Pozdrav curke, isto se sramezljivo javljam zbog ruznije povijesti🙈
Danas sam 4+1, beta se pravilno dupla i vec mi se vidi mala gestacijska vrecica na uzv pa sam malo smirenija😊
Od simptoma imam bolne cice, obilniji mokri iscjedak, blage mucnine u navratima.
Po kalkulatoru mi termin izbacuje 25.06.🌸🫠
Boook! cestitam! 🌺 Odlično sto si obavila vec pregled puno znači ta smirenost.
Ja sam se prvo naručila kod socijalne ginekologice i imam termin tek 9.11. za prvi pregled. Onda sam zvala ovu svoju privatnu da vidim jel ima mozda ona neki raniji termin jer tko ce cekat jos 3 tjedna hehe...pa mi je ona rekla da je rano i da se jos nis nece vidit na UZV.
Meni kalkulator izbacuje termin 21.6. 🙂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Pozdrav curke, isto se sramezljivo javljam zbog ruznije povijesti🙈
Danas sam 4+1, beta se pravilno dupla i vec mi se vidi mala gestacijska vrecica na uzv pa sam malo smirenija😊
Od simptoma imam bolne cice, obilniji mokri iscjedak, blage mucnine u navratima.
Po kalkulatoru mi termin izbacuje 25.06.🌸🫠
Boook! cestitam! 🌺 Odlično sto si obavila vec pregled puno znači ta smirenost.
Ja sam se prvo naručila kod socijalne ginekologice i imam termin tek 9.11. za prvi pregled. Onda sam zvala ovu svoju privatnu da vidim jel ima mozda ona neki raniji termin jer tko ce cekat jos 3 tjedna hehe…pa mi je ona rekla da je rano i da se jos nis nece vidit na UZV.
Meni kalkulator izbacuje termin 21.6. 🙂
A ne bi ni mene ranije primila nego imam samo jedan jajovod. Pa da odmah iskljucimo vanmatericnu🙈 a i spontani su iza mene
Iduci pregled mi je dala 2.11. Jer bi se tad vec trebali vidjeti prvi otkucaji
.
Predivna mi je vasa prica, dovoljno je samo jedan dobar plivac da dodje do bebaca😊 cestitam i hrabro dalje
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Iduci pregled mi je dala 2.11. Jer bi se tad vec trebali vidjeti prvi otkucaji
.
Predivna mi je vasa prica, dovoljno je samo jedan dobar plivac da dodje do bebaca😊 cestitam i hrabro dalje
Aha..ajoj, da onda mi je jasno zašto. Bitno da je sve oke👍
Također sretno🥰🙏💜
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Bok žene,
čekala sam da dobim menstruaciju ovaj mjesec trebala je stići 14.10 i onda sam trebala krenuti sa prvom ikad stimulacijom za IVF. No kasnila je 3-4 dana i prvo sam mislila da je od treme i uzbuđenja jer apsolutno se nisam nadala nicem s obzirom da je spermiogram od dečka loš. 4.ti dan kašnjenja sam napravila test s popodnevnim urinom kad ono pozitivan! Sok i nevjerica, reko sigurno sam nekaj sprckala dok sam ga radila. Iduće jutro napravim novi test kad ono opet pozitivan. Ja opet u nevjerici. Odem ja taj daj kasnije vadit betu, a ona 540!! Prvi pregled mi je tek 9.11. Treba izdržati do tad! A sutra idem vadit novu betu da vidim dal se povećava. Od simptoma imam uzasno bolne cicke , često mi se piški i tu i tam me zna zabolit trbuh kao da ću dobit.
Veselim se druženju s vama i zelim vam svima uredne trudnoće 🙂🥰
Ajme 😍 divno.. nikad se ne treba prestati nadati.
Moj prvi termin je 28.10. A kalkulator izbacuje termin 21.6.
Sad cekam prvi pregled da vidim dal je sve okej, al nadam se da je :) zelim vam urednu trudnocu 😘❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
M-P , kako si ti? Imas kakvih novih simptoma osim spavanca?🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa malo su me cice pocele boljeti i leda .. ne stalno al ono ko neugodno nekako. Spavanje ne prestaje i dalje 😅 jedva cekam vikend da se naspavam 🤪
Imala sam kao lagane grceve jucer al mi je rekla gin da si kupim magnezij.. ja pijem prenatalne kapsule, ali osim tog nisam nista. Rekla mi je da je magnezij dobar za te grceve. Tak da eto.. jutros mi je bilo bas muka ali vise onak kiselinu sam osjetila. Pa sam pojela bananu i jogurt i bolje mi je bilo. A ti? Jel imas ti kakvih simptoma 💗🫶🏻
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pa malo su me cice pocele boljeti i leda .. ne stalno al ono ko neugodno nekako. Spavanje ne prestaje i dalje 😅 jedva cekam vikend da se naspavam 🤪
Imala sam kao lagane grceve jucer al mi je rekla gin da si kupim magnezij.. ja pijem prenatalne kapsule, ali osim tog nisam nista. Rekla mi je da je magnezij dobar za te grceve. Tak da eto.. jutros mi je bilo bas muka ali vise onak kiselinu sam osjetila. Pa sam pojela bananu i jogurt i bolje mi je bilo. A ti? Jel imas ti kakvih simptoma 💗🫶🏻
Koji magnezij si uzela? Ja imam dolje samo neki osjecaj pritiska, grceve ne al jer sam na utrogestanima na max dozi. Oni su za relaksaciju uterusa.
Ma slicno tako, spavanje, malo mucnine na nalete, cice..nis posebno🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moj prvi termin je 28.10. A kalkulator izbacuje termin 21.6.
Sad cekam prvi pregled da vidim dal je sve okej, al nadam se da je :) zelim vam urednu trudnocu 😘❤️
Hvala, također🥰 javi svakako kako je prošlo, držim fige da se plod dobro razvija🌺☺️
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Koji magnezij si uzela? Ja imam dolje samo neki osjecaj pritiska, grceve ne al jer sam na utrogestanima na max dozi. Oni su za relaksaciju uterusa.
Ma slicno tako, spavanje, malo mucnine na nalete, cice..nis posebno🙈
E ma neki sto se direktno sipa u usta. Ma nisu ni meni bas grcevi .. nego onak ma cudni nesto..
zao mi je jer danas necu stici ic vadit betu ..
pa necu moc vidjet jel se poduplala. Oni rade do 7 a ja sam na poslu do 8 :(
Al nema veze
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure koje već imaju djecu, jel vama trbuh raste brže ovog puta?
Ajme ja se osjećam ko prvi puta u 5mj trudnoće a tek sam 8 + 6
Ja sam ti 7+2 i nemam veci trbuh za sad zaoravo osjecam se puno bolje nego s prvom bebom... i fletna u pokretu zapravo super se osjecam
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji