SIMT jako mi je žao 😔❤️ Nadam se da ćeš nam se što prije ovdje vratiti 🫂
..
Htjela sam vas pitati koji magnezij uzimate, još nisam počela s tim, a svakako bi trebala. Inače pijem samo Novalac i računam da je sve ostalo unutra što je potrebno..

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jel mislite da bi bilo ok krenuti sa infuzijom ak imam znakove dehidracije? Osjecam konstantnu zedj danima, usne su mi ispucale , krenule su mi vrtoglavice i specificna glavobolja kad ne pijem dovoljno tekucine…nisam pametna🥺
Obavezno se barem javi liječniku, pa da vidiš što će ti reći, ali mislim da po ovome što opisuješ zbilja trebaš infuziju..

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ja pijem novalac i magnezij sumece od naturala.
I jakoo mi je ponogao s grcevima jer su mi znaoi bit bas ruzni onako. Tipa vozim i onda me uhvati grc i nemogu se pomaknit pa me onda i panika uhvati jer nije bas ugodno u voznji . Onda mi je pomogao preko dana al bi me nocu probudilo da ne uhvati pa sam zakljucila da mi se to nocu nikak ne svida . Tako da sad malo izbjegavam auto 😂 pijem ga prije spavanja i preko noci nemam grceve. U danu me zna uhvatit al ne tak jako. Stanem i cekam da prode.
Martina daj si odi da ti daju bit ce ti lakse .. moja seka je povracala cijelu trudnocu bas jako, gubila na kilazi i onda kad je krenila na te infuzije bilo joj je stvarno bolje.
Hellobaby joj mogu misliti .. ja stalno pricam svima svojima svoja stanja 😂 ali da su od decka tako cudni i ja bi sutila. Zapravo mislim da bi uvijek rade presutila i sacuvala se od nebitnih komentara. Mene umor zna uhvatit popodne al kad radim onda nemogu odspavat. Pa zaspem vec oko 9,10

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure, imala sam 10 stranica za pročitati.
Baš mi je žao zbog ovih krvarenja, ali kako je netko napisao ja sam ostala odma trudna nisam bi dobila menstruaciju između. I moja prva trudnoća je izgubljena pa druga uredna, pa izgubljena i nadam se da će sad ova biti uredna ❤️
Inače uzasno mi je mučno cijele dane, jos sam počela kašljati jako.
Jučer navečer sam napravila sarmu i jedva čekam ju jesti danas iako ću crknuti od muke nakon toga..
Nego jel imate vi odnose sa mužem? 🤣 Mi nismo imali kako sam imala onaj jedan dan malo smeđi iscjedak, a sad je dr rekao na pregledu da nemam nikakve zabrane zasad jer je sve ok.. Tak da smo ovu noć u polusnu obavili bračnu dužnost nikad više uživala nisam makar mi se povraćalo🤣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hej cure, imala sam 10 stranica za pročitati.
Baš mi je žao zbog ovih krvarenja, ali kako je netko napisao ja sam ostala odma trudna nisam bi dobila menstruaciju između. I moja prva trudnoća je izgubljena pa druga uredna, pa izgubljena i nadam se da će sad ova biti uredna ❤️
Inače uzasno mi je mučno cijele dane, jos sam počela kašljati jako.
Jučer navečer sam napravila sarmu i jedva čekam ju jesti danas iako ću crknuti od muke nakon toga..
Nego jel imate vi odnose sa mužem? 🤣 Mi nismo imali kako sam imala onaj jedan dan malo smeđi iscjedak, a sad je dr rekao na pregledu da nemam nikakve zabrane zasad jer je sve ok.. Tak da smo ovu noć u polusnu obavili bračnu dužnost nikad više uživala nisam makar mi se povraćalo🤣
Mi ništa od kad samo saznali...evo vec 8 tj...ne usudim se. Nisam jos ni pitala doktore dal smijemo jer mi nije ni na kraj pameti to bilo na pregledu😅
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Mi ništa od kad samo saznali…evo vec 8 tj…ne usudim se. Nisam jos ni pitala doktore dal smijemo jer mi nije ni na kraj pameti to bilo na pregledu😅
Baljezgam, ne 8 tjedana zapravo nego nekih mjesec dana😅
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
4.8.2025. stigla baby E💜
Jel mislite da bi bilo ok krenuti sa infuzijom ak imam znakove dehidracije? Osjecam konstantnu zedj danima, usne su mi ispucale , krenule su mi vrtoglavice i specificna glavobolja kad ne pijem dovoljno tekucine…nisam pametna🥺
U trudnoci je normalna pijava žeđ...konstantno moram nesto piti i tako u prvoj i u ovoj trudnoci
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi ništa od kad samo saznali…evo vec 8 tj…ne usudim se. Nisam jos ni pitala doktore dal smijemo jer mi nije ni na kraj pameti to bilo na pregledu😅
Kad ti je pregled ? Javi nam se💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo za 5min,cekam na red 🙂
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
4.8.2025. stigla baby E💜
Evo za 5min,cekam na red 🙂
💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji