Ja ti imam , zapravo nije povisena jedna stavka nego je tocno na gornjoj granici pa oni to odmah stave pod H ..
dosli su mi nalazi krvi .. poviseni su mi leukociti jako malo to kaze da je u trudnoci normalno da su malo poviseni i jos jedna stavka za minimalno i to mi kaze da je okej .. nista strasno .. ovo sto je meni na urinu na graniici mi je rekla da moze biti i od dehdracije.. odnosno da pijem malo vise tekucine. Ja popijem 2 litre ali zadnja dva tri dana manje jer mi je uzasno mucno ..
tsh mi je 1,9
I glukoza mi je dobra ..
iskasapila mi je ruku, vena jadna sva natekla , povraca mi se cim si pogledam ruku.. kad budem isla na transfuzijsku za krvnu grupu bome cu im rec da bodu u drugu ruku.. cim me ubola znala sam da ce bit kaos kasnije .. nemogu ruku podic. Kaze doktorica da se to kaze da je vena malo pukla. Proci ce ali bolit ce malo ruka .. eto .. nitko njezan prema meni a ja bas osjetljiva u zadnje vrijeme hahahahahahha .. 😅
Da, vodit cu privatno trudnoću sigurno. Jer me ova takoder nije nigdje ni poslala da vadim te stvari.
Gdje si vadila krv i dala urin na kraju?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Ni mene moja nigdje nije poslala nego samo na krvnu grupu i rh faktor
E dala mi je uputnice ali kak me nitko nije htio primiti kod doktora opce medicine nisam mogla to obaviti u domu zdravlja nego u bolnici. Sto su mi naravno rekli naknadno. Tak da nisam vise mogla izostajat treci dan s posla pa sam sve obavila privatno u sesvetama .. analiza lab .. za 25 eura ..usla i bila vani za 3 min. Dosli nalazi za 2 sata.
U biti nisam zato da itko placa privatno ali ja se nisam htjela vise stresirat jer mi bas nije bilo dobro nakon njih.
Inace jedva sam ju namolila za upitnice. Ovo za krvnu grupu cu ici preko uputnice jer su te pretrage 120 eura pa to ne dam kad vec imam pravo. A i to je u petrovoj. Njih sam zvala da pitan jel bitno sto mi doktor nije tu rekli su da to nema nikakve veze.
Al to mi je isto pustila kad sam ju opet pitala jer ona kaze da se to radi s 13 tjedana. Mislim nebitno kad .. ja pak sve koje znam su radili unutar tri mj .. tak da sam joj rekla neka mi pusti sada..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ni mene moja nigdje nije poslala nego samo na krvnu grupu i rh faktor
Ima onih koji posalju ali meni je privatna gin napisala da bi to trebala. Ova nije nista
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
14.11. mi je prvi pregled :)
A sutra bih trebala vaditi umnjake, ali sam naručena prije nego sam znala za trudnoću.. mislim da ću to sutra odgoditi za drugo tromjesečje jer me strah nekakve upale ili da ljekovi protiv bolova ne naprave neku štetu.... Možda je netko bio u sličnoj situaciji?
14.11. mi je prvi pregled :)
A sutra bih trebala vaditi umnjake, ali sam naručena prije nego sam znala za trudnoću.. mislim da ću to sutra odgoditi za drugo tromjesečje jer me strah nekakve upale ili da ljekovi protiv bolova ne naprave neku štetu…. Možda je netko bio u sličnoj situaciji?
Meni je stomatolog rekao da dođem tek u drugom tromjesečju da nastavimo što smo počeli, da se u prvom ne preporuča raditi ništa ako se baš ne mora, a i spominjao je zadnja tri mjeseca kao također ne. Ja imam čišćenja i mijenjanja plombi, ništa strašno. Nemoj vaditi ako ne moraš. Imaš ceste upale, rastu krivo, nemaju mjesta?
Ma neću, nemaju kaj.. Duphastone imam, već sam popila 4 komada odmah, ostaje sada samo čekati. Nemaju mi kako pomoći na hitnoj
Oprosti, ne sjećam se sad, je li ti bila potvrđena lokacija trudnoce? S obzirom na moje iskustvo s vanmaternicnom to bi po meni bio eventualno razlog za otići na hitnu da provjere ipak situaciju, ali ako je bilo potvrđeno unutar maternice onda je to irelevantno.
Zao mi je u svakom slučaju ako se nastavi 🫂🫂
Bas šugav dan ovdje 😔
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ajme cure, sad sam pročitala sve današnje poruke ... žao mi je zbog svih loših novosti, držite se!
@neverland imaju karijes, a nema ni baš mjesta, nije ništa hitno i ništa me ne boli, mislim da se neće ništa loše dogodit ako odgodim za mjesec i pol, dva.
Ja bih to odgodila skroz do kraja trudnoce/dojenja, jer ipak antibiotici u trudnoci su za mene veliko NE ako ne mora.. isto imam 2 za vadjenje zbog ruznog mjesta, samo sam odgadjala prije pa cu tako i nastaviti 😅
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Večer svima, pratila sam neko vrijeme temu, pa onda opet nisam neko vrijeme. Uglavnom, priključujem se drugi put po redu 😊
..
SIMT ne želim davati lažnu nadu, ali ja sam imala smeđe i svjetlo rozo od 5. do sredine 6. tjedna svako malo i u jednom trenu baš svježu crvenu krv koje je bilo jako puno i bila sam uvjerena da je gotovo. Moja trudnoća je uz pomoć MPO, i blizanačka, tako da sam ja odmah otišla na hitnu i tamo su ustanovili da je sve ok i da nema razloga za brigu. Bila sam pod terapijom Utrogestanom vaginalno i svejedno sam prokrvarila. Tada su mi pojačali terapiju i dali mi još Duphastone da pijem. S njima dam prestala tek danas, a krvarenja nema već duže vrijeme. I morala sam mirovati.
Tako da, nikad se ne zna, ponekad ni krv ne mora značiti da je gotovo. Sretno u svakom slučaju ❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji