Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    08. Travanj 2024. 20:25

U jbte ja ne razmišljam još o tome, o vrtiću, a trebala bi. Doduše tek u 10i mjesec počinjem raditi, godišnji, udaja, selidba, skupiti će se toga. Ali svejedno nema mi je ko čuvati. A ja želim raditi. Volila bi bit kuci do njene druge godine, ali mislim da financijski ne bi to mogli s dva kredita. 

• Unname13
    08. Travanj 2024. 20:43

Super, hvala ti za info.
    Mislim želim raditi, nisam ja tip za sjedit kod kuće, ali opet ne hnam kako ćemo funkcionirati ako ne upadne.
    Valjda ćemo se preselit do pira u svoj stan, a vrtic nam je povrh kuće, pa bi bilo super da ima mjesta

• Buhaca
    08. Travanj 2024. 21:14

Ja ću svakako predat i nadat se da će upast. Mista u jaslicama kronicno nedostaje i uvik u 9mj bude frka oko toga. Najbliži ih prima 5. To sam prekrižila. Sljedeći 38 to ću stavit pod opciju 1 pa šta bude. Ne upadne li ja se ne mogu vratit radit. A financijski ne možemo da ne radim. 

• Unname13
    08. Travanj 2024. 21:25

Buhaca

Ja ću svakako predat i nadat se da će upast. Mista u jaslicama kronicno nedostaje i uvik u 9mj bude frka oko toga. Najbliži ih prima 5. To sam prekrižila. Sljedeći 38 to ću stavit pod opciju 1 pa šta bude. Ne upadne li ja se ne mogu vratit radit. A financijski ne možemo da ne radim.

E to je to. Novac nam treba, a s djetetom ne možeš raditi ako ga nema tko cuvat. Meni muz radi skoro cili dan, meni su smjene isto ajme, tako da stvarno ne znam kako ćemo i šta cemo.

• Buhaca
    08. Travanj 2024. 21:32

Unname13

Buhaca

E to je to. Novac nam treba, a s djetetom ne možeš raditi ako ga nema tko cuvat. Meni muz radi skoro cili dan, meni su smjene isto ajme, tako da stvarno ne znam kako ćemo i šta cemo.

Bas to. Ja radim u 2smjene, on do 17. Doduše ja ću tražit produljenje porodiljnog i ako mi to uspije tražit drugi posao. 

• Unname13
    08. Travanj 2024. 21:38

Vi ste na vježbama? Nadam se da će ti odobrit.
    Ja sam nakon poroda, imala dosta pretraga obaviti s njom. Od magneta, do uzv mozga, srca. Na kraju je Bogu hvala sve oke, pa nemam na sta tražiti njegu. Naravno sretna sam zbog toga da nemam razlog.
    A što se tiče posla, radim u centru, u telekomunikacijama, pa su smjene svakakve. Od 13 do 21 a ljeti do 22 ili od 9 do 17h, oke jutro nije prerano što je super, ali svejedno. Nisam pametna još uvijek😅

Vanilla Diva
    09. Travanj 2024. 07:12

Thinkpurple hvala na info! Sad sam i ja malo dublje procackala i skuzila da nije to to jos. Vjerojatno ce ingo o upisima biti onak na dnevniku 🤣
    .
    Ja bih najradije bila s njom duze doma, bas mi je lijepo i ne zuri mi se na posao. Vidam se s kolegicama koje volim i ovak van posla i dosta se druzim pa ne bi rekla da mi fali socijalizacije a mislim da bi i za nju bilo bolje da je sgo duze doma zbog bolesti i svega po tim vrticima/jaslicama. Ne vjerujem da ce ista propustiti do 2. ili 3.godine. Financijski bi to podnijeli. Idemo iduci tjedan na pregled fizijatra jer se jako uvija u leđima oduvijek ali ne bi rekla da previse zaostaje motoricki samo eto zelim provjeriti jer nam je pedijatrica jos davno rekla da je malo hipertonusa ali nista zabrinjavajuce kao. Tak da bi ja na temelju toga voljela neke vjezbice pa produljenje porodiljnog ali pitanje kaj bude na kraju od toga. Jos se nije posjela ni propuzala. 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Buhaca
    09. Travanj 2024. 07:39

Unname13 jesmo na vježbicama, 2xmj. I mi smo radili uzv mozga 2x. Fizijatrica mi je rekla da trazim.
    Belinda nisam još predala, mj dana ranije ide u st. Godišnji imam i ja

Mia2023
    09. Travanj 2024. 10:10

Mi smo odlučili da ću ostati s njim još godinu dana pa ćemo onda probat tražit jaslice. Ne znam na koju foru ćemo ih dobiti s obzirom da sam nezaposlena, a ne dobivaju ni kad su oba roditelja zaposlena. Isto uz kredit kako ćemo preživjeti ne znam 😂 Velika štednja i bez ikakvih putovanja, ali to mi je užasno. Znam da vam ima ovdje nekolicina koje ste ostale kući pa onda je valjda moguće 😅
    Baš ono užas, trebaš raditi, ali ne možeš raditi jer nemaš jaslice. Pa ti imaj bebu 🤷 Iako mi je drago da ga ne šaljem tako malog u jaslice, ali opet bit će baš baš teško s jednom plaćom.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Karamela22
    09. Travanj 2024. 11:13

Mislim da ću i ja ostati do druge godine s njim doma. Iako ne znam kako ću onda dobiti vrtić jer sam nezaposlena 🥲 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.