Ja msm da cu cijelu trudnocu provesti googlajuci jel normalno u trudnoci ovo , ono 🤣🤣
Jel koga bole donja ledja? Haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja msm da cu cijelu trudnocu provesti googlajuci jel normalno u trudnoci ovo , ono 🤣🤣
Naravno 🤣🤣🤣jos pitas ... joj martinica tek sad krecu cari trudnoce a o zadnjih mjesec dana necu ti ni pricat😂😂😂🤪 neznas kako bi spavala....
E da mali savjet vec se sad uci spavat na boku...boljet ce vas leda i to ali morate se naviknut jer uskoro necete vise smjet spavat na trbuhu ili ledima .... (ps nemoj googlat zbig ceg)... ugl preporucam svakako odmah kreni....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A rekla mi je gin da se opustaju ligamenti i siri maternica, jos ja imam zabacenu maternicu i da cu vjv to jace osjetit.
Al evo mare. Upoznala si me vec dovoljno da sam panicar 🤣🤣 ok znaci normalno je!!
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A rekla mi je gin da se opustaju ligamenti i siri maternica, jos ja imam zabacenu maternicu i da cu vjv to jace osjetit.
Al evo mare. Upoznala si me vec dovoljno da sam panicar 🤣🤣 ok znaci normalno je!!
Normalno je mene bas jako boljelo s prvom bebom a vidis sad tu i tamo nesto ..prvi put dok se to krene sirit bas boli... ja sam misla da cu svaki tren procurit od bolova i leda ma sve uzas.... naviknut ces se🤪
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mene isto bole donja leđa 😅
Jučer i danas sam primjetila tamnu malu tockicu krvi na gaćicama. Ne znam da li imam razloga za brigu?!? Znam da spotting može biti i normalan tijekom cijele trudnoće....Inace, dobro se osjecam. Idem danas vadit drugu betu. Držite fige da se povećala 💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jučer i danas sam primjetila tamnu malu tockicu krvi na gaćicama. Ne znam da li imam razloga za brigu?!? Znam da spotting može biti i normalan tijekom cijele trudnoće….Inace, dobro se osjecam. Idem danas vadit drugu betu. Držite fige da se povećala 💜
Ja sam imala smeckasti spoting na dan kad sam trebala dobiti mengu, samo jedno brisanje na wcu i prestalo je. Gin mi je rekla da je to od implatacije.
Jel svjeza krv u pitanju ili? Javi betu dns🙏🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jučer i danas sam primjetila tamnu malu tockicu krvi na gaćicama. Ne znam da li imam razloga za brigu?!? Znam da spotting može biti i normalan tijekom cijele trudnoće….Inace, dobro se osjecam. Idem danas vadit drugu betu. Držite fige da se povećala 💜
Ja isto mislim da bi moglo biti od implantacije. Svakako drzim 🤞🏼 da je sve okej i javi betu ❤️❤️
Ja tak rano zaspim pa se malo malo budim nocu .. strasno 🥱🥱 al ujutro sam bas naspavana. Bar nesto 🤪
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav svima, evo jučer dobila + :) Gin. mi nema slobodnih termina do 2.11., računala sam od zadnje M bi trebala biti u petom tjednu :)
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Ja sam imala smeckasti spoting na dan kad sam trebala dobiti mengu, samo jedno brisanje na wcu i prestalo je. Gin mi je rekla da je to od implatacije.
Jel svjeza krv u pitanju ili? Javi betu dns🙏🩷
Nije svjeza, bas je ono tamnosmeđa i doslovno jedna točkica jucer i jedna preko noći sad. Meni je danas 6.ti dan kasnjenja menge.
Ja tocno znam dan kad se primilo jer pratila sam trakicama ovulaciju, pozitivna je bila 30.9. I tad smo imali odnos. 😁 Nadam se da je neka kasnija implatacija. U svakom slučaju cu zvat ginicku popodne i pitat.
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Ja isto mislim da bi moglo biti od implantacije. Svakako drzim 🤞🏼 da je sve okej i javi betu ❤️❤️
Ja tak rano zaspim pa se malo malo budim nocu .. strasno 🥱🥱 al ujutro sam bas naspavana. Bar nesto 🤪
Hvala, javit cu🌺
Ja se isto svako malo budim po noći, ne spavam čvrsto 😅
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️