Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hellobaby
    10. Studeni 2023. 05:36

Jutro curke! 
    bopsich dobrodošla ponovno 😀 
    Kod nas opet kišurina, kako je kod vas ostalih?
    Ja naravno nemogu spavati od 5, a svi slatko spavaju u kući. Vrtila sam se po krevetu, sada sam ustala jesti i popiti terapiju.
    Nadam se da vi ostale spavate ovako rano 🥱

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    10. Studeni 2023. 05:38

Lista pregleda:

Perpetua - 10.11.
    mareo772 - 10.11.
    malaBubamara123 - 10.11. u 8h
    dijana22 - 13.11.
    LaFemme - 14.11.    
    Hellobaby - 14.11. u 15h    
    TenTen - 14.11.
    SIMT - 16.11.                                   
    M-P - 16.11. u 19h 
    Ka_Kate - 17.11.                    
    Mareeeee - 21.11.
    Freya1 - 22.11.
    marta96 - 29.11.
    neverland - 1.12.  

Javite ako koja cura nije na listi.

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Mareeeee3112
    10. Studeni 2023. 06:46

Utro cure ja idem na posao i ustekalo me u krizima znaci leda me ubijaju uzas ... mislim da se vise necu saginjat prestrasno a i imam pritisak u maternici. .pa iako je petak i imamo najvise posla danas se necu forsirat

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    10. Studeni 2023. 06:58

Jutroo evo i ja cu sad krenuti na posao .. ovaj tj me bas umorio pa jedva cekam doci doma spavati .. jucer me mucio malo stomak ali zapravo imam osjecaj da mi neka hrana bas tesko sjedne.. tipa tjestenina, vrhnje za kuhanje  iako jedem integralnu tjesteninu  svejedno.. 
    samo za dorucak me trazi da pojedem nesto tipa slanac iz pekare , ma da izbjegavam taj kruh bijeli, al to mi pomogne jedino .. i jogurt. Uglavnom sretna sam sto je petak 😁

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    10. Studeni 2023. 07:10

Jutro cure, ja zaspala sinoc u 20h😂 katastrofa
    Sto se zubara tice, prie nego sam saznala da sam trudna sam krenula lijeciti zub jer je bilo ili cemo lijeciti ili vaditi ..ciste se kanali itd traje to vec 2mj, i ono primam injekciju i stavi neki lijek u zub koji djeluje lokalno.
    Zna moja ginekologinja za to  a i zubar. Oboje su mi rekli da bi vise peoblema imala da ostavim zub takav, nego da ga ne lijecim.
    Kad njega zavrsim napravit cu pauzu sa zubarima jer mi se povraca
    Tako da et, ne znam sto da vam kazem

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

marta96
    10. Studeni 2023. 07:19

Jutro cure, 
    Bas mi je žao zbog ovih loših vijesti, krvarenja i sl sve sam to prosla 🥺😭 na sreću meni je oba puta došla brzo nova trudnoća❤️

Ja imam mučnine cijele dane, inače sam pila po 3l vode na dan, a sad mi se gadi i pijem cedevitu ili senzaciju znači uzas, i to samo malo, osjetim da me boli desna strana od bubrega di sam imala nekad prije kamenac, ali očito znak da mi fali tekućine. Inače meni nikad nije nalaz urina dobar nego uvijek nosim urinokulturu koja je uredna onda, makar sam poslije poroda jedno vrijeme vukla eserihiju.
    Na poslu mi je najgore to da me ulovi jaka mučnina i umor u isto vrijeme i jedva čekam otići doma, počela sam prije tjedan dana i to radim na 4 sata, a jedva izdržim 😶 od svega mi je zlo, a nista ne mogu povratiti 🥺 
    Ne sjećam se kad su mi se smanjile mučnine prvi put, ali onda sam i povraćala 😵

Hellobaby u kojem gradu vodis trudnoću privatno? 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Martina1931
    10. Studeni 2023. 07:30

Da, i ja sam relativno brzo nakon spontanih ostvarila trudnocu..mislim da imaju istrazivanja na tu temu, da su puno vece sanse ostat trudan nakon spontanog❤️
    Zao mi je bas radi sviju koji to prolaze, znam kako se osjecate i da nema rijeci kojima vas itko moze utjesit sad..cuvajte se🫂
    .
    Ps,  iduci pregled mi je 22.11. 😇

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    10. Studeni 2023. 07:39

Za vadenje umnjaka bi ja ipak pricekala. Nije bezveze kad kazu da umnjake vadi kirurg. U biti natec ce ti sigurno .. ja isto imam umnjake koji su rasli pod mesom jer nemaju mjesta.. i kad su izbili sam vijdela da su pokvareni  ne nekom dijelu .. oni se u biti ne lijece nego vade.oni su tu u zivotu samo da rade probleme. Ali ako ti nesto znaci u toj sam struci i nebi ih dirala. Pogotovo ako te ne boli. Jer mislim da poslije neces moc bas bez tableta za bolove. To nateknes ko bumbar.. naravno ako tvoji doktori preporucuju da izvadis okej. Ali nije bas to ko da obican zub vadis 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    10. Studeni 2023. 07:48

Da, vadjenje umnjaka je prakticki kirurski zahvat i uzasno boli..ako nije nista hitno, to bih i ja cekala sigurno cak i cijela trudnoca da prodje.
    Al ovo ostalo. Popravci zubiju , pogotovo ako vas boli nrma smisla odgadjati jer ce samo bit jos gore i tek onda bi mogli zavrsit na antibioticima i jacim lijekovima

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

marta96
    10. Studeni 2023. 07:54

Martina1931

Da, vadjenje umnjaka je prakticki kirurski zahvat i uzasno boli..ako nije nista hitno, to bih i ja cekala sigurno cak i cijela trudnoca da prodje.
    Al ovo ostalo. Popravci zubiju , pogotovo ako vas boli nrma smisla odgadjati jer ce samo bit jos gore i tek onda bi mogli zavrsit na antibioticima i jacim lijekovima

Ja sam isto bila na pregledu prije mj dana što se tiče umnjaka jer je udario u kutnjak, nema mjesta pa me znala glava boljeti, rekao da se naručim kad odlučim izvaditi i evo me sad. Pričekat će, meni je gin rekao da se ne bojim ni antibiotika u trudnoći, barem da prva 3mj prođu kasnije lakše jel.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.