Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    08. Travanj 2024. 10:13

E da, bazencic smo imali na pocetku 6.mj kad je bilo hladnije more da se brcka u njemu, kasnije nismo, normalno bi usla unutra.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    08. Travanj 2024. 10:17

Bili smo u subotu do mora igrati se; uzela sam staru casmatino podlogu i mala se tamo u hladu igrala i bas joj je bilo lijepo. Inace je uvijek borba s tim kamencicima. Starija je usla u more, skinila hlacice i malo se setala i naravno odlucila cucnut pa je smocila i bodi i pelenu😅. Srecom sve nosimo u duplo pa se presvukla.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    08. Travanj 2024. 12:54

Moj necak je obozavao bazencic, oni su ga imali na terasi i nosili na plazu isto. To dok nije prohodao, poslije na moru nije htio u bazencicu biti.
    E bas sam napisala da se nadam pauzui od zubica i napipam sedmi zubic. Vjerojatno ce onda i osmi i taman dok izbiju ce doci regresija. Znaci nema spavanja 😂
    .
    Gdje ste nasle ljetne sesirice? Ne mogu ih nigdje naci. U h&m je bio jedan, ali 68 mu je extra mali, a 74 ogroman.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Unname13
    08. Travanj 2024. 14:30

Jeli u pravilu ide prvo posjedanje, pa puzanje ili?
    Znam da je sve od bebe do bebe, ali sa strane struke gledano kako ide?
    Moja se na krevetu postavlja u četveronozni, otkad se posjela. Ali više se odize na noge, nekad mi se cini da ce prije prohodat nego propuzat😅

• cordis00
    08. Travanj 2024. 14:51

belinda09

Cordisoo baci oko na megabon i crno jaje. Ja sam tamo
    nasla ponudu za ovaj Zadar diadora a vula sam da zna biti i Amarin i neki na krku isto djecji.
    Peleneisprobala sam muller marka pelene gacice i
    5 slroz su mi dobre. Nikad pustile, super drze a i cijena je ok

Hvala ti, nisam se tog sjetila, pratit cu. Mi imamo mullerove i zadovoljna sam, starija nosi 7 i mala 6, al mogu mijenjat ako zafali😅😅.
    Posjedanje/puzanje- kod starije je islo u isto vrijeme rekla bi, bas pravilno puzanje jel. Kao sta i mala sad, vuce se naprijed na dlanovima bas kao tuljan, ne znam jel ima strucni termin za to, ljulja se na dlanovima koljenima i zakorakne pa padne. A posjela se sama u Z i jednom bocno, al ima snage za sjedenje i igranje s obje ruke. Sve ka je, al nije bas bas skroz, vjerujem da bi da nije toliko dugo bolesna bila. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Buhaca
    08. Travanj 2024. 14:59

Unname13

Jeli u pravilu ide prvo posjedanje, pa puzanje ili?
    Znam da je sve od bebe do bebe, ali sa strane struke gledano kako ide?
    Moja se na krevetu postavlja u četveronozni, otkad se posjela. Ali više se odize na noge, nekad mi se cini da ce prije prohodat nego propuzat😅

Baš sam to danas ja pitala fizijatricu. Prvo posjedanje onda puzanje. Znači moja je preskočila jedan korak i isto izgleda da će prije na noge nego se posjesti

• Buhaca
    08. Travanj 2024. 15:03

Evo ja si napravila kavu i sila. Ručak se krčka a oko mene ko da je bomba eksplodirala. Dan d. Mobitel mi je upa u wc školjku, nije se utopia preživia je. Napravila sam čufte/polpete i maloprije se sjetila da nisam stavila kapulu. Osim krumpira ogulila sam i nokte.
    Mi smo jako dugo bili na lidlovim pelenama, međutim kako ima jake butinice počele su nam puštat sa strane, a sad se to ponavlja i sa violetom. Ovaj paket potrošim i prelazim na 4+.

Karamela22
    08. Travanj 2024. 15:08

Napokon sam uspjela malo pohvatati zadnjih 20 strana.
    Flekice od srca čestitam ❤️ vjerujem da je šok ali isto tako vjerujem da nema ništa ljepše. 
    Mia vidim da si pitala za mene. ❤️ totalno sam se isključila iz svega. Jako izazovan period mi je trenutno. Ne samo s bebom nego kompletno sve. Doslovno preživljavanje 
    Spavanje- ne znam sta reci. Jedino u našem krevetu spava od 8 do cca 5. U kinderbetu je to guranje dude svakih sat vremena. Na dane kad sam mrtva umorna ide kod nas u krevet a tata na kauč 🥲
    Dnevna spavanca su po novom 2. I ok je. Od rođenja je relativno dobar spavač osim ovog s velikim krevetom. 
    Ono sta nije dobro je napredak- mi smo u Njemačkoj i oni su tako lagani po svemu ja vam to ne mogu opisati. Kosu bi počupala prvo sebi pa njima. Oni imaju pregled sa 6 mj i onda do prvog rođendan ništa. Sreća uskoro smo u hr pa sam ga već naručila na pregled. 
    Puzanje ništa, okretanje jedino na krevetu. Na podu ko da se boji. Posjedanje samostalno ništa, ali zato ako ga stavim da sjedi može tako cijeli dan. Pedijatrima je tu sve to super i on je odličan. 
    Koliko kg ima nemam pojma. Cijepljenje, tu cijepe samo s 2 i 4 mj. Tako da imamo puno posla kad se u hr vratimo. 
    Kasice- sad smo na dvije. Nije neko ludilo od kombinacija ali trudim se. Samo ne znam kako da mu iskombiniram bočice i kasice u danu. To je još mučenje. 
    Pahuljka- mislim da si ti napisala da preko dana jako malo pije AD a po noći nadoknadi. Kod nas sličan problem. Preko dana je takvo mučenje. Moramo ići u sobu. Zamračiti sve. Dati mu nešto u ruke da petlja s tim. I onda nešto pojede. Ali zato navečer prije spavanja i noćno jedno hranjenje pojede sve bez da se pomakne. Teško je kad smo vani negdje, parkić.. 
    skok? Ne znam sta je zadnja dva dana ali je kaos. Čim ga spustim place. 
    Avion- mi smo obavili dva leta i uskoro idemo na treći. Nemam neki pametan savjet osim da uđete zadnji zadnji zadnji u avion. I mi idemo ovim ultra jeftinim letovima pa kupim za tih cca 20-30 eura i mjesto do sebe da mogu staviti ruksak s igračkama, bočicom Itd. I 5 Duda u pripremi 😂

Vanilla Diva
    08. Travanj 2024. 19:43

Cure koje planirate upisati bebu u vrtic.. kad krecu upisi? Na e gradani se nesto otvorilo, meni nista jasno jos i kad probamo pokrenuti postupak, ne otvara nijedan vrtic u Zagrebu. Mame s vise iskustva, kako to sve skupa funkcionira i kaj sve treba od dokumenata? 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Buhaca
    08. Travanj 2024. 20:04

Vanilla Diva

Cure koje planirate upisati bebu u vrtic.. kad krecu upisi? Na e gradani se nesto otvorilo, meni nista jasno jos i kad probamo pokrenuti postupak, ne otvara nijedan vrtic u Zagrebu. Mame s vise iskustva, kako to sve skupa funkcionira i kaj sve treba od dokumenata?

Split krece sutra. Sve ide online

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.