Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manu11
    08. Studeni 2023. 18:46

Marta cestitam ❤️🤗 tvoje malo iznenadjenje raste 🤗 sretna sam zbog tebe.
    Simt jako mi je zao sto si to morala proci! Ja sam imala spontani u ranoj trudnoci, i dozivljavam to kao veliki gubitak. Ne mogu zamisliti kako ti je bilo u tim danima i na kraju kad je morala pasti konacna odluka. Jaka si ❤️ mi zene mozemo sve.
    I ja prijavljujem dobar pregled, i po UZ smo 12t, sve ok. Kad je doktor tek ukljucio monitor kaze pogledaj ovo, beba sisa palac...jaooo moje srece kad sam ugledala! 😄😄😄
    Kaze da mi ne preporucuje testove, jedino ako ja zelim, a s obzirom da ne zelim bit ce kako bude. Za neka dva tjedna se planiram narucit na 4d da pokusamo vidjeti spol i kako napredujemo 😊

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Perpetua
    08. Studeni 2023. 18:48

Hvala ti sto si podijelila to s nama, a i sto nisi htjela plašiti. 🤗 Vjerujem da je bilo grozno teško iskustvo, ali isto tako je skroz ok i da krenete dalje na svoj način, ne mijenja to vasu ljubav. 🫂 Iskreno vam želim i vjerujem da ovaj put bude sve super 🤗

Marta, joj divno, bas mi je drago! 🥰

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Freya1
    08. Studeni 2023. 19:00

Ajme SIMT, bas mi je zao sto si se morala s tim nositi… očito vam je oboma bilo potrebno da malo puknute i izbacite sve iz sebe kako biste mogli nastaviti dalje. Ne ispadaš niti malo bezosjecajna, bas naprotiv, drago mi je da možeš o tome govoriti. Zivot nas bas nekada natjera da se nosimo sa stvarima koje ne bismo mogli niti zamisliti. Naravno da vas sve cuva ❤️. Znam da je teško i da to sada svi govore, ali pokušaj se opustiti i razmišljati pozitivno. 
    Marta i Tina, čestitkeeeee 🥳

• manu11
    08. Studeni 2023. 19:00

Martina i Tea sretno na pregledu sutra 🥰
    Mada Martina sudeci prema tvojim mucninama mora bit sve ok, one su najbolji pokazatelj zdrave trudnoce 🙆🏼 samo se opremi zvakama i prodje to brzo. 😂🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Freya1
    08. Studeni 2023. 19:02

Manu, čestitam 🥳🙂

Martina1931
    08. Studeni 2023. 19:13

Manu, cestitam i trbi na dobrom pregledu
     Presla si famoznih 12tjedana, zivim za taj trenutak😊
    Iskreno, prosli put ,  rigala sam  noc prije pregleda. Ujutro otkucaja vise nije bilo na uzv, tako da nista meni ne znaci to..... jedino je dobro sto budem tako losa nekada da ne razmisljam vise o tom kakav ce pregled biti jer nemam snage🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• manu11
    08. Studeni 2023. 19:26

Martina1931

Presla si famoznih 12tjedana, 

Hvala ti. Ovaj put imaš sve na svojoj strani, ja ne sumnjam da ćeš dobit svog savršenog zdravog bebača na ljeto. 🤗 i pričat mu koliko je tjerao mamu da povraća 😜

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Hellobaby
    08. Studeni 2023. 19:28

Curke, evo i mene 🥱 
    Cijeli dan sam pokretu..ujutro vozila djecu u školu i vrtić, malu na čuvanje kod none pa se otišla baviti sa majstorima. Kako smo u izgradnji kuće tj montaži namještaja svi imaju stalno neka pitanja. Kasnije bila po njih, pa su i oni bili malo sa drugom nonom i evo došli doma u 17.45. Još sad kupanac i u krpe..
    Teich Fetalna frakcija je omjer DNK posteljice i DNK trudnice u uzorku krvi, što je veća ff to je bolje zbog očitanja. Tako sam ja razumjela..
    Cure čestitam na super dobrim pregledima i tebi Tina na sinu 💙
    dijana beta su siper dupla 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 
    SIMT žao mi je što si sve to morala proći 😔 sada će biti sve super ❤❤❤❤❤ 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Martina1931
    08. Studeni 2023. 19:37

manu11

Martina1931

Presla si famoznih 12tjedana,

Hvala ti. Ovaj put imaš sve na svojoj strani, ja ne sumnjam da ćeš dobit svog savršenog zdravog bebača na ljeto. 🤗 i pričat mu koliko je tjerao mamu da povraća 😜

Sjedim na podu wca iznad solje i samo govorim muzu, ova beba ima da bude brutalno slatka 🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Teich56
    08. Studeni 2023. 20:42

manu11

Martina i Tea sretno na pregledu sutra 🥰
    Mada Martina sudeci prema tvojim mucninama mora bit sve ok, one su najbolji pokazatelj zdrave trudnoce 🙆🏼 samo se opremi zvakama i prodje to brzo. 😂🙈

Hvalaa joj neka nervozica me pocinje prat😅😁 javim kad obavim  u 12.30h imam pregled.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.