Jel uopce ima pravila kad te mucnine krecu? Zadnji put mi je tek u 8tt krenulo, a sad mi zna doci muka. Tipa sinoc u snu mi je mucnina bila tako jaka da sam mislila da cu se ispovracat.. a tek sam 4+2.
Msm nema veze, potpisala bih mucnine do kraja trudnoce da znam da ce sve biti ok, samo mi nekako rano😅
nema očito nikakvog pravila... meni prošlu trudnoću uvijek poslijepodne bila neka kao knedla u grlu i nakon ručka nisam mogla jesti, samo sam spavala, sad bi pojela sve što vidim. Nikakvu muku ja ne osjećam... što za kg nije dobro :)
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Curee..meni beta narasla na 1466🤗 mirnija sam malo ali cu svejedno zvat ginicku popodne da pitam za te smede točkice.
Ja bi također potpisala i mucnine i povraćanje i bolna leđa ma kaj god samo da je sve u redu.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Curee..meni beta narasla na 1466🤗 mirnija sam malo ali cu svejedno zvat ginicku popodne da pitam za te smede točkice.
Ja bi također potpisala i mucnine i povraćanje i bolna leđa ma kaj god samo da je sve u redu.
ne brini i meni se dva puta pojavile te tamnije točkice. Bitno da nije svježa krv, taj tzv. spotting je normalan u trudnoći... Ja sam imala jednom i u prvoj trudnoći
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Jeeeej, super beta😊😊😊❤️ jel ti se smanjio spoting?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I ja sam imala smeđe, svakako se javi dr., ali ja mislim da je to sve super s obzirom na betu 😃
Prvi put su krenule odmah, sad su malo kasnije. Mislim da nema pravila, bitno je da patimo u svakom slučaju 🤣
Jeeeej, super beta😊😊😊❤️ jel ti se smanjio spoting?
Jučer je bila ta 1 kapljica tijekom dana i jutros jedna. Za sad evo nema ništa fala bogu.
Umirile ste me kad vidim da je i kod ostalih bilo tako.🙏
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Super, trazi gin da ti da mozda utrogestane. On bi trebao zaustaviti bilo kakve spotinge☺️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam imala smeckasti spoting na dan kad sam trebala dobiti mengu, samo jedno brisanje na wcu i prestalo je. Gin mi je rekla da je to od implatacije.
Jel svjeza krv u pitanju ili? Javi betu dns🙏🩷
Nije svjeza, bas je ono tamnosmeđa i doslovno jedna točkica jucer i jedna preko noći sad. Meni je danas 6.ti dan kasnjenja menge.
Ja tocno znam dan kad se primilo jer pratila sam trakicama ovulaciju, pozitivna je bila 30.9. I tad smo imali odnos. 😁 Nadam se da je neka kasnija implatacija. U svakom slučaju cu zvat ginicku popodne i pitat.
Ne nego ti je od implatacije tek nekoliko dana poslije ili tjedan cak se tek vidi na gacicama pa je krv smedkasta😊ne brini sve ok
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Je je ma znam da tak racunaju al si ja ovak pokusam izracunat koliko bi bilo posto znam kad je bila O .. mogu fulat za dan pa ja to cist sebi racunam.
Pa da ja sam po zadnjoj danas 6 tj i 1 dan .. cekamo iducu subotu 😍🥰❤️❤️
Ajme zar vec😁😁😁kako dani idu💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Je je ma znam da tak racunaju al si ja ovak pokusam izracunat koliko bi bilo posto znam kad je bila O .. mogu fulat za dan pa ja to cist sebi racunam.
Pa da ja sam po zadnjoj danas 6 tj i 1 dan .. cekamo iducu subotu 😍🥰❤️❤️
Ajme zar vec😁😁😁kako dani idu💛
Mareeee, kad si ti rodila u 2022.?
2022. april baby girl M.
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Sortiraj odgovore
Najstariji