Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    13. Studeni 2023. 12:08

Kuzim ja to. Samo sto ja dosta jos dobijem na ruke 😅

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Freya1
    13. Studeni 2023. 12:32

Jutrooo… Haha, znaci i vi imate takve snove… otkad sam saznala da sam trudna sanjam svaku vecer neke čudne snove 😂
    Sto je to trudnički dopust? Pokušala sam googlati ali i dalje ne kužim 

Perpetua
    13. Studeni 2023. 12:37

Martina1931

Manu, predivan san…:)
    Ja sam isto vec par puta sanjala da dojim i mazim se sa bebarom, a inace me dojenja najvise strah od svega (vise od poroda cak😂) i bas je neki mio osjecaj 🥰

Čega te strah kod dojenja? 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Freya1
    13. Studeni 2023. 12:41

Freya1

Jutrooo… Haha, znaci i vi imate takve snove… otkad sam saznala da sam trudna sanjam svaku vecer neke čudne snove 😂

To nisu komplikacije ili? Znam da za komplikacije ne može iznositi vise od cca 4200 kn 

Martina1931
    13. Studeni 2023. 12:43

Trudnicki dopust je dopust za zene koje rade u uvjetima rada koje mogu biti stetni za njeno zdravlje ili zdravlje djeteta. Pravo na to imaju tipa zene u zdravstvu, tete u vrticima npr jer su izlozene infekcijama isl. Ja radim u zoni zracenja i odobren mi je dopust, iako su me mogli tipa staviti na salter ili administraciju. Tako da sam bas zahvalna na tome jer ne bih mogla raditi ovakva svakako :)
    .
    Imam puno fibroadenoma u dojkama i bojim se da ce mi dojenje biti jako bolno i da cu imati problema s tim opcenito😬

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    13. Studeni 2023. 12:44

Freya1

Freya1

To nisu komplikacije ili? Znam da za komplikacije ne može iznositi vise od cca 4200 kn

Ne, to nisu komplikacije. Cek pokazat cu dio dopusta. I kako mi stoji u odobrenju 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    13. Studeni 2023. 12:47

https://ibb.co/QX694dH

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Freya1
    13. Studeni 2023. 12:53

Hvala ti puno Martina, to uopće nisam znala. Tko mi to mora odobriti, ustanova? 

Martina1931
    13. Studeni 2023. 13:02

Freya1

Hvala ti puno Martina, to uopće nisam znala. Tko mi to mora odobriti, ustanova?

Da, ravnatelj ustanove u prinicpu.
    Mene su poslali na medicinu rada, da dr da svoje misljenje. On je napisao da sam privremeno nesposobna za rad u zoni zracenja te rada sa covid i tuberkuloznim pacijentima. Podnijela sam zamolbu sa potvrdom gin da sam trudna te to misljenje od medicine rada. Cekala sam nekih 10ak dana da mi potvrde to

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Teich56
    13. Studeni 2023. 13:05

Hej cure bok...ja sam sanjala da sam rodila curicu😁 
    Ni meni se tak neda ic na posao, bas mi je tlaka jer sam preumorna i nemam volje ni motivacije za nista...al s obzirom da nemam mučnine i da se osim umora relativno dobro osjećam blesavo bi bilo da ne radim i ne primam punu plaću. Tješim se da cu izdržati nekako pa ak mi bas full dopizdi tražit čuvanje trudnoce😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.