Curke želim vam svima puno srece i uredne trudnoce ja vas napuštam na žalost bila je biokemijska trudnoća
Zao mi je ♥️♥️ samo jako dalje
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Curke želim vam svima puno srece i uredne trudnoce ja vas napuštam na žalost bila je biokemijska trudnoća
Zao mi je zbog gubitka ❤️
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
https://ibb.co/Wgx940B imam jos jedan od prije 4-5 dana
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Bokic curke 🤗
Dijana jako mi je zao, ali kao sto je rekla vec jedna cura ovdje stignes opet u ljetne bebice!❤️
Ja sam imala biokemijsku u srpnju sa 4t4d,
Sad sam trudna 8t3d po mjesecnici, termin mi je 22.05.
Bila sam na pregledu prije 2 tjedna i cula otkucaje srceka ☺️☺️ sljedeci pregled mi je za 8 dana u pon.
Od 6. tjedna su mi pocele mucnine koje su mi se javljale od jutra, pa prestane 1-2h pa se vrati i tako u krug. Povratila sam par puta, a prije par dana su mi skroz prestale. Grudi su mi bas narasle, i imam probadanja u njima kao sa 13 godina 😂
Drugih simptoma nemam.. u prvoj trudnoci su mi odjednom poceli menga bolovi, pa za par sati se pojavila svjeza krv i sve je samo otislo. I ja kao jos jedna cura ovdje sto je napisala jedva cekam 12-13 tjedan zbog psihicke sigurnosti, ali idemo dan po dan. Pratimo se, sretno nam 💕
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Da da tako je ali sam na žalost prije prokrvarila
Pa ja se nadam da ću vam se opet pridružiti 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Bokic curke 🤗
Dijana jako mi je zao, ali kao sto je rekla vec jedna cura ovdje stignes opet u ljetne bebice!❤️
Ja sam imala biokemijsku u srpnju sa 4t4d,
Sad sam trudna 8t3d po mjesecnici, termin mi je 22.05.
Bila sam na pregledu prije 2 tjedna i cula otkucaje srceka ☺️☺️ sljedeci pregled mi je za 8 dana u pon.
Od 6. tjedna su mi pocele mucnine koje su mi se javljale od jutra, pa prestane 1-2h pa se vrati i tako u krug. Povratila sam par puta, a prije par dana su mi skroz prestale. Grudi su mi bas narasle, i imam probadanja u njima kao sa 13 godina 😂
Drugih simptoma nemam.. u prvoj trudnoci su mi odjednom poceli menga bolovi, pa za par sati se pojavila svjeza krv i sve je samo otislo. I ja kao jos jedna cura ovdje sto je napisala jedva cekam 12-13 tjedan zbog psihicke sigurnosti, ali idemo dan po dan. Pratimo se, sretno nam 💕
Hvala puno na podršci a vama puno sreće želim 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Hvala vam 😊🥰
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Tako je,u nove pobjede 🥰
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Draga Dijana, jako mi je žao. Od srca Vam čim prije želim plusić
Da da tako je ali sam na žalost prije prokrvarila
Pa ja se nadam da ću vam se opet pridružiti 😊
Zao mi je dijana, ali ne tuguj brzo ces se ti nama ponovo pridruziti, sigurna sam.
Sortiraj odgovore
Najstariji