Nrmojte pit onaj direkt vec po preporuci i s prvim i sad s ovom bebom uzimam od naturala od 375 sumece
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ugl moram vadit zeljezo i malaz krvi i tad 2 dana prije nesmijem pit prenetalne...s obzirom za imam anemiju poslije prvog poroda sve me zanimaju rezultati....
I pijem eutirox 25 naravno folnu i omegu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nrmojte pit onaj direkt vec po preporuci i s prvim i sad s ovom bebom uzimam od naturala od 375 sumece
Taj mi je rekla. Imam od naturala i sumece i direkt
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ugl moram vadit zeljezo i malaz krvi i tad 2 dana prije nesmijem pit prenetalne…s obzirom za imam anemiju poslije prvog poroda sve me zanimaju rezultati….
Jel ovaj eutirox zbog štitnjače? Ja sam bila na vađenju krvi, TSH mi je na 5.18, dosad nikad nisam s tim imala problema, pa me poslala gin da idem kod endokrinologa...
Ja zasad pijem sta mi je rekla da uzimam pa
Cu na pregledu vidjet. Rekla mi je da je Svakako dobro sto sam pila i prije te prenatal.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Iako mi jos visempasu sumece haha
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ugl moram vadit zeljezo i malaz krvi i tad 2 dana prije nesmijem pit prenetalne…s obzirom za imam anemiju poslije prvog poroda sve me zanimaju rezultati….
Jel ovaj eutirox zbog štitnjače? Ja sam bila na vađenju krvi, TSH mi je na 5.18, dosad nikad nisam s tim imala problema, pa me poslala gin da idem kod endokrinologa…
Da da stitnjaca ako si trudna javi se endokrinologu da ti da tablete ...jer u trudnoci bi pozeljno da je ispod 3 tsh...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pit ces cijelu trudnocu mg posebno kad krene 3 tromjesece i grcevi u nogama ...rukama itd... meni su se vec javili ...i to kad krene to su uzasni bolovi jer ti sve beba jede🤣ugl meni jw natural pomagao super dugorocno ovi direkt pomazu trenutno ...ugl vidjet ces s vremenom🤪
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jel ovaj eutirox zbog štitnjače? Ja sam bila na vađenju krvi, TSH mi je na 5.18, dosad nikad nisam s tim imala problema, pa me poslala gin da idem kod endokrinologa…
Da da stitnjaca ako si trudna javi se endokrinologu da ti da tablete …jer u trudnoci bi pozeljno da je ispod 3 tsh…
Idem idući tjedan, ako imaju mjesta, makar sam im naglasila da sam u 7.tjednu pa da ne bi baš čekala.
Pit ces cijelu trudnocu mg posebno kad krene 3 tromjesece i grcevi u nogama …rukama itd… meni su se vec javili …i to kad krene to su uzasni bolovi jer ti sve beba jede🤣ugl meni jw natural pomagao super dugorocno ovi direkt pomazu trenutno …ugl vidjet ces s vremenom🤪
Supeer hvala ti. Za ove sumece znam da su dobre jer sam ih i prije pila.. i stvarno su mi super i ne znam nekako su mi finiji za popiti ..
hahaha bas si me utjesila, al nema veze spremna sam 💪😂💗
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji