❤️❤️❤️❤️❤️❤️ moram i tu 🫶🏻
Sad ti💛🌞
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo i ja se "sramežljivo" pridružujem ovoj grupi, jer nisam još obavila prvi pregled, ali imam pozitivne testove (jako puno pozitivnih testova, govorimo o sigurno 10-15 kom🙈), i pozitivnu betu koja se uduplala već 3 puta. Ja bih voljela da se malo više poduplala, ali moj dragi ginekolog Suleyman kaže da je to super. Detalji su mi u potpisu 🥰
Uglavnom, prvi pregled sljedeći tjedan, 24.10., pa se nadam da ću si ovdje malo skratiti vrijeme jer ne mogu dočekati 🙈 Inače, sad sam 4+3, a termin prema zadnjoj menstruaciji bi trebao biti 21.06., ali vidjeti ćemo što kažu na pregledu 😊
Dobrodosla.. i meni je termin po zadnjoj kao 21.6. Ali isto cekam prvi pregled. Moj je 28.10. ♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Curke želim vam svima puno srece i uredne trudnoce ja vas napuštam na žalost bila je biokemijska trudnoća
Žao mi je ☹️ drži se!
Evo i nas sve je super😍
https://ibb.co/B279Fs3
Mare jeste uhvatili srčeko i otkucaje?
Evo i nas sve je super😍
https://ibb.co/B279Fs3
Mare jeste uhvatili srčeko i otkucaje?
Jesmoooo😍😍😍plakala ko ludakinja😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok žene,
čekala sam da dobim menstruaciju ovaj mjesec trebala je stići 14.10 i onda sam trebala krenuti sa prvom ikad stimulacijom za IVF. No kasnila je 3-4 dana i prvo sam mislila da je od treme i uzbuđenja jer apsolutno se nisam nadala nicem s obzirom da je spermiogram od dečka loš. 4.ti dan kašnjenja sam napravila test s popodnevnim urinom kad ono pozitivan! Sok i nevjerica, reko sigurno sam nekaj sprckala dok sam ga radila. Iduće jutro napravim novi test kad ono opet pozitivan. Ja opet u nevjerici. Odem ja taj daj kasnije vadit betu, a ona 540!! Prvi pregled mi je tek 9.11. Treba izdržati do tad! A sutra idem vadit novu betu da vidim dal se povećava. Od simptoma imam uzasno bolne cicke , često mi se piški i tu i tam me zna zabolit trbuh kao da ću dobit.
Veselim se druženju s vama i zelim vam svima uredne trudnoće 🙂🥰
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Bok žene,
čekala sam da dobim menstruaciju ovaj mjesec trebala je stići 14.10 i onda sam trebala krenuti sa prvom ikad stimulacijom za IVF. No kasnila je 3-4 dana i prvo sam mislila da je od treme i uzbuđenja jer apsolutno se nisam nadala nicem s obzirom da je spermiogram od dečka loš. 4.ti dan kašnjenja sam napravila test s popodnevnim urinom kad ono pozitivan! Sok i nevjerica, reko sigurno sam nekaj sprckala dok sam ga radila. Iduće jutro napravim novi test kad ono opet pozitivan. Ja opet u nevjerici. Odem ja taj daj kasnije vadit betu, a ona 540!! Prvi pregled mi je tek 9.11. Treba izdržati do tad! A sutra idem vadit novu betu da vidim dal se povećava. Od simptoma imam uzasno bolne cicke , često mi se piški i tu i tam me zna zabolit trbuh kao da ću dobit.
Veselim se druženju s vama i zelim vam svima uredne trudnoće 🙂🥰
Wow cestitke, predivno 😍
Tvoje malo cudo te samo docekalo kad si se najmanje nadala 😍😊
To su klasicni simptomi rane trudnoce, i ja ih jos imam, 9 tjedana sam. Zelim ti skolsku trudnocu, uzivaj u svojim sretnim vijestima 😊
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Cure koje već imaju djecu, jel vama trbuh raste brže ovog puta?
Ajme ja se osjećam ko prvi puta u 5mj trudnoće a tek sam 8 + 6
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Pozdrav curke, isto se sramezljivo javljam zbog ruznije povijesti🙈
Danas sam 4+1, beta se pravilno dupla i vec mi se vidi mala gestacijska vrecica na uzv pa sam malo smirenija😊
Od simptoma imam bolne cice, obilniji mokri iscjedak, blage mucnine u navratima.
Po kalkulatoru mi termin izbacuje 25.06.🌸🫠
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Wow cestitke, predivno 😍
Tvoje malo cudo te samo docekalo kad si se najmanje nadala 😍😊
To su klasicni simptomi rane trudnoce, i ja ih jos imam, 9 tjedana sam. Zelim ti skolsku trudnocu, uzivaj u svojim sretnim vijestima 😊
Da, bome nas je iznenadilo kad smo se najmanje nadali! Hvala ti i tebi zelim svu sreću 💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji