Ajme cure, ja sad umirem od straha. Upravo sam otišla na wc i vidjela sam smećkasti iscjedak s malo krvi. Znam da se ne bih trebala skroz brinuti budući da mi je u prvoj trudnoći bilo puno jače i baš svježa krv, ali baš je teško to vidjeti. Danas mi doktorica radi popodne pa se nadam da će me moći primiti
Probaj se smiriti koliko mozes, koji si ti tjedan? Jel imas terapiju ikakvu doma ,utrice isl?
Ja bih se dr samo nacrtala ispred vrata, msm da na svim vratima doktora pise da se hitni pacijenti ne narucuju..tako da, briga te
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ajme cure, ja sad umirem od straha. Upravo sam otišla na wc i vidjela sam smećkasti iscjedak s malo krvi. Znam da se ne bih trebala skroz brinuti budući da mi je u prvoj trudnoći bilo puno jače i baš svježa krv, ali baš je teško to vidjeti. Danas mi doktorica radi popodne pa se nadam da će me moći primiti
Probaj se smiriti koliko mozes, koji si ti tjedan? Jel imas terapiju ikakvu doma ,utrice isl?
Ja bih se dr samo nacrtala ispred vrata, msm da na svim vratima doktora pise da se hitni pacijenti ne narucuju..tako da, briga te
Imam duphastone doma, ali sam na poslu sada. Poslala sam mail doktorici, a ako ne odgovori zvat ću u pol 2 kad krenu raditi
06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda
Hjooooj, svatko tko je imao ikakav takav iscjedak zna taj strah 🫂🫂🫂
Nema se što drugo reći osim da držim fige da te doktorica primi i smiri onim što ti kaže/vidi 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
SIMT slažem se sa Martinom!
Ja trudnoću vodim privatno samo zbog takvih stvari jer je moja neozbiljna. Što se tiče prošle trudnoće ni vidjela me nije već mi je samo pustila uputnicu za TA.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Simt nadam se da ce sve biti dobro, vjerujem da nije nista strasno. Nazovi ju ili sto kazu cure samo dodi.. nemoze te odbiti…
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja sam svojoj ginicki (dom zdravlja) vise puta znala doci pred vrata , nenajavljeno kad mi je bilo bas hitno.
Nikad, al nikad me nije odbila..i tad nije bila uopce trudnoca u pitanju
Imas pravo na to, drzimo fige da je sve ok❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ako te ne primi ginekologica, uvijek možeš na hitni prijem ili privatno... Ja sam otišla čim sam ga primjetila privatno na pregled..
Taj smećkasti iscjedak imam već 5 tjedana zbog hematoma. Dobila sam terapiju duphastonom uz mirovanje.
Evo na današnjem pregledu hematoma više nema 🎉🎊
Samo bez panike, bit će sve dobro 🙏🤞
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Ako te ne primi ginekologica, uvijek možeš na hitni prijem ili privatno… Ja sam otišla čim sam ga primjetila privatno na pregled..
Taj smećkasti iscjedak imam već 5 tjedana zbog hematoma. Dobila sam terapiju duphastonom uz mirovanje.
Evo na današnjem pregledu hematoma više nema 🎉🎊
Samo bez panike, bit će sve dobro 🙏🤞
Ti i ja se pratimo bas smo blizu😊... jel sve bilo ok na pregledu nisam uspjela popratit? Moj je tek 21.11
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imam duphastone doma, ali sam na poslu sada. Poslala sam mail doktorici, a ako ne odgovori zvat ću u pol 2 kad krenu raditi
Javi se i samo smireno💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo meneeeeee sa pregleda🤗
Sve suuper, narasli smo na 1,1cm vec🙈 predivan osjecaj, zaboravila sam na mucnine i svako povracanje 😊😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji