

Meni je dr medicine rada rekao da on suradjuje osim sa mojom ustanovom i sa dubravom i vinogradskom. Da on napise za zene bez obzira na struku da se moraju maknuti(sestre, laboranti, inzenjeri, fizio), i da su nesposobne za obavljati te pozicije i onda ravnatelji bolnice ih otpile.
    Rekao mi je da je tipa da klaiceva odobrava to svojim trudnicama isl. Bas ovisi o ravnatelju. Moja je ravnateljica pa vjerujem da i to ima utjecaja😅

I nova odobrava...ugl komplikacije 4200 uzas...samo da napomenem kad ste na porodiljnoj nemojte se ponekad cuditi ako dobijete manju placu to je zato sto oni obracunavaju po radnim danima u mjesecu x sat ...znaci ako tipa padne da je bilo 2 dana radna manje zna biti placa i soma.kn manja meni je tipa oko 800 manja pa ono nemojte se sokirat

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    13. Studeni 2023. 15:09

Ma uzas da .. nikak da dovedu te stvari u red.. bas katastrofa ..ne znam ni kak im nije jasno da je to jako malo. Dala bi njima da s time prezive mjesec. Znam da je ruzno mozda sto to kazem jer ima ljudi koji rade za tu placu, al stvar je u tome da imas svojih obaveza koje trebas podmiriti ..  bilo da si kupio nesto pa imas kredit ili si podstanar. Tak je svejedno .. ti to platiti moras 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ElisaDay
    13. Studeni 2023. 15:28

Cure, meni ovi čepići za zatvor ništa ne pomažu, očajna sam 

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Martina1931
    13. Studeni 2023. 15:41

ElisaDay

Cure, meni ovi čepići za zatvor ništa ne pomažu, očajna sam

Mene magnezij protjera😂 nez jel njega koristis

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay
    13. Studeni 2023. 15:46

Martina1931

Mene magnezij protjera😂 nez jel njega koristis

Ne ali sve mi se čini da ću si skuhati kompot od suhih šljiva

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Hellobaby
    13. Studeni 2023. 15:53

Bas mi je žao ElisaDay!! Uzimaš magnezij? On zna baš puno pomoći..
    Di su cure koje su danas na pregledu 🤔 
    Sutra je i moj pregled..neznam opisati osjećaje.. strah, uzbuđenje, sreća,..mix svega.
    Nekako sam oduvijek htjela, pa čak i znala u srcu da ću biti mama puno djece (ovisi što nekom znači puno😅), tako da bi htjela još ovu bebicu i kako muž kaže zatvaramo tvornicu 🤣🤣🤣🤣🤣 
    Njihov osmijeh, zagrljaj, i riječ mama ispunjava život..cure koje će postati prvi puta mame, znati će kada dobiju svoju bebicu o čemu govorim..ma zapravo znaju već i sada da je to jedan savršeni osjećaj kojeg će osjetiti. 
    I kada ih vidim kako si oni međusobno pomažu i vole jedni druge, di ćeš veće sreće ❤

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Freya1
    13. Studeni 2023. 16:38

Zobene isto protjeraju pa ako ih možeš jesti možeš probati kašu napraviti 😁

• Ka_Kate
    13. Studeni 2023. 16:39

Bok cure, ja se nisam javljala par dana. Meni su vec krenule mucnine, u petak sam cijeli dan povracala pa za vikend bila ok i danas opet muka ali samo sam jednom povratila… 
    Jedva cekam pregled u petak da vidim je li sve ok i kuca li srceko ❤️

👩 37
    👨 38
    6/2021 pokusavamo
    AMH 0,4pmol/l
    4/2022 biokemijska
    22.10. +
    23.10. Beta 45
    25.10. Beta 152
    Prvi pregled: 17.11.

• Freya1
    13. Studeni 2023. 16:41

Hellobaby

Bas mi je žao ElisaDay!! Uzimaš magnezij? On zna baš puno pomoći..
    Di su cure koje su danas na pregledu 🤔
    Sutra je i moj pregled..neznam opisati osjećaje.. strah, uzbuđenje, sreća,..mix svega.
    Nekako sam oduvijek htjela, pa čak i znala u srcu da ću biti mama puno djece (ovisi što nekom znači puno😅), tako da bi htjela još ovu bebicu i kako muž kaže zatvaramo tvornicu 🤣🤣🤣🤣🤣
    Njihov osmijeh, zagrljaj, i riječ mama ispunjava život..cure koje će postati prvi puta mame, znati će kada dobiju svoju bebicu o čemu govorim..ma zapravo znaju već i sada da je to jedan savršeni osjećaj kojeg će osjetiti.
    I kada ih vidim kako si oni međusobno pomažu i vole jedni druge, di ćeš veće sreće ❤

Ajme bas si lijepo ovo opisala 🥰
    Ja još nemam djece, ovo mi je prvo ali se nisam skroz prepustila dok ne dobijem pravi neki pregled pa sam ipak  naručila i privatno 
    Sretno sutra na pregledu 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.