Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    20. Listopad 2023. 08:36

M-p, ja sam inace spavalica pa ne primjetim razliku previse😂😂 u kojem tjednu ces ti biti na prvom pregledu?
    .
    Elisaday, dobro dosla😊nadam se da se dugo druskamo tu🌸

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Teich56
    20. Listopad 2023. 08:36

ElisaDay

Pozdrav svima, evo jučer dobila + :) Gin. mi nema slobodnih termina do 2.11., računala sam od zadnje M bi trebala biti u petom tjednu :)

Čestitammm☺️🥰

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

ElisaDay
    20. Listopad 2023. 08:47

Martina1931

Hvalaaaa 🥰🥰🥰 Ovo mi je prva trudnoća, svašta čitam, upijam info, nadam se da će sve biti ok :D

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

ElisaDay
    20. Listopad 2023. 08:47

Teich56

ElisaDay

Pozdrav svima, evo jučer dobila + :) Gin. mi nema slobodnih termina do 2.11., računala sam od zadnje M bi trebala biti u petom tjednu :)

Čestitammm☺️🥰

Hvalaaaa 😍

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

M-P
    20. Listopad 2023. 08:50

Martina1931

M-p, ja sam inace spavalica pa ne primjetim razliku previse😂😂 u kojem tjednu ces ti biti na prvom pregledu?
    .

po onom kak oni gledaju kao zadnja M bi trebalo bit 7. Tj i 1 dan Ak oduzmem ta dva tjedna sto oni gledaju onda je to 5 tj i 1 dan.
    Ti i ja nismo neka velika razlika? Kak je tebi rekla .. vidjela sam da si ti napisala 4. Tj pa sad pretpostavljam da je to bez onih njihovih sto racunaju? 

Elisaday dobrodosla ♥️♥️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    20. Listopad 2023. 08:55

M-P

Martina1931

.

po onom kak oni gledaju kao zadnja M bi trebalo bit 7. Tj i 1 dan Ak oduzmem ta dva tjedna sto oni gledaju onda je to 5 tj i 1 dan.
    Ti i ja nismo neka velika razlika? Kak je tebi rekla .. vidjela sam da si ti napisala 4. Tj pa sad pretpostavljam da je to bez onih njihovih sto racunaju?

Elisaday dobrodosla ♥️♥️

Mislim da svi ginekolozi racunaju od prvog dana zadnje menge, jer se ne zna tocno kad je bila O. ja sam 4+2 sada prema tome..super, u 7tjednu bi se sve vec trebalo vidjeti😊
    Zadnji put sam isla 6+5 msm pa su se vec otkucaji tada culi..

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    20. Listopad 2023. 09:03

Je je ma znam da tak racunaju al si ja ovak pokusam izracunat koliko bi bilo posto znam kad je bila O .. mogu fulat za dan  pa ja to cist sebi racunam. 
    Pa da ja sam po zadnjoj danas 6 tj i 1 dan .. cekamo iducu subotu 😍🥰❤️❤️ 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

neverland
    20. Listopad 2023. 11:39

M-P

Je je ma znam da tak racunaju al si ja ovak pokusam izracunat koliko bi bilo posto znam kad je bila O .. mogu fulat za dan pa ja to cist sebi racunam.
    Pa da ja sam po zadnjoj danas 6 tj i 1 dan .. cekamo iducu subotu 😍🥰❤️❤️

Svakako računaš od prvog dana zadnje menstruacije, pogotovo ako su tako redovne. To ti je sve skupa 9 i nešto mjeseci (9,3 mislim, 40 tjedana).
    Čestitam i dobrodosle ☺️
    Ja se borim s mucninama iako su ovaj put malo blaze. Tj., nisu, ali se znam nositi s njima i preduhitriti pa mi je malo bolje vecinu dana. Sad recimo umirem u krevetu. Spavam tijekom dana otprilike 4 sata haha

Pijem prenatale i Mg direkt s B kompleksom. Prošli put sam imala jedan direkt u kojem je bilo dosta folne kiseline, taj mi je bio odličan. Pitajte u ljekarni. 

Martina1931
    20. Listopad 2023. 11:46

Jel uopce ima pravila kad te mucnine krecu? Zadnji put mi je tek u 8tt krenulo, a sad mi zna doci muka. Tipa sinoc u snu mi je mucnina bila tako jaka da sam mislila da cu se ispovracat.. a tek sam 4+2. 
    Msm nema veze, potpisala bih mucnine do kraja trudnoce da znam da ce sve biti ok, samo mi nekako rano😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Štamplica
    20. Listopad 2023. 12:05

Vidim da pišete o magneziju... meni privatna ginekologinja rekla kupiti neki u spreju. Svako jutro špricnem pod jezik - nisam ni znala da to postoji :)

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.