Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teich56
    09. Studeni 2023. 17:21

Mareeeee

Svakako trazi drugo misljenje jer ak ona nezna odgovore na tvoja pitanja tko bi drugi trebao zbatbpa to joj je posao… svasta…
    Svakako se opusti maksimalno💛

Da, to me baš neugodno iznenadilo da mi nije dala konkretan odgovor ni na jedno pitanje.
    Naručiti cu se i na Sv.duh za svaki slučaj kako me uputila u kliniku.
    M-P znam da si se ti kod nje upisala nedavno pa se dvoumila dal da dođeš na pregled, evo preporučujem da nastaviš samo privatno voditi trudnoću a kod njih eventualno po uputnice.

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

Martina1931
    09. Studeni 2023. 17:24

Trudnoca se mjeri po prvom danu zadnje menge, to si 7+6. Al koliko ti plod mjeri, koje je velicine? Nije ti to rekla jel ili?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    09. Studeni 2023. 17:25

Btw nemoj brinuti oko tlaka, meni je nedavno bio 120 sa 95, a ono isto sam niskotlakas.
    Al sam pod stresom opcenito pa ono, razumljivo jel

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Hellobaby
    09. Studeni 2023. 17:33

Martina čestitke na dobrom pregledu 😁😁😁 sada ćeš ipak lakše disati 
    Freya idem samo privatno. Ginekolog je odličan, uvijek smiren, ne zamara me sa glupostima i kasnije kada je muž samnom na pregledu oni si pričaju ko da su prijatelji 100 godina 😅 
    SIMT nadam se najboljem! Koliko si trudna? 
    Teich samo smireno i pozitivno! Kakva je to doktorica kad ti nije znala odgovoriti na pitanja 🙄 tlak ti je skočio od svega pomalo.. 
    Tocka_tockica ajme kako mi je žao!!!!!!!! Planirana trudnoća ili ne, svejedno je to tvoje dijete i nije lako kada ne dobiješ dobre vijesti... 
    Ja iza sebe imam 2 spontana, tako da te razumijem 🫂 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Tocka_tockica
    09. Studeni 2023. 17:46

Curke, hvala vam na lijepim riječima..  nisam odustala ali svjesna sam da od ove trudnoće ništa jer sam još na početku bila kod privatnika koji mi je potvrdio gv žv i eo i kao izmjerio plod od 1,2 mm, tako tako da je u dva tjedna manje od 2 mm narasao. .i nema tu više puno filozofije... Vama svima želim školske trudnoće i lagane porode kakve sam ja imala nakon kojih dam doslovno odšetala s ruksakom na leđima iz rađaone... Želim vam uživanje u trudnoći i da sve bude po ps-u.. puse svima i do neke druge prilike.. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Freya1
    09. Studeni 2023. 18:04

SIMT nadam se da će sve biti u redu i da sto prije stane to smeđe 
    Teich da, dr je stvarno loša, morala je znati odgovore na pitanja tako da čekamo subotu. Tlak naravno da je bio visok. Samo pozitivno i hrabro!
    Tockica, jako mi je zao 

• SIMT
    09. Studeni 2023. 18:18

Sad mi je počela i svježa krv ići, tako da pretpostavljam da je biokemijska.. svakako ću sutra ići izvaditi betu, ali ne nadam se previše

06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda

Teich56
    09. Studeni 2023. 18:27

Martina1931

Trudnoca se mjeri po prvom danu zadnje menge, to si 7+6. Al koliko ti plod mjeri, koje je velicine? Nije ti to rekla jel ili?

Napisala je da je CRL 0.38mm. Što je baš malo.  Neznam, zaista se nadam da ne radi kak spada taj uzv.

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

• SIMT
    09. Studeni 2023. 18:29

Hellobaby

SIMTnadam se najboljem! Koliko si trudna?

5+2

06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda

• Freya1
    09. Studeni 2023. 18:38

SIMT

Sad mi je počela i svježa krv ići, tako da pretpostavljam da je biokemijska.. svakako ću sutra ići izvaditi betu, ali ne nadam se previše

Hoćeš se javiti u hitnu ginekolosku?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.