https://ibb.co/Wgx940B imam jos jedan od prije 4-5 dana
I jel pozitivan😁😁😁😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Napadaj nutele sa zlicom🤣nisam od slatkog inace al lickam danas bzv ... bas neki cudan dan ...prvo sam zabrijala da danas iman pregled i dosla tamo i skuzila da nije 17.10🤣🤣svasta ...bedasta skroz
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
hejj, nije ne.. ali menge jos nema, leda me ubijaju, cak me i glava boli jos od nocas.. ali dobro, vidjet cemo ako ce menga doci ovih dana.. inace mi nikad ne kasni.. mozda kad krenemo rraditi na bebi ce biti pozitivno haha
haha joj.. nek bude sve u redu na pregledu.. ja sam neki dan jela nutellu sa zlicom, tj par dana za redom
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav svima i prvo da vam čestitam 🥰
Ugl, ja ništa ne kužim i mali sam tudum za ovu temu. Pa mi treba mala pomoć.
Zadnja mjesečnica mi je bila 5.9. (ciklusi cca 30 dana; policistični jajnici), kašnjenje je danas 9 dana. Napravila dva testa (jedan u subotu 7.10., drugi u pon 9.10.) oba pozitivna. Ginekologica me naručila na pregled 24.10. (tada bi trebalo biti 7 tjedana). Danas bi po neki proračunima trebala biti 5+4, međutim, mislim da mi je manje ili treći tjedan ili 4 tjedan. To najviše mislim jer sam jučer svojevoljno otišla napraviti betuHCG i rezultat mi je bio 48.90. Što me malo zabrinulo jer je frendica u ovom periodu već imala preko 1000. I to je moje prvo pitanje, kakva su vaša iskustva s betom?
Drugo, u četvrtak popodne (7 dan kašnjenja) počeo mi ne mali pritisak u jajnicima kao da bih trebala dobit. Kada sam otišla na wc obrisala sam smeđkasto i na gaćicama pa sam se malo uplašila. Nakon toga ništa. Ujutro je malo bilo smeđkasto na gaćicama tri točkice. Tijekom petka, svako drugi odlazak na wc je imao smeđkasti trag, ali me nije boljelo niti je bilo pritiska. Jedino navečer kada sam se obrisala bilo je malo svježa krvi i onda brisanje nakon toga ponovno malo smeđe. Na gaćicama preko noći nije bilo ništa.
Danas ujutro, dok sam imala veliku nuždu počeo mi ne pritisak u donjem dijelu leđa kao da ću dobiti i kad sam se obrisala ponovno je bilo smeđkasto.
Što se tiče simptoma, nema ništa. Grudi su mi bile bolne, ali to kao da je splasnulo sad su jedino na dodir. Umorna nisam
Vec sam vam pisala obavezno opet nazovite ginekologicu da vas uputi dalje vrlo vjerojatno se nazalost radi o biokemiskoj trudnoci ukoliko imate krvarenje ili nesto prvo nju nazovite i pravac hitna da za svaki slucaj nije van maternicna trudnoca…znam da vas to plasi no nakon 8 dana ciklusa ukoliko vam je sve redovna trebala bi biti puno veca beta…. s obzirom da je danas subota ukoliko na gacicama vidite svjezu krv obavezno se javite na hitnu…
I ako imate negdje sad labos napravite odmah betu ukoliko se nije poduplala kao sto sam vam napisala malo gore iznad vrlo vjerojatno se radi o tome…
Javite se svakako zelim vam srecu
Hvala puno na odgovoru i na savjetu.
Kako si?
Nažalost nije bilo suđeno. Nije se primilo. Prokrvarila sam skroz. Naručena sam na pregled 24.10. pa ćemo vidjeti zašto nije uspjelo. Tada će mi vaditi i betu ponovno.
It's a girl 💕
@Laurauna zao mi je zbog tvog gubitka!
U prosloj trudnoci sam prokrvarila kao i ti, 7.dan kasnjenja.
