Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SIMT
    09. Studeni 2023. 19:07

Freya1

SIMT

Sad mi je počela i svježa krv ići, tako da pretpostavljam da je biokemijska.. svakako ću sutra ići izvaditi betu, ali ne nadam se previše

Hoćeš se javiti u hitnu ginekolosku?

Ma neću, nemaju kaj.. Duphastone imam, već sam popila 4 komada odmah, ostaje sada samo čekati. Nemaju mi kako pomoći na hitnoj

06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda

• Freya1
    09. Studeni 2023. 19:45

SIMT

Freya1

SIMT

Sad mi je počela i svježa krv ići, tako da pretpostavljam da je biokemijska.. svakako ću sutra ići izvaditi betu, ali ne nadam se previše

Hoćeš se javiti u hitnu ginekolosku?

Ma neću, nemaju kaj.. Duphastone imam, već sam popila 4 komada odmah, ostaje sada samo čekati. Nemaju mi kako pomoći na hitnoj

a znam da... ja se stvarno iskreno nadam da ce sve biti dobro... drzim fige 

neverland
    09. Studeni 2023. 19:50

Žao mi je cure. Baš me rastužilo. Budite jake!

neverland
    09. Studeni 2023. 19:51

Je li koja imala loše nalaze urina? 

Mareeeee3112
    09. Studeni 2023. 20:10

neverland

Ak su ti 2 stavke mrvu povisene to je normalno u trudnoci nemoj da te to bedira i pogotovo ak nisi dala prvi urin ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

neverland
    09. Studeni 2023. 20:30

Mareeeee

neverland

Ak su ti 2 stavke mrvu povisene to je normalno u trudnoci nemoj da te to bedira i pogotovo ak nisi dala prvi urin …

Nisam, zaboravila sam na urin, mokrila pa za 10 min opet u čašicu. Sad moram ponoviti jer nalaz pokazuje upalu. Znači, da se ne brinem? Najgore je što sad kad vrtim film imam neke simptome (ništa ne peče hvala bogu), a pripisivala sam to trudnoci 

Hellobaby
    09. Studeni 2023. 20:55

SIMT baš sam tužna kad sve ovo čitam 😪 
    To me sve vrati u realnost i javi se ogroman strah od pregleda koji je u utorak!

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

M-P
    09. Studeni 2023. 21:03

Ej curice, uff koliko poruka… jako mi je zao zbog ovih tuznih .. simt zelim ti svu snagu svijeta i dalje se nadam da ce sve biti dobro. 💗💗💗💗💗💗

Teich MOLIM TE ko Boga idi privatno. Ja tu zenu nemogu jednostavno .. ne znam evo sta bi rekla. Majko mila.. ali sve je mozda ako .. a mozda je ovo .. meni se nekako cini da ona uopce ne zna gledati nit sta gleda … u biti vidim da si rekla da ces ici privatno i dobro si odlucila .. 
    ja uopce nemam povjerenje u nju. Em sto mi je rekla da cekam i zovem ovaj tj sestru za uputnice pa kad sam nazvala ovaj tj sestra mi je rekla a joooj ja se nekuzim bas na zamijeni sam pa jel mozete poslat doktorici mail. Na sta sam opet poslala doktorici mail da ju molim da mi puste uputnice a ona kaze pa ja sam to vec prosli tj pustila nakon naseg razgovora .. eto jednostavno nisam ni krenila kod nje vec nemam povjerenja .. strah me da ce me uplasit bezveze.. 
    ti se pokusaj ne zivcirati 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    09. Studeni 2023. 21:08

neverland

Mareeeee

neverland

Ak su ti 2 stavke mrvu povisene to je normalno u trudnoci nemoj da te to bedira i pogotovo ak nisi dala prvi urin …

Nisam, zaboravila sam na urin, mokrila pa za 10 min opet u čašicu. Sad moram ponoviti jer nalaz pokazuje upalu. Znači, da se ne brinem? Najgore je što sad kad vrtim film imam neke simptome (ništa ne peče hvala bogu), a pripisivala sam to trudnoci

Ja ti imam , zapravo nije povisena jedna stavka nego je tocno na gornjoj granici pa oni to odmah stave pod H .. 
    dosli su mi nalazi krvi .. poviseni su mi leukociti jako malo to kaze da je u trudnoci normalno da su malo poviseni i jos jedna stavka za minimalno i to mi kaze da je okej .. nista strasno .. ovo sto je meni na urinu na graniici mi je rekla da moze biti i od dehdracije.. odnosno da pijem malo vise tekucine. Ja popijem 2 litre ali zadnja dva tri dana manje jer mi je uzasno mucno .. 
    tsh mi je 1,9 
    I glukoza mi je dobra .. 
    iskasapila mi je ruku, vena jadna sva natekla , povraca mi se cim si pogledam ruku.. kad budem isla na transfuzijsku za krvnu grupu bome cu im rec da bodu u drugu ruku.. cim me ubola znala sam da ce bit kaos kasnije .. nemogu ruku podic. Kaze doktorica da se to kaze da je vena malo pukla. Proci ce ali bolit ce malo ruka .. eto .. nitko njezan prema meni a ja bas osjetljiva u zadnje vrijeme hahahahahahha .. 😅

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    09. Studeni 2023. 21:10

Tocka_tockica

Curke, hvala vam na lijepim riječima.. nisam odustala ali svjesna sam da od ove trudnoće ništa jer sam još na početku bila kod privatnika koji mi je potvrdio gv žv i eo i kao izmjerio plod od 1,2 mm, tako tako da je u dva tjedna manje od 2 mm narasao. .i nema tu više puno filozofije… Vama svima želim školske trudnoće i lagane porode kakve sam ja imala nakon kojih dam doslovno odšetala s ruksakom na leđima iz rađaone… Želim vam uživanje u trudnoći i da sve bude po ps-u.. puse svima i do neke druge prilike..

Jako mi je zao .. nadam se da ipak nekako postoji nada da je sve okej … saljem ti velikiii 🫂💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.