Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TenTen
    08. Studeni 2023. 21:06

Pozdrav svima!
    Moje maleno se također priključuje ekipi ljetnih beba, termin je oko  5.7.
    Ovo nam je prva beba pa imam hrpu pitanja i briga pa mi je baš drago što sam pronašla ovaj forum

M-P
    08. Studeni 2023. 21:14

Dijana22 odlicno .. sad u petak opet da vidis duplanje ali sam sigurna da ce to bit super . 

SIMT ti si jedna 👸.. divim se tvojoj hrabrosti i stvarno mislim da si u pravu.. naravno da nikad
    Neces zaboraviti nego bas suprotno.. andelak ce ti uvijek davati neku dodatnu snagu ♥️♥️♥️

Tina cestitam na deckicu💚

Marta96 i manu11 odlicna vijest💗 nisam ni sumnjala da bi bilo ikako nego dobro 🤍

Meni je danas bas los dan.. nista mi ne ide.. isla sam od vrata do vrata da bi se prijavila kod doktor opce prakse i svima pise da upisuju, ali nitko me
    Nije htio primiti bez obzira i na trudnocu. Pa su me s jednog mjesta slali na drugo, pa
    S tog drugog rekli da me moraju primiti i vracali nazad. Na kraju me svejedmo nisu htjeli primit nego su mi rekli da odem na hzzo i da ce me oni morat negdje staviti al eto oni me nece primit. Na pitanje zasto pise da primaju ako ne primaju oni kazu a to tako hzzo napise. 
    Sve je bilo oke dok ja nisam dosla kuci i upisala u hzzo gdje se vidi raspolozivost (sestra mi je to provjerila jer isto radi kao doktorica ali ne u zg) i svi doslovno su u zelenom i morali su me primiti. To me
    Bas pogodilo da mi nije bilo dobro .. kad se sjetim kak su me setali ko budalu. Glava me i dalje boli i doslovno su me tolko nazivcirali da nisam mogla
    Prestat plakat. A sad kad sam se smirila mislim da ce me zapamtit. Ioako to nisam spominjala ja isto radim u zdravstvu i znam jako dobro zakletvu koju su morali polozit ali oni sve nas ljude smatraju debilima. A ja sam na to neopisivo ljuta. Pogotvo jer su me doveli u ovakvo stanje. Znam ja jako dobro da je pun zg doktora ali necu ici iz principa dalje kad na istoku njih 10 prima al je odlucilo da ne prima. Znam ja jako dobro i cake kojih se oni drze, kao i fore koliko minimalno moraju upisat pacijenata. Al odlucila sam da necu stat. Necu ic kod tih koji su me odbili jer sad ja kao pacijent ne zelim njih, ali necu ni stat na ovome. Samo mi zao kak se nisam sjetila da mi pismeno daju da me ne zele primiti. Glupa ja 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    08. Studeni 2023. 21:16

TenTen

Pozdrav svima!
    Moje maleno se također priključuje ekipi ljetnih beba, termin je oko 5.7.
    Ovo nam je prva beba pa imam hrpu pitanja i briga pa mi je baš drago što sam pronašla ovaj forum

Dobro nam dosla ❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    08. Studeni 2023. 21:20

M-P

Dijana22 odlicno .. sad u petak opet da vidis duplanje ali sam sigurna da ce to bit super .

SIMT ti si jedna👸.. divim se tvojoj hrabrosti i stvarno mislim da si u pravu.. naravno da nikad
    Neces zaboraviti nego bas suprotno.. andelak ce ti uvijek davati neku dodatnu snagu♥️♥️♥️

