Kuzim ja to. Samo sto ja dosta jos dobijem na ruke 😅
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutrooo… Haha, znaci i vi imate takve snove… otkad sam saznala da sam trudna sanjam svaku vecer neke čudne snove 😂
Sto je to trudnički dopust? Pokušala sam googlati ali i dalje ne kužim
Manu, predivan san…:)
Ja sam isto vec par puta sanjala da dojim i mazim se sa bebarom, a inace me dojenja najvise strah od svega (vise od poroda cak😂) i bas je neki mio osjecaj 🥰
Čega te strah kod dojenja? 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jutrooo… Haha, znaci i vi imate takve snove… otkad sam saznala da sam trudna sanjam svaku vecer neke čudne snove 😂
To nisu komplikacije ili? Znam da za komplikacije ne može iznositi vise od cca 4200 kn
Trudnicki dopust je dopust za zene koje rade u uvjetima rada koje mogu biti stetni za njeno zdravlje ili zdravlje djeteta. Pravo na to imaju tipa zene u zdravstvu, tete u vrticima npr jer su izlozene infekcijama isl. Ja radim u zoni zracenja i odobren mi je dopust, iako su me mogli tipa staviti na salter ili administraciju. Tako da sam bas zahvalna na tome jer ne bih mogla raditi ovakva svakako :)
.
Imam puno fibroadenoma u dojkama i bojim se da ce mi dojenje biti jako bolno i da cu imati problema s tim opcenito😬
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
To nisu komplikacije ili? Znam da za komplikacije ne može iznositi vise od cca 4200 kn
Ne, to nisu komplikacije. Cek pokazat cu dio dopusta. I kako mi stoji u odobrenju
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala ti puno Martina, to uopće nisam znala. Tko mi to mora odobriti, ustanova?
Hvala ti puno Martina, to uopće nisam znala. Tko mi to mora odobriti, ustanova?
Da, ravnatelj ustanove u prinicpu.
Mene su poslali na medicinu rada, da dr da svoje misljenje. On je napisao da sam privremeno nesposobna za rad u zoni zracenja te rada sa covid i tuberkuloznim pacijentima. Podnijela sam zamolbu sa potvrdom gin da sam trudna te to misljenje od medicine rada. Cekala sam nekih 10ak dana da mi potvrde to
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hej cure bok...ja sam sanjala da sam rodila curicu😁
Ni meni se tak neda ic na posao, bas mi je tlaka jer sam preumorna i nemam volje ni motivacije za nista...al s obzirom da nemam mučnine i da se osim umora relativno dobro osjećam blesavo bi bilo da ne radim i ne primam punu plaću. Tješim se da cu izdržati nekako pa ak mi bas full dopizdi tražit čuvanje trudnoce😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji