Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ITM
    13. Studeni 2023. 07:57

Mareeeee

bopsich

Jutro svima 😊

Mare žao mi je za mučnine, nadam se da će brzo proći. Ajde barem ne moraš na posao..
    Neverland da, meni je TSH 3,6. Ja sam u Zadru tako da bi taman na kraj trudnoće došla na red kod endokrinologa, pa sam se naručila privatno u poliklinika u kojoj radi doktorica koja je inače i u bolnici..
    .
    Inače, taman sam na OGTT-u. Čekam drugo vađenje krvi. Ne znam što da mislim o ovoj pretrazi 🙈 Ogromna čaša te vode s fruktozom. Prvu polovicu sam popila bez problema, a s ovom drugom polovicom sam se dobro namučila. Bilo je 2-3 puta hoću li povratiti ili ću uspjeti nekako zadržati.. Uglavnom, jedva čekam da prođe još sat ipo vremena da mogu nešto pojesti i popiti..😅

Vec su te poslali na ogt …ja jos nisam dobila…joj meni je bilo uzas u prvoj trudnoci bilo je i trudnica koje su povracale pa moraju nalaz ponavljat

Jutro, cure! ☺️

Mene ginekologica još nije poslala ni na jedne pretrage. Kks sam vadila u 5.mjesec kad sam počela planirati trudnoću...
    Prijateljica mi je rekla da se pretraga za šećer radi u kasnijoj trudnoći, sad mi ništa nije jasno... Zašto je neke od vas već poslalo na tu pretragu?

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

bopsich
    13. Studeni 2023. 08:11

A već su me poslali jer mi je šećer bio 5.5. Ali ja sam se sjetila sinoć da je moguće da mi je to i od estrofema koji uzimam već 3 mjeseca, a u njemu je laktoza koja je zapravo mliječni šećer 🤷‍♀️ A možda i nije.
    A ja se trudim da ne povratim, ali sad mi je već baš loše i sve teže za izdržati. Izvadila sam i drugi put krv. Još jednom i gotovo.  

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Martina1931
    13. Studeni 2023. 08:15

Jutro svima🤗
    Ni mene jos ne salje na neke pretrage osim kks zbog heparina. Ali ja sam bas frisko radila hrpu stvari zbog spontanih pa mislim da je radi toga.
    Znaci ak secer bude iznad koliko te onda salju za dalje? 5,1?
    Meni je zadnji put u trudnoci 5,0 bio🤦‍♀️
    Jel zna netko od kad do kad se moze ic vadit krv u prilaz baruna filipovica?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    13. Studeni 2023. 08:21

Meni je secer na zadnjoj pretrazi bio 5 s tim da sam to jutro pojela veliki kolac🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    13. Studeni 2023. 08:32

Žene, je li koja od vas imala problema sa zatvorom? U 8.sam tjednu i zadnjih par dana se osjećam užasno, imam mučnine iako još nisam povraćala, a muči me i zatvor. Pijem Donat, jedem vlakna, ništa. Boli me u crijevima ali jednostavno ne mogu na WC. Kako si pomoći?

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

M-P
    13. Studeni 2023. 08:33

Mareeeee

Meni je secer na zadnjoj pretrazi bio 5 s tim da sam to jutro pojela veliki kolac🤣🤣🤣

Mareee 😅😅😅😅😅
    Mene isto jos ne salje .. rekla mi je da cu to kasnije ici .. ne znam koji tocno tj .. 20 i neki 🥹
    Ja sam odnijela urin na urinokulturu, obavila hzzo i sad idem na posao. 

Bopsich ja isto mislim da te zato salje.  Nadam se samo da neces to morat jos jednom kasnije prolazit. 
    Izdrzi jos jedno vadenje. Bas je fuj ta pretraga majko mila 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    13. Studeni 2023. 08:35

ElisaDay

Žene, je li koja od vas imala problema sa zatvorom? U 8.sam tjednu i zadnjih par dana se osjećam užasno, imam mučnine iako još nisam povraćala, a muči me i zatvor. Pijem Donat, jedem vlakna, ništa. Boli me u crijevima ali jednostavno ne mogu na WC. Kako si pomoći?

😣😣 ja nemam za sada ali meni uvijek pomogne kamilica 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Hellobaby
    13. Studeni 2023. 08:43

Baš sam išla pogledati nalaze iz prošle trudnoće (imam na mailu). Šećer je bio 3.3, a tsh 1.27. 
    OGTT sam radila sa 25tt. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    13. Studeni 2023. 09:35

ElisaDay

To ti je normalno u trudnoci ...ako ti nista ne pomogne imas eva/qu cepice za trrudnice bez ikakvih kemija meni su neki dan pomogle ja opcenito imam problema s tim a u trudnoci grozno ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    13. Studeni 2023. 09:47

Mareeeee

To ti je normalno u trudnoci …ako ti nista ne pomogne imas eva/qu cepice za trrudnice bez ikakvih kemija meni su neki dan pomogle ja opcenito imam problema s tim a u trudnoci grozno …

Jesu na recept ili?

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.