Dobila sam doktoricu, odmah me zvala da dođem. Na ultrazvuku se još ne vidi ništa, samo zadebljanje endometrija. Poslala me sutra i u ponedjeljak vaditi betu i u pon kontrola kod nje pa ćemo vidjeti što dalje. Do daljnjeg sam na bolovanju. Kaže da je vjerojatno implantacija. Dobila sam Duphastone i mirovanje.
Martinačestitaaam 🎉🎉
Bit će sve dobro... Samo pij terapiju, pokušaj se ne stresirat i miruj. Preporučujem ti Netflixove serije od par sezona, brže prođe dan 😂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Tea mozda ti je sad od stresa skocio tlak.. najvaznije je da su otkucaji tu. ❤️ fokusiraj se na to. Na ultrazvucima u trudnoci na kojima sam ja dosad bila svaki put je na ekranu bio prikazan procijenjeni tjedan trudnoce, a na njenom ekranu ne? Kakav joj je to ultrazvuk? A svakako to doktorica treba znati procijeniti i odgovoriti. U svakom slucaju sve ces saznati u subotu, dotad se pokusaj opustit, kad te krene prat lose razmisljanje disi duboko i smiri se za svoju bebu ❤️ ona je tu 🤗 I bit ce sve ok. Ovako ti nije znala reci, a cak i da je rekla nesto lose ne mora znaciti da je u pravu i uvijek je dobro potrazit drugo misljenje.
Martina cestitam na dobrom pregledu, sad se lakse povraca zar ne 😂❤️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Cure… Evo da se javim… Dakle umrijet cu od zabrinutosti.
Naime, ako se sjećate prošli put kad sam bila na pregledu 6+3 nije se vidio plod vec samo gv. Danas se vidi plod i ima otkucaja!💜
No doktorica kaze da je plod manji nego sto bi trebao bit a da gv normalno raste i veca je malo u odnosu na plod. Isto tako da otkucaji su malo slabiji nego što bi trebali biti. Ja pitam jel moguće da je manja beba ak je možda ovulacija bila kasnije, kaže ona pa neznam nisam sigurna. Onda ju pitam kolika bi to bila trudnoća u odnosu na veličinu ploda, isto mi nije znala odgovoriti… I sad vrti ona s tim štapom u meni i pokusava skuzit kaj se dešava nije sigurna u nista…dal citiram: mozda je los aparat uzv-a, dal zbog mog disanja, dal zbog crijeva, dal zbog sjena se ne vidi najbolje al kao zabrinuta je no ne zeli me plašiti. S obzirom da decko ima los spermiogram brine ju da nije slučajno neki los spermij oplodio jajnu stanicu. Dala mi je uputnicu da napravim uzv u bolnici pa da joj se onda javim.
I da, pitala me dal ima blizanaca u familiji, tata mi je blizanac. Mozda je pomislila da je manja beba jer su mozda blizanci, al opet nije nis komentirala.
Ja sam inace 20.11. naručena kod privatne svoje doktorice al sam ju zvala odmah nakon pregleda i molila dal me može primit ranije jer necu moc izdržat jos 10 dana od brige. Tak da ce me primit u subotu ujutro. Imaju bolje aparate pa se nadam da ce se bolje vidjet.
Naravno da sam cmoljila cim sam izasla iz ambulante.
E i da.. opet imam povišeni malo tlak 140/98 iako sam cijeli zivot teška niskotlakasica pa mi je sestra rekla da si mjerim doma tlak 3 put dnevno i zapisujem.
Svakako trazi drugo misljenje jer ak ona nezna odgovore na tvoja pitanja tko bi drugi trebao zbatbpa to joj je posao... svasta...
Svakako se opusti maksimalno💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure.. evo da javim da se kod mene na žalost ne čuje 💔 danas je 7+1 po ZM, a trudnoća je za 5+4.. s obzirom da imam redovite cikluse i da nemam poima kad je ovulacija, dr veli da na žalost ništa pd trudnoće jer je plod jedva 3 mm... U utorak idem u bolnicu na kontrolni uzv i dalje de dogovaramo oko načina prekida... Iako nisamo planirali više djece i ova treća trudnoća nas je iznenadila i znam da je ovdje vjerojatno riječ o nekoj lromosomskoj greški... Tužna sam...
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Cure.. evo da javim da se kod mene na žalost ne čuje 💔 danas je 7+1 po ZM, a trudnoća je za 5+4.. s obzirom da imam redovite cikluse i da nemam poima kad je ovulacija, dr veli da na žalost ništa pd trudnoće jer je plod jedva 3 mm… U utorak idem u bolnicu na kontrolni uzv i dalje de dogovaramo oko načina prekida… Iako nisamo planirali više djece i ova treća trudnoća nas je iznenadila i znam da je ovdje vjerojatno riječ o nekoj lromosomskoj greški… Tužna sam…
Baš mi je žao. 🫂🫂🫂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure.. evo da javim da se kod mene na žalost ne čuje 💔 danas je 7+1 po ZM, a trudnoća je za 5+4.. s obzirom da imam redovite cikluse i da nemam poima kad je ovulacija, dr veli da na žalost ništa pd trudnoće jer je plod jedva 3 mm… U utorak idem u bolnicu na kontrolni uzv i dalje de dogovaramo oko načina prekida… Iako nisamo planirali više djece i ova treća trudnoća nas je iznenadila i znam da je ovdje vjerojatno riječ o nekoj lromosomskoj greški… Tužna sam…
A pricekaj jos onda dodatni pregled za svaki slucaj, nikad ne znas..stvarno mi je zao 😔 normalno da si tuzna, to je tvoja beba ❤️
Ja se ipak nadam da ces nam se javiti u utorak da je sve super🤞❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Saljem ti veliki zagrljaj! ❤️
1 u 4 trudnoce se tako zavrsava, no sigurno je cesce jer se ne mogu svi spontani registirati. Jako mi je zao. Sto reci nego budi jaka za svoje dvije bebice, i buducu naravno ako budes zeljela. Daj svom tijelu i umu vrijeme da zali, odmori i da se regenerira. Nasa zenska tijela su cudo. Budi jaka i ne daj se 🩷
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Bas mi je zao 😔
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Teich, koliku ti mjeri trudnocu danas?
Mjeri mi 7+6...(po mojoj ovulaciji je 5+4).
manu11 hvala na riječima ohrabrenja💜. Što se tice tlaka prosli put mi je bio ok, ovaj put sam se zurila uz stepenice i odma usla u ambulantu pa i ja vjerujem da je od toga.
Tocka_tockica neopisivo mi je žao, drži se🌺💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jel se vidi plod ili jos ne? Meni je po uzv 5+3 bilo jučer i plod je 2.3mm. Jednostavno je kasnija oplodnja, a meni je i s prvom curicom kasnilo za tjedan dana, a sve je bilo uredno. Ja ti želim da ipak bude sve dobro na uzv u bolnici ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji