Jutro cure 🤗 moram podijelit s vama svoj san. Dojim bebu, dragi je tu, a ja opet trudna 😂 pretpostavljam jer i u snu znam da sam trudna, ali to je zaista bio najljepsi osjecaj ikad...probudila sam se presretna i ispunjena. I da, u snu sam savrseno znala kako se namjesta beba, bila sam pravi profesionalac a beba cucla ko velika 😂🙈🙈🙈 sad jos vise jedva cekam!
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Evo mene u ove kasne sate prvi put primila mucnina,loše mi je a ne mogu povraćati,mislim da bi mi lakše bilo da to izbacim 😅
Meni je zadnjih par dana bilo blago mučno, i to isto isključivo navečer prije spavanja 😄 Pa da znaš bar da nisi sama. Makar sad opet dan-dva nije, očito mučnina nije jedan od mojih glavnih simptoma trudnoće. I dalje si milijun puta dnevno pipam sise i provjeravam jesu li još bolne/osjetljive, jedino me to drži 🙈 A sjećam se i u prvoj trudnoći da su mi ta 2-3 tjedna prije 12tt bila nervozna na neki posebni način, kao, prošao je onaj sam početak kad je sve još skroz nestvarno, navikneš se nekako da si trudna, a opet, nisi još stigla do tog famoznog kraja prvog tromjesečja (makar nažalost nema ni tad garancija, ali opet, nekako je to ipak mali milestone). A ništa, sad nekako proći i kroz te tjedne pomalo. Pa onda i sve ostale :D
Za OGTT mogu isto reći da meni srećom nije uopće strašna pretraga, ali ja to pripisujem svojoj ovisnosti o slatkom 🙈 Mislim da je moj organizam baždaren na tako slatke stvari pa mi nije ni problem popiti (nije da mi je baš *fino*, ali nije strašno), a nije mi uglavnom bilo ni muka.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Manu preslatko 🥰🥰
Ja sam lijepo dosla na posao, i sad mi se ocu sklapaju kolko sam umorna .. najrade bi legla spavat 😨 uzas .. sve nest gledam da odem sto prije doma 🙈
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Manu, predivan san...:)
Ja sam isto vec par puta sanjala da dojim i mazim se sa bebarom, a inace me dojenja najvise strah od svega (vise od poroda cak😂) i bas je neki mio osjecaj 🥰
Sve smo u istoj gabuli onda, i ja sam krepana iako ne radim neg sam na dopustu. Uopce ne mogu ni zamisliti vama koje idete na posao u ovakvom stanju 😆 skidam kapu
Meni je zeludac kao malo bolje, u zadnja 2 dana sam po jednom samo povratila iako mi je uzasno mucno vecinu dana al sam sretna bar sto je povracanje stabilnije postalo ili sam naucila neke trikove kao npr manje jesti, jesti odmah u krevetu krekere da preduhitrim prvo riganje isl 🤭
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
To ti je normalno u trudnoci …ako ti nista ne pomogne imas eva/qu cepice za trrudnice bez ikakvih kemija meni su neki dan pomogle ja opcenito imam problema s tim a u trudnoci grozno …
Jesu na recept ili?
Ne ...8 e su u ljekarni
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Joj malo ti i zavidim.. bas bi htjela taj osjecaj da ujutro je moram na posao 🤣 al dobro sta je tu je.. cak mi je okej ako idem sam na posao ali ak se ranije probudim i nesto jos obavljam prije to mi je uzas .. budem jako umorna :/ .. al dobro izdrzat cu jos 4 sata
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Joj malo ti i zavidim.. bas bi htjela taj osjecaj da ujutro je moram na posao 🤣 al dobro sta je tu je.. cak mi je okej ako idem sam na posao ali ak se ranije probudim i nesto jos obavljam prije to mi je uzas .. budem jako umorna :/ .. al dobro izdrzat cu jos 4 sata
Ti radis u zdravstvu jelda? Znas da bi trebala zakonski imat pravo na trudnicki dopust?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Znam znam .. al ja ti radim kod privatnika pa bi iskreno sto vise mogu ostala na placi koju imam.. jer ne moram ti ni pricati kak ide s placom .. dio dio.. pa mi se to bas ne svida.. a imace nije da je nesto fizicki pa onda ajde .. samo sam ljena 😅😅
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Znam znam .. al ja ti radim kod privatnika pa bi iskreno sto vise mogu ostala na placi koju imam.. jer ne moram ti ni pricati kak ide s placom .. dio dio.. pa mi se to bas ne svida.. a imace nije da je nesto fizicki pa onda ajde .. samo sam ljena 😅😅
Kuzim, ali trudnicki dopust je puno placen :)
Na osnovu prosjeka zadnje 3 place su mi izracunali, tako da u principu ne radim a primam punu placu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji