Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Freya1
    09. Studeni 2023. 15:29

SIMT, ja sam ga imala, dobila sam duphastone i tek sad mi je prosao. Odi gin, da
    Martina, jeeej, čestitam 🥳🥳

• Freya1
    09. Studeni 2023. 15:31

Hellobaby

SIMT slažem se sa Martinom!
    Ja trudnoću vodim privatno samo zbog takvih stvari jer je moja neozbiljna. Što se tiče prošle trudnoće ni vidjela me nije već mi je samo pustila uputnicu za TA.

Ideš i privatno i kod svoje ili? Ja isto planiram privatno

Mareeeee3112
    09. Studeni 2023. 15:39

Martina1931

Evo meneeeeee sa pregleda🤗
    Sve suuper, narasli smo na 1,1cm vec🙈 predivan osjecaj, zaboravila sam na mucnine i svako povracanje 😊😊

Odlicno😍😍😍😍💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Perpetua
    09. Studeni 2023. 15:56

Martina1931

Sve suuper, narasli smo na 1,1cm vec🙈 predivan osjecaj, zaboravila sam na mucnine i svako povracanje 😊😊

Woohoooo! 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    09. Studeni 2023. 15:57

Martina1931

Ooodlicno ♥️♥️♥️♥️🥳🥳🥳

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ITM
    09. Studeni 2023. 16:00

Mareeeee

ITM

SIMT

Ajme cure, ja sad umirem od straha. Upravo sam otišla na wc i vidjela sam smećkasti iscjedak s malo krvi. Znam da se ne bih trebala skroz brinuti budući da mi je u prvoj trudnoći bilo puno jače i baš svježa krv, ali baš je teško to vidjeti. Danas mi doktorica radi popodne pa se nadam da će me moći primiti

Ako te ne primi ginekologica, uvijek možeš na hitni prijem ili privatno… Ja sam otišla čim sam ga primjetila privatno na pregled..
    Taj smećkasti iscjedak imam već 5 tjedana zbog hematoma. Dobila sam terapiju duphastonom uz mirovanje.
    Evo na današnjem pregledu hematoma više nema 🎉🎊

Samo bez panike, bit će sve dobro 🙏🤞

Ti i ja se pratimo bas smo blizu😊… jel sve bilo ok na pregledu nisam uspjela popratit? Moj je tek 21.11

Je je... Meni je termin 2.6.
    Na preglede me naručivalo svaka 2 tjedna zbog hematoma.
    Sve je super... Beba je sad na 3.46 cm i sve je u redu.
    Zbog godina sam radila Nifty test i sad moram čekati nalaz od 8 do 10 dana ☺️

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• dijana22
    09. Studeni 2023. 16:01

Martina1931

Svakako sam imala prvu turu povracanja cim sam se ustala..kiselinu povratila samo🤣

Mene je isto danas ujutro nešto mucilo 🤣
    Nisam povećala ali sam u grlu osjetila kao da mi stoji nešto i da će izletiti van al ajde smirilo se onda 😅

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

• SIMT
    09. Studeni 2023. 16:04

Dobila sam doktoricu, odmah me zvala da dođem. Na ultrazvuku se još ne vidi ništa, samo zadebljanje endometrija. Poslala me sutra i u ponedjeljak vaditi betu i u pon kontrola kod nje pa ćemo vidjeti što dalje. Do daljnjeg sam na bolovanju. Kaže da je vjerojatno implantacija. Dobila sam Duphastone i mirovanje.
    Martina čestitaaam 🎉🎉

06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda

Teich56
    09. Studeni 2023. 16:15

Cure... Evo da se javim... Dakle umrijet cu od zabrinutosti.
    Naime, ako se sjećate prošli put kad sam bila na pregledu 6+3 nije se vidio plod vec samo gv. Danas se vidi plod i ima otkucaja!💜
    No doktorica kaze da je plod manji nego sto bi trebao bit a da gv normalno raste i veca je malo u odnosu na plod. Isto tako da otkucaji su malo slabiji nego što bi trebali biti. Ja pitam jel moguće da je manja beba ak je možda ovulacija bila kasnije, kaže ona pa neznam nisam sigurna. Onda ju pitam kolika bi to bila trudnoća u odnosu na veličinu ploda, isto mi nije znala odgovoriti... I sad vrti ona s tim štapom u meni i pokusava skuzit kaj se dešava nije sigurna u nista...dal citiram: mozda je los aparat uzv-a, dal zbog mog disanja, dal zbog crijeva, dal zbog sjena se ne vidi najbolje al kao zabrinuta je no ne zeli me plašiti. S obzirom da decko ima los spermiogram brine ju da nije slučajno neki los spermij oplodio jajnu stanicu. Dala mi je uputnicu da napravim uzv u bolnici pa da joj se onda javim.
    I da, pitala me dal ima blizanaca u familiji, tata mi je blizanac. Mozda je pomislila da je manja beba jer su mozda blizanci, al opet nije nis komentirala.
    Ja sam inace 20.11. naručena kod privatne svoje doktorice al sam ju zvala odmah nakon pregleda i molila dal me može primit ranije jer necu moc izdržat jos 10 dana od brige. Tak da ce me primit u subotu ujutro. Imaju bolje aparate pa se nadam da ce se bolje vidjet.
    Naravno da sam cmoljila cim sam izasla iz ambulante.

E i da.. opet imam povišeni malo tlak 140/98 iako sam cijeli zivot teška niskotlakasica pa mi je sestra rekla da si mjerim doma tlak 3 put dnevno i zapisujem.

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

Martina1931
    09. Studeni 2023. 16:29

Teich, koliku ti mjeri trudnocu danas?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.