Svijet mi se srusio. Kvarila sam 4 dana jace i jos 3 pomalo, sve mi se samo ocistilo. Ginekolog mi je rekao da ne moramo cekati jedan ciklus prije novog pokusaja nego mozemo odmah na posao. Ipak nisam zatrudnila odmah, imala sam jedan ciklus u medjuvremenu a drugi vec nisam dobila. Sad sam trudna 8 tjedana, naravno i dalje mi je jako zao zbog spontanog ali zivot ide dalje, sav fokus mi je sad na ovoj trudnoci. Zelim i tebi isto, to je meni bio najbolji lijek. Sto se tice osjecaja nakon spontanog, cim mi je krvarenje prestalo puno bolje sam se psihicki osjecala, kao da je sve to bolno vec iza mene. Ne znam kolika je kod tebe zelja za ponovnom trudnocom, ali podijelila sam ti svoje iskustvo da se ohrabris. Takodjer mi je bilo lakse kad sam gledala sa strane da, kad vec nesto nije bilo kako treba, bolje da je ranije otislo nego kasnije. Samo hrabro naprijed ❤️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Evo i ja se "sramežljivo" pridružujem ovoj grupi, jer nisam još obavila prvi pregled, ali imam pozitivne testove (jako puno pozitivnih testova, govorimo o sigurno 10-15 kom🙈), i pozitivnu betu koja se uduplala već 3 puta. Ja bih voljela da se malo više poduplala, ali moj dragi ginekolog Suleyman kaže da je to super. Detalji su mi u potpisu 🥰
Uglavnom, prvi pregled sljedeći tjedan, 24.10., pa se nadam da ću si ovdje malo skratiti vrijeme jer ne mogu dočekati 🙈 Inače, sad sam 4+3, a termin prema zadnjoj menstruaciji bi trebao biti 21.06., ali vidjeti ćemo što kažu na pregledu 😊
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Evo i ja se "sramežljivo" pridružujem ovoj grupi, jer nisam još obavila prvi pregled, ali imam pozitivne testove (jako puno pozitivnih testova, govorimo o sigurno 10-15 kom🙈), i pozitivnu betu koja se uduplala već 3 puta. Ja bih voljela da se malo više poduplala, ali moj dragi ginekolog Suleyman kaže da je to super. Detalji su mi u potpisu 🥰
Uglavnom, prvi pregled sljedeći tjedan, 24.10., pa se nadam da ću si ovdje malo skratiti vrijeme jer ne mogu dočekati 🙈 Inače, sad sam 4+3, a termin prema zadnjoj menstruaciji bi trebao biti 21.06., ali vidjeti ćemo što kažu na pregledu 😊
Super se duplala svakih 41 h i to je ok...nek te to ne brine... ja sam 7+0 danas i sutra imam prvi pregled...
Svakako ostani mirna jer sve ce biti ok😊
Dobrodošla😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
@Laurauna zao mi je zbog tvog gubitka!
U prosloj trudnoci sam prokrvarila kao i ti, 7.dan kasnjenja.
Svijet mi se srusio. Kvarila sam 4 dana jace i jos 3 pomalo, sve mi se samo ocistilo. Ginekolog mi je rekao da ne moramo cekati jedan ciklus prije novog pokusaja nego mozemo odmah na posao. Ipak nisam zatrudnila odmah, imala sam jedan ciklus u medjuvremenu a drugi vec nisam dobila. Sad sam trudna 8 tjedana, naravno i dalje mi je jako zao zbog spontanog ali zivot ide dalje, sav fokus mi je sad na ovoj trudnoci. Zelim i tebi isto, to je meni bio najbolji lijek. Sto se tice osjecaja nakon spontanog, cim mi je krvarenje prestalo puno bolje sam se psihicki osjecala, kao da je sve to bolno vec iza mene. Ne znam kolika je kod tebe zelja za ponovnom trudnocom, ali podijelila sam ti svoje iskustvo da se ohrabris. Takodjer mi je bilo lakse kad sam gledala sa strane da, kad vec nesto nije bilo kako treba, bolje da je ranije otislo nego kasnije. Samo hrabro naprijed ❤️
@manu11 hvala ti puno na ovim riječima ♥️ danas sam nešto psihički lošije, ali proći će. Kako si napisala, život ide dalje.
Sigurno ćemo i dalje pokušavati 🥳 i možda bude ljetna beba
Želim ti sve naj i da ti trudnoća bude prekrasna ♥️
I svima vam šaljem pozitivne mislim ♥️🥰
It's a girl 💕
Evo i nas sve je super😍
https://ibb.co/B279Fs3
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo i nas sve je super😍
https://ibb.co/B279Fs3
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ moram i tu 🫶🏻
Ciklusi 28-30 dana