Tina cestitam na deckicu💚

Marta96 i manu11 odlicna vijest💗nisam ni sumnjala da bi bilo ikako nego dobro🤍

Meni je danas bas los dan.. nista mi ne ide.. isla sam od vrata do vrata da bi se prijavila kod doktor opce prakse i svima pise da upisuju, ali nitko me
    Nije htio primiti bez obzira i na trudnocu. Pa su me s jednog mjesta slali na drugo, pa
    S tog drugog rekli da me moraju primiti i vracali nazad. Na kraju me svejedmo nisu htjeli primit nego su mi rekli da odem na hzzo i da ce me oni morat negdje staviti al eto oni me nece primit. Na pitanje zasto pise da primaju ako ne primaju oni kazu a to tako hzzo napise.
    Sve je bilo oke dok ja nisam dosla kuci i upisala u hzzo gdje se vidi raspolozivost (sestra mi je to provjerila jer isto radi kao doktorica ali ne u zg) i svi doslovno su u zelenom i morali su me primiti. To me
    Bas pogodilo da mi nije bilo dobro .. kad se sjetim kak su me setali ko budalu. Glava me i dalje boli i doslovno su me tolko nazivcirali da nisam mogla
    Prestat plakat. A sad kad sam se smirila mislim da ce me zapamtit. Ioako to nisam spominjala ja isto radim u zdravstvu i znam jako dobro zakletvu koju su morali polozit ali oni sve nas ljude smatraju debilima. A ja sam na to neopisivo ljuta. Pogotvo jer su me doveli u ovakvo stanje. Znam ja jako dobro da je pun zg doktora ali necu ici iz principa dalje kad na istoku njih 10 prima al je odlucilo da ne prima. Znam ja jako dobro i cake kojih se oni drze, kao i fore koliko minimalno moraju upisat pacijenata. Al odlucila sam da necu stat. Necu ic kod tih koji su me odbili jer sad ja kao pacijent ne zelim njih, ali necu ni stat na ovome. Samo mi zao kak se nisam sjetila da mi pismeno daju da me ne zele primiti. Glupa ja

Jel ti trazis doktora opce prakse ili? Odi kod moje dole pitaj u dubravi je dr.Jaksic

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    08. Studeni 2023. 21:22

Da da opce prakse bas .. reko je decko da ce svoju zvat. ona je puna Ali zamolit ce ju da me primi. Ako  ne onda budem to probala.. ne znam vise. Glava me boli od njih doslovno… mrzim taj nas sustav.. ja se prema svojim pacijentima nikad ne bi mogla tak ponasat.. ne znam kak netko moze radit taj posao i ne imat empatije ni humanosti.

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Teich56
    08. Studeni 2023. 21:55

M-P

Da da opce prakse bas .. reko je decko da ce svoju zvat. ona je puna Ali zamolit ce ju da me primi. Ako ne onda budem to probala.. ne znam vise. Glava me boli od njih doslovno… mrzim taj nas sustav.. ja se prema svojim pacijentima nikad ne bi mogla tak ponasat.. ne znam kak netko moze radit taj posao i ne imat empatije ni humanosti.

U Dubcu je dosla nova mlađa doktorica pa mislim da i ona prima. Lucija Mačković Đurica, ako hoces mogu ti broj telefona ostavit pa pitaj dal primaju Iako sigurno ima i na netu🙂

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Freya1
    08. Studeni 2023. 23:10

TenTen dobrodosla :)
    M-P katastrofa.. također sam u zdravstvu i žalosno je što neki kolege imaju potrebu naglašavati kako rade humano zanimanje a ljubaznost im je ostala daleko za petama. Baš mi je žao što si imala loš dan i eto, cure su ostavile neke preporuke pa se nadam da ćeš to brzo riješiti i sa što manje daljnjeg stresa :)
    Martina i Teich sretno sutraaaaa :))))

Hellobaby
    09. Studeni 2023. 05:49

Jutro svima! 
    TenTen dobrodošla! Napiši kada imaš slijedeći pregled, pa te upišem na listu.
    M-P žao mi je što ti se to dešava 😔 sigurna sam da ćeš sve riješiti, ali ne kužim zašto rade takve stvari!
    Evo ja imam divnog doktora i medicinsku, ali nismo u Zg. 
    Kakonsts cure? Ja sam budna od 5 🥱 
    Tocka_tockica, Martina i Teich sretno danas!! 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    09. Studeni 2023. 05:49

Tocka_tockica - 9.11.
    Martina1931 -  9.11.
    Teich56 - 9.11. u 12.30h
    Perpetua - 10.11.
    mareo772 - 10.11.
    malaBubamara123 - 10.11. u 8h
    dijana22 - 13.11.
    LaFemme - 14.11.    
    Hellobaby - 14.11. u 15h    
    SIMT - 16.11.                                   
    M-P - 16.11. u 19h 
    Ka_Kate - 17.11.                    
    Mareeeee - 21.11.
    Freya1 - 22.11.
    marta96 - 29.11.
    neverland - 1.12.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

marta96
    09. Studeni 2023. 07:09

Jutro cure,
    Ja sam malo prehlađena, jučer isli u megić nakon pregleda bas mi se jede i pije smeće uzas.. Tako sam uživala, a sad mi je tako zlo tek sam se probudila jedva čekam preživjeti dan i ići opet u krevet 😭😭

